Kurssien ja niiden muutosten kyselyt, kauhistelut ja hehkuttelut - ketju (Osa 2)

Tänään mennään pystysuoraan…ehkä joku tietää jotain :crazy_face: Miten kauan voidaan ylipäätään pysyä niukan tiedotuksen tilanteessa…tai sitten kaikki ryntää perässä kun kaikki luulee että joku tietää jotain :joy:

Edit: Joo vaakasuorakin riittää :blush:

5 tykkäystä

VOXTUR VOXTUR VOXTUR!!

12 tykkäystä

Sieppaa

50 tykkäystä

voit olla oikeassa kamuxin suhteen, mutta itse monta kertaa pulkkaan ostellut hintaa alas ja 4/5 kertaa omalla kohdalla markkina on ollut oikeassa.

Korko-odotukset taisivat juuri dyykata, joten kaiken maailman bumtsibum joka on korkoherkkää ottaa hyppyä heti. Ja nämä herkimmät saavat sitten kaiken maailman momentum-veivaajat heti kyytiin kun tulee iso vihreä tolppa ja taas mennään :roller_coaster:

10 tykkäystä

Tietoa tähän hyzoniin liittyen? Onko sec tutkinnasta tullut uutta? Osari ulkona vai kuolleen kissan pomppu🤷🏻‍♂️

1 tykkäys

Jos ei ollut tarkoitus julkaista noita mukana niin kannattaa muokata oma nimi ja saldot pois kuvasta.

Ihmettely kohdistuu Better Collectiveen. Aika ±0 reaktio oli omissa odotuksissa viime aikojen laskusta huolimatta. Saatiinkin 9% yllätysnousu ja vasta loppupäivästä valuttiin nollan tuntumaan. :slight_smile:

2 tykkäystä

Joo kun tällaisessa #Kamux pulkkamäessä ostelee, niin edelliset ostokset tuntuu virheiltä. Mutta kun yhtiön ja markkinan sentimentti muuttuu, niin velat muuttuu saatavaksi! Tämä oli tosiaan maaliskuun 2020 puolivälissä sen 5,50 hetkellisesti ja aikanaan IPO 7,50​:grinning::face_with_monocle:.
Nyt sitte 6,25€…… ja tarinankerronnan huiput 18€ mitä Kalliokoski itsekin piti liian paljona ku kupla puhkesi… Värikästä!!

1 tykkäys

5.14€ taisi olla alin 2020. Itsellä oli silloin 5€ pilkki, joka ei koskaan napsahtanut. Pitääköhän se virittää sinne uudelleen, kun tätä vauhtia se napsuu jossain kuun loppupuolella :smiley:

Kamuxin kanssa kävi juuri kuten aavistelinkin, eli ensimmäinen droppi osarin jälkeen oli vasta alkusoittoa ja ulkkikset ovat siitä saakka myyneet pää märkänä, kuten joka osarin jälkeen viime vuoden elokuusta asti. Kai tämäkin tosiaan myydään sinne koronakuoppaan takaisin. Nyt ollaan pakitettu huhtikuun 2020 alun hintoihin:

11 tykkäystä

En näen mitään funda-perusteita mennä Kamuxin vitosen kulmille.
Mutta tietysti kaikki on mahdollista ja ylilyöntejä nähdään.
Saksan kasvu ja Ruotsin kannattavuuden paraneminen ovat avainroolissa.
Autokaupan liikkeet ovat nopeita, nyt kysyntää pakkautuu kun sekä uusien että käytettyjen kauppa on vaisua.

1 tykkäys

Uusi IPO taas lähti vahvasti käyntiin :thinking:

9 tykkäystä

Moni otti siihen näkemystä paljon ylempääkin, niin miksipäs ei :+1:. Mitään uutista en nousun syylle löytänyt.

1 tykkäys

Itsekin haistelin hienosti että sentimentti muuttuu ja myin huipuilta käytännössä kaikki laput, jotka olin ostanut puhtaasti tekemään voittoa lyhyellä tähtäimellä. Naiivisti kuitenkin “ajattelin”, että ilmapiirin muutos ei vaikuta laatu* firmaan kuten Kamuxiin. Ensi syklissä pitää muistaa myydä myös nämä ns. rakkaimmat omistukset ja ostaa sitten myöhemmin takaisin. Sen verran matala keskikurssi onneksi että pystyy holdaamaan. Pitää varmaan ostaa lisääkin kun on kyllä todella halpa, etenkin kun huomioi että koko ajan on eteenpäin menty.

*Omasta mielestä laatufirma, virallisesti Kamux vissiin luetaan kasvufirmaksi. Oikeiden laatufirmojen kurssit ovat kai kestäneetkin ihan hyvin, mutta tylsät Koneet yms. ei lähtökohtaisesti kiinnosta minua sijoituskohteena.

1 tykkäys

:finland: Qt Group Oyj

Kyllä nämä rauhoitusasiat pitäisi pikkuhiljaa ottaa puheeksi, on niin verille hakattu tämä kuutti-parka. :face_exhaling:

Peter Lynch varmaan nauraisi, jos tässä kohtaa kysyisin että kuinka paljon tää voi vielä mennä alas. :smile:

18 tykkäystä

Ehkä sitten lasku loppuu kun kuluvan vuoden PE ennuste on 20 :smiley:

9 tykkäystä

Saa nähä kumpi voittaa tai kummalla bettää bokka!
Ostolaidassa 0,59 107500
Myyntilidass 0,62 92000

:popcorn::popcorn::popcorn:

15 tykkäystä

Dynacert​:ringer_planet::rocket:

Bongaatteko jostain voitokkaasti nuita IPO:ja, joka 50:s lähtee arviolta rakettinousuun?

1 tykkäys

image
image

15 tykkäystä

Salkun punaiset YTD:

Vastaan salkun vihreät YTD:
AVoitolliset

:smiley:

68 tykkäystä

Synsam laskussa ollut viime aikoina. IPO-hinta taisi olla 50 sek ja nyt mennään n. 57 sek. Itse olin osallistumassa antiin, mutta jäi tarttumatta. Pitäisikö sitä nyt sitten raapasta kokeiluerä :thinking:

4 tykkäystä