Kurssien ja niiden muutosten kyselyt, kauhistelut ja hehkuttelut - ketju (Osa 2)

Tätä tahtia kun voxtur jatkaa laskettelua niin vielä ehtisi tehdä possan tuplauksen 1/4 hinnalla alkuperäisestä omistuksesta ennen q3 tuloksia :thinking:

19 tykkäystä

BORR pinkaisi tunnissa +10%, en löytänyt uutisia kilpailijoiltakaan välittömästi. Toki tunthinnat rigeille nousussa, mutta ei se uutinen tullut juuri 1530. hmm

1 tykkäys

Voihan vitura. Onneksi möin kaikki 25000kpl tunti sitten

4 tykkäystä

Hiukan tätä aavistelinkin, kun tein torstaina exitin tästä :laughing: Toki perjantaina tippui melkein -10% myyntihinnasta, mutta jos olisi ollut pokkaa ostaa tänä aamuna takaisin, olisi nyt aika hyvä meno. Mihinköhän saakka squeez nyt jaksaa.

Edit: nyt se lähti ihan lapasesta ja taas halttiin:

Aika hyvä esimerkki kunnon short squeezista.

8 tykkäystä

Optomed nousee hurjasti! :sunglasses:
image
Jee…
image
Aina tulee paha mieli, kun zoomaa graafilla “kauemmaksi”. :frowning:
Aaaahhhhh GIFs - Get the best GIF on GIPHY

13 tykkäystä

@TJT ja @Pohjolan_Eka, me odotamme Sepon kanssa, että Stokka nousee vuoden 2006 tasoille takaisin, niin voimme harkita myyvämme osan pois. Tehdään vielä sen verran hyvät WACCTAESGTAMDCF:t, että on luottavainen mieli.

image

Vähän on vielä matkaa toki.
image

14 tykkäystä

UGE performoi ihan kivasti +37% kuukaudessa ja +17% viikossa. Teknisesti olisi kai ihan mukava, jos tänään suljettaisiin päälle 1,50 CAD

Jenkit aukes 15.30 ku kellot siirrettiin. Bidenilla kans jotain öljysektori sekoilua taas vaihteeksi jos googlettelu kiinnostaa, mutta tosiaan Jenkkien puolella rinnakkaislistauksesta varmaan toi ostopiikki. Kutakuinkin kaikki sektorin lafkat pomppas, mutta osa toisia enemmän.

3 tykkäystä

Arocell hyvällä vaihdolla plussalle :+1:

4 tykkäystä

Ihan OK. Ja 5pv +63%.

7 tykkäystä

-Jokunen kk sitten laskeskelin noin suurin piirtein että osakemäärä on noista ajoista hiukan yli tuplaantunut, että nyt jossain 15€ - 17€ tienoilla olisi arvostustaso samaa luokkaa kuin ATH:ssa ollut.

4 tykkäystä

Mites nää voi nyt nousta? Olli sanoi just loppuviikon podissa että azuren kehno tulos indikoi pilviyhtiöille vaikeuksia :man_shrugging:

4 tykkäystä

Ostin ison satsin jälleen

1 tykkäys

Minkä takia tuo tuntuu menevän kymmenen kertaa enemmän ylös tai alas per päivä kuin normaalit yhtiöt?

On viiden koko Euroopan shortatuimman osakkeen joukossa ja pohjalla shortti-raportti alkuvuodesta, eli todella volatiili osake tämän johdosta ja vaihto on jatkuvasti
Ruotsin pörssin kärkitasoa, eli liikkeet ovat melko näyttäviä suuntaan tai toiseen.

Tänään sulateltiin lisää viime viikon osaria ja shortit jäivät alakynteen ja alkoivat sulkemaan shortteja, mikä aiheutti kunnon liikkeen ylös. Huomenna saatetaan jatkaa samaan suuntaan, mutta daily rsi lähestyy 70, eli kohta otetaan luultavasti liikettä alas, jolloin shortit taas pääsevät painamaan päälle.

2 tykkäystä

SBB tankkasi taas rakettievästä :sweat_smile: Oli onnistuminen aika lähellä, mutta menee sijoitusvirheisiin lisä-ostamatta jättäminen.

3 tykkäystä

Huh, mitä menoa. Onnea vaan omistajille. Nyt täytyy sanoa, että ihan hitusen kyrsii, kun viime viikolla petti oma pokka 14kr kohdilla. Kivasti vilisee menetetyt tonnit silmissä nyt :grimacing:

9 tykkäystä

Tässä sitten toinen äärilaita ruotsista. 121 lappua vaihdettu ja -10% tiskissä :laughing:

1 tykkäys

Mikä kursseja tänään nostaa?? Itse odotin laskuavausta… Ihmeellistä!! Mutta otetaan tyytyväisenä vastaan, kiitos-kiitos :smiley: :smiley:

2 tykkäystä

Olisikohan nuo huhut siitä että Kiina kenties vetämässä U-käännöksen Covid Zero-politiikassaan, joka vaikuttaa aika lailla kaikkeen koska Kiina on edelleen maailman tehdas.

Vaikuttaisi kuitenkin olevan vielä huhun asteella oleva homma, joten spekulantit siellä taas spekuloivat ja heti jos tulee otsikko joka leikkaa huhulta siivet niin liike voi olla vauhdikasta toiseen suuntaan. Kiina-riskiä :slight_smile:

7 tykkäystä