Kurssien ja niiden muutosten kyselyt, kauhistelut ja hehkuttelut - ketju (Osa 2)

Jos ei Harvia enää uusia pohjia hae niin taitaa jäädä salkun pohjalle muistuttamaan, että tuurilla voi myös osua sinne pohjiinkin🤷‍♂️
harmi kun ei enempää tullu vaan ostettua.

30 tykkäystä

Herantis Pharman omistajat (minä mukaan lukien) ottaa vaihteeksi pataan huolella (~ -11% kirjoitushetkellä), mitäs eivät tiedottaneet vaikka paikka olis ollut. Nyt sitten rentona tonttiin ja takaisin lähtöpisteeseen sinne puolentoista euron korville.

Edit: ja alkuvuoden hyvästä menosta sulanut reilut puolet pois päivässä. Grrrrrr ja murrrrr :rage:

2 tykkäystä

Mitä olisi pitänyt tiedottaa?

Katsomme asiaa ehkä eri tavoin, koska meinasin tehdä paluun Herantiksen omistajaksi isommalla siivulla vuoden alussa ja alkoi harmittamaan, kun ilman tiedotetta pompattiin ~70% tammikuussa. Itse ajattelin, että – vaikka vähävaihtoinen lappu onkin – tällainen nousu tarkoittaa kahta asiaa: bullerovivutus tai että joku tietää enemmän kuin muut esim. kumppanidiilistä.

3 tykkäystä

HER-096 tilanteesta, josta ymmärtääkseni oli luvattu tiedottaa viime vuoden aikana vaan torstaina on webinaari, jossa se päivitys tulee mutta pitäähän siitä erillinen tiedote tulla meille, joilla ei ole pääsyä siihen. Olisi hölmöläisen härmäläistä etsiä rahoitusta ilman lihaa luun päällä, joten hyviä uutisia voisi olettaa olevan esissä, vaikka tämän päivän kurssikehityksestä sitä ei uskoisi vieläpä tälle aikas kohtuu suurella vaihdolla, siellä jotkut katsovat josko olisikin hölmöläisen bluffi.

2 tykkäystä

Kylläpä kyykkää ikävästi. Onneksi on vähän aikaa jo omistanut niin on hyvä nousu takana.

2 tykkäystä

Tästä on tiedotettu joulukuun lopulla Herantis Pharma -ketju - #547 käyttäjältä Kajuuna
HER-096:n I vaiheen koesuunnitelma on nyt viranomaisarvioinnissa. Lisää tietoa saadaan varmaan kun tuo arviointi on valmistunut.

Herantis on niin pienivaihtoinen lappu, että tällaisen kurssinousun voi saada jo pienemmälläkin vaihdolla aikaan. En usko, että Herantis lyö lukkoon mitään partnerointidiilejä ennenkuin faasin I tulokset ovat valmiit. Herantikesella on kassassa varaa viedä nuo kokeet läpi itse, ja niiden jälkeen on mahdollista sopia diilejä paremmin ehdoin.

Tähän ralliin on muitakin mahdollisia syitä kuten tammiralli, Redeyen uusin rapsa ja K2 efekti Herantis Pharma -ketju - #554 käyttäjältä Pursi. Näillä eväillä taitaa saada jo jonkin näköistä momentumia aikaan, joka sitten näkyy isommin pienivaihtoisessa osakkeessa.

3 tykkäystä

Kuka taas tiesi ja ennusti oikein. :sunglasses:

image

I-am-the-best GIFs - Get the best GIF on GIPHY

24 tykkäystä

Next stop 20 taalaa :clap:

39 tykkäystä


7e7

Cash rules everything around me, C.R.E.A.M. get-
Yeah, check this old fly shit out, word up

19 tykkäystä

Siellä se pulkkailee ehangikin taas komeesti -20%

13 tykkäystä

Lajissa viehättää sen helppous.

45 tykkäystä

Kiitos valistuksesta, olen tämänkin kanssa yhtä pihalla kuin kaikkien muidenkin omistusteni kanssa, ei siis pitäisi kirjoitella ilman parempaa tietoa, siitä käsi ylös virheen merkiksi (2/5 ja viidestä virheestä kuukauden kirjoituskieltorangaistus) :raising_hand_man:

2 tykkäystä

Saitkin jo tähän pari eilen vastausta :), mutta tässä on analyytikoiden kommentit eiliseen uutiseen. Bongasin kommentin alalaidasta tällaisen tekstin:

Julkaistuilla anneilla ei ole välittömiä vaikutuksia näkemykseemme tai ennusteisiimme Sotkamo Silveristä. Sotkamo Silverin osake reagoi eilen positiivisesti uusiin antiehtoihin (osake +18 % eilen), mutta suosittelemme yhtiön sijoittajille edelleen varovaisuutta osakkeen suhteen yhtiön hataralla pohjalla olevan taloudellisen aseman ja pääomittamissuunnitelmaan liittyvän epävarmuuden takia. Tulemme kommentoimaan anteja tarkemmin rakenteiden ja ehtojen tarkentuessa helmikuussa.

Nyt on markkinat sekaisin
image

24 tykkäystä

Vihdoin alkaa vauhti tarttumaan tähänkin helmeen.
Peliongelmaisten selkänahasta revityt hillot on ehkä vähän epäeettisiä, mutta se ei poista sitä faktaa, että tämä fabriiki on edelleen silkka rahanpainokone.

32 tykkäystä

Hyi helv tuota Duellin menoa. Evo kelpaa!

8 tykkäystä

Nyt sais dipistä sipaistua jos on luottoa Dueliin.

3 tykkäystä

Nordic mining (NOM) taas vahvassa nousussa. Vuoden alusta n 72% ylös pohjilta. Hitaasti asiat menee oikeaan suuntaan.Jatkossakin varmasti heiluntaa, taas alaspäin. Nyt on pakko vähän keventää joulukuussa ostettuja eriä. Loput pysyy.

6 tykkäystä

Ei kaikki alkoholin käyttäjätkään ole alkoholiongelmaisia, mutta joo maistuu maistuu, onhan tämä mörninyt tuloksiin nähden ihan kohtalaisen kauan :smiley: Tosin tämän tuntien niin käydään taas piakkoin tonnin alapuolella…

2 tykkäystä

Mitäs uutisia, jotka tätä nostavat vai yleistä tammirallia tässäkin?

2 tykkäystä