Kurssien ja niiden muutosten kyselyt, kauhistelut ja hehkuttelut - ketju (Osa 2)

Linnut vauhkoontuneet! Titityy!:hatching_chick::bird::penguin::eagle::money_mouth_face::money_mouth_face::money_mouth_face::money_mouth_face:

11 tykkäystä

Nouseekohan Rovio vielä tänään vai kannattaako heti aamusta myydä pois? T: Paperikäsi

4 tykkäystä

Jos uskoo ostotarjouksen läpimenoon, niin onhan tuossa vielä vähän preemiota jäljellä.
Jos uskoo, että tulee kilpaileva tarjous, on preemiota vieläkin enemmän.

Voi tietty olla, ettei kauppoja synny ollenkaan ja linnut jää tänne Pohjolaan.

:man_shrugging: :woman_shrugging:

17 tykkäystä

On varmasti Rovio holdarille mielenkiintoinen päivä. Eletäänkö joitakin päiviä kurssikliimaksia ja moni miettii lähteekö kurssi sen jälkeen takaisin sinne alle 6 euroon. Vai onko pysyvämpi tasokorjaus.

1 tykkäys

Herantis Pharman halpuuttaminen jatkuu…ilmeisesti palaillaan puolentoista euron korville, missä on ollut hyvä olla. Ei liian kallista, eikä liian halpaa. Tämähän voi olla oikeastaan mitä tahansa 10 sentin ja 10 euron väliltä mutta tuo puolitoista euroa on oikein hyvä taso olla kunnes peli joko aukeaa tai loppuu. Kukaan ei kärsi liian suuria tappioita kun ennuste näille biohörhöille kuitenkin on jotain alle kymmenen prosentin tsäänssin, vai muistanko väärin?

2 tykkäystä

9 viestiä yhdistettiin ketjuun: Herantis Pharma -ketju

Nokian osakkeella on ilmeisesti joku kovempi vastus jos tuota käppyrää katselee viimeisen vuoden ajalta niin 4,30 taso on jälleen testissä. En tiedä kyllä kuinka syvä monttu 4,30 alapuolella on. Taso on varmaan tulevan viikkona aikana kovassa testissä. Jos ostoja miettii niin menee kyllä omalta osalta aivan lottoamiseksi.

1 tykkäys

Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa!

40 tykkäystä

Eikö tasoilla 0.395-0.410 ole lainkaan myyntilaitaa?

8 tykkäystä

$GNS short squeeze eilen +290% ja nyt premarketissa +100% :sweat_smile:.

5 tykkäystä

Pitäs varmaan ampua lotolla eniten shortattuihin yhtiöihin rahaa kiinni =D

7 tykkäystä

Kanadan Vulture-pördessähän ei oo mitään pre-marketia, joten noi bid-ask-tasot ennen pörssin aukeamista korreloi toisinaan aika huonosti avautuvan pörssipäivän kulun kanssa. Välillä itsekin noita silmäillyt ja tuntuu, että sinne on heitetty ennen pörssin alkua ihan bait-mielessä isoa biddiä sisään, joka otetaan pois juuri ennen pörssin aukeamista.

Edit: toki toi myyntilaidan ohuus näyttää lupaavalta :drooling_face:

15 tykkäystä

Tähän liittyy se että yhtiön toimari yrittää jotenkin lakiteitse saada shorttareita kuriin. Toinen tänään kupliva samanlainen tapaus on $HLBZ. Kiinnostavaa nähdä tuleeko vastaavia tulevaisuudessa enemmänkin vai ovatko nämä kuitenkin vain perinteisiä pump and dumppeja.

4 tykkäystä

Ei ihan 5pv kurssia katsomalla arvaisi, että kummalta tuli tänään heikohko osari.

Erkki -8%
Nokia -9%

21 tykkäystä

Vieläkös joku muukin roikkuu Nimbusin mukana? Tämä on kaikessa hiljaisuudessa kivunnut +19 % YTD ja myyntilaita käy päivä päivältä ohuemmaksi.

image

image

12 tykkäystä

Yhtiöketjun perusteella omistajia on jonkin verran, ja lisäksi muutamia jotka kärkkyvät entry-paikkaa :wink: Täällä vihertää ihan mukavasti, kun tuli lähes triplattua Nimbusit tuolta 30SEK:n alta ja nyt se edustaa 40%:a salkusta :ok_hand:

Weekly uptrend enää alle kruunun päässä (37,5SEK) :money_mouth_face:

12 tykkäystä

Ei millään uskois mut niin vaan kerta toisensa jälkee Nokia optiopäivänä / viikkona alas. Ericsson avusti hyvin heikentyneellä tuloksella mut silti. Luulis et joku tekee näillä hyvin rahaa.

21 tykkäystä

Mitäs täällä tapahtuu?
Googletteleeko jengi jo ens kesän laskettelulomia vai mennäänkö jo jouluksi Aurinkoon.

Pitäs varmaan GPT:ltä kysyä, miks Googl nousee.

PS: Nokia on jo menneen talven Lumia :muscle::smiley:. Nokian tämän Pe ja Ma tavoitehintaa kerrottiin jo viime viikolla kyseisessä ketjussa.

-on tässä osakepoimijalla vaikiaa päättää, uskooko Shellin vaariin/baariin, Inden foorumiin, tekoälyyn vai analyytikoihin.

-Lajin haastavuus edelleen viehättää

edit. Typot ja autocorrect

14 tykkäystä

:saluting_face:
image
Angry Birds GIF - Find & Share on GIPHY | Angry birds movie ...

24 tykkäystä

Taisi julkaista tietoa, että henkilöstöä leikataan joku 12 000.

1 tykkäys