Kurssien ja niiden muutosten kyselyt, kauhistelut ja hehkuttelut - ketju (Osa 2)

Voxturin veli vetää samaan tyyliin. :slight_smile:

image
Brofist GIFs - Get the best gif on GIFER

17 tykkäystä

Spekulaatio-hypelaput vähän himmaa kun JPowin pelko elää veivaajien mielen syövereissä. Entäs jos Fed vetääkin hirveän haukka-session tai jopa (gasp) nostaa 50bps. Sitten tulisi tauluun ja kovaa. Vähän voittoja talteen ja odotellaan turinoiden yli.

14 tykkäystä

Viisas silmä taas vauhdissa. Tänään tälleen, huomenna voi olla samat prossat, mutta eri suunta. Jos osaisin treidata, niin en enää välttämättä jahtaisi punaisia lappuja S-marketissa. Mutta koska en osaa, vaan olen fossiiliboomeri, niin pidän osakkeet ja toivon parasta ja jatkan punalappujen metsästystä :wink:

EDIT: Jos jollain on tietoa/uutista, miksi lähti alkuillasta nousemaan, niin kiitollisena otan tiedon vastaan.

10 tykkäystä

Olisikohan se, että OmaSP on menestynyt viime vuodet niin hyvin siksi, että se on jatkuvalla syötöllä niellyt muita säästöpankkeja? Vielä on yksi tulossa keväällä, mutta sen jälkeen näyttää hankalalta, kun kaikki loput ovat ilmeisestikin allekirjoittaneet
etuosto-oikeuspaperin, joka käytännössä estää liittymästä OmaSP:hen.

Perinteinen pankkitoiminta on tasaisen tylsää noin 5% nettotuloksen toimintaa, joten uusilla ennakoivilla luvuilla nykyisessä pörssihinnassa voi jopa olla pelkkään uskoon ja toivoon perustuvaa lisähintaa. Tämä siis isoja linjoja tarkastellen. Yksityiskohtainen tarkastelu kertoisi enemmän, joten joku pankkia tunteva voisi tarkastella, missä on Juurikin näkemyksen heikot kohdat. Kiitos.

9 tykkäystä

Ehkä seuraan illalla vain Voxturin kurssia se kertoo parhaiten, mitä Fedin ukkeli puhuu. Itse asiassa ehkä voisin jatkossa seurata vain Voxturin käppyrää, niin saan ihan tarpeeksi makrotietoutta.

image

17 tykkäystä

Mitähän tuossa iltapäivällä tapahtui, mistä pulkkamäki johtunee?

11 tykkäystä

Tervehdys!

Viestisi liputettiin ja siirsin viestisi tuolta Nesteen ketjusta tänne kurssien ja niiden muutosten kyselyjen, kauhistelujen ja hehkuttelujen ketjuun. :slight_smile:

4 tykkäystä

Hitto kauheasti olisi fomottanut ostaa ainakin Nordeaa ja Nestettä, mutta se olisi edellyttänyt sijoitussuunnitelman nopeaa muutosta. Olen päättänyt ainakin toistaiseksi pitäytyä yhdessä suunnitelmassa, enkä vain ”juosta halvemman perässä”. Nyt on hyvä fiilis, että istuin Fortum salkkuni päällä, mutta katsotaan miten asianlaita on huomenna :smiley:

1 tykkäys

Joko lähtee lentoon…

17 tykkäystä

Aina kun katon SP500 1min graaffeja, tulee @Valkeus ja isot shortit mieleen…

Ainakin yritin varoittaa joulukuussa:

21 tykkäystä

Nasse ja Seppo lähti :rocket:

13 tykkäystä

Ainakaan Powellia ei voi tällä kertaa syyttää, jos EVOn huominen raportti ei maistu markkinalle :face_holding_back_tears:

11 tykkäystä

@sorivaan Kliimaksi saavutettiin jo, mutta voihan toki ralli jatkua edelleen. Itse pidän vaan erittäin todennäköisenä kun kaikki mittarit huutaa punaisina.

5 tykkäystä

Valmiiksi suruttelen huomista Tecnopuun ±0% heilumista, kun vierellä indeksit ja muut teknot painaa koilliseen +5% vauhdilla.

24 tykkäystä

Varmaan turhaa muistuttelua, mutta tämä ensimmäinen reaktio harvoin on lopullinen, joten huomennakin näkyy vielä vaikutuksia. Joten tarkistelkaahan stopparit vielä kuitenkin molemmista suunnista.

29 tykkäystä

Vivulla menty lokakuusta asti kun Lepikkö huusi pohjat. Stopparit on paperikäsille!

47 tykkäystä

Tottakai saa Neste-ketjussa niin kuin muissakin ketjuissa esittää negatiivisia mielipiteitä ja kysymyksiä. Yhtiöketjut ovat vain fundaan liittyviä. Kurssi-ihmettelyt, -kyselyt sekä -huomiot laitetaan tänne ketjuun, ettei yhtiöketjut täyty kurssien ihmettelyillä. :smiling_face:.

(Voi siirtää parempaan ketjuun)

6 tykkäystä

Meta. Nyt mennään :rocket::rocket::rocket:


lets-get-this-party-started-yeah

21 tykkäystä

Salkku punnersi vielä lopussa itsensä vajaan 1% plussalle, vaikka taalan pirulainen yritti rykiä vastaan. Kiva kun suurin osa salkusta taaloissa ja euromääräiset tuotot tuntuu jumittuneet paikoilleen tämän raketin takia :grin:

9 tykkäystä

ISOveli näyttää mallia kuinka tapellaan vastaan.:sweat_smile:

6 tykkäystä