Kurssien ja niiden muutosten kyselyt, kauhistelut ja hehkuttelut - ketju (Osa 2)

Kait tänne voi päivitellä valuuttakurssejakin, SEK alkoi vahvistumaan ilmeisesti korkopäätöksen myötä ja tämän hetkinen päivämuutos 1,37 % näkyy ainakin omassa salkussa ihan erottuvasti.

Oikeastihan tässä lähinnä odottelee josko EUR/SEK parin suunta jo muuttuisi ja kohta voisi taas muuttaa kruunuja eurorahaksi. Viime aikojen kehityksellä SEKit on jäänyt valuuttatilille odottelemaan aikoja arvokkaampia :no_mouth:

Tuntikäppyröillä EUR/SEK parista saa miellyttävän dramaattisen pudotuksen esiin:

16 tykkäystä

Tänään joskus illalla on viikon salkun vilkaisuhetki, Harvian osalta lupaa ainakin hyvää.

image
Sauna Sijoittaminen GIF by Inderes

38 tykkäystä

Olenkohan lukenut eri osavuosikatsauksen kuin markkinat. En oikein hahmota miksi Revenio on laskussa yli 4% noilla luvuilla. Liikevaihto ja tulos nousee kvartaalista toiseen.

3 tykkäystä

En malttanut olla vilkaisematta ja olihan se mieltäylentävää kun pitkästä aikaa eurolaput vihersi kaikki :sweat_smile:

17 tykkäystä

Mistään en mitään tiedä, mutta voisin veikata, että ihan kaikille markkinaosapuolille nykyisessä korkoympäristössä ei aivan maistu tuo toteutuneilla luvuilla ~ P/E 46, kun valuuttaoikaistu kasvu on 16,1% :thinking:

9 tykkäystä

Tiedä häntä mahtuuko tänne (vai kahvihuoneeseen) kun kauhistelen Aspocompin osto- ja myyntitasoja:

Ostossa (5 ylintä tasoa) 1300 kpl ja Myynnissä (5 alinta tasoa) 26 350 kpl :grimacing:

Ei ole minun torstai toivoa täynnä vaan lähinnä surkeutta. Suurin toivein heräsin tähän aamuun vaan rosvon nostin pörssitähdessä :cold_sweat:

5 tykkäystä

Huhtamäellä vahva tulos ja osinko nousee mut -4% taulussa. Kun en ymmärrä ni ostin lisää.

13 tykkäystä

Pakko kai se on ajatella, että markkina ei usko kasvuun tai tuo EU:n uusi sääntely nähdään isona uhkana. Melko mollivoittoista on kyllä kurssin kehitys ollut :smile:

4 tykkäystä

Kurkkaa Revenionin valuaatiota, niin vähän ymmärrystä saattaa löytyä markkinareaktiolle. 16% vertailukelpoinen kasvu ei nyt kovin kummoinen ole tämmöisen valuaation omaavalle firmalle.

Jos liikevaihto ja -tulos ei kasvaisi kvartaalista toieen, niin hinta olisi murto-osa nykyisestä. Tällainen 15% kasvu pitäisi olla mininivaatimus, joka aiheuttaa korkeintaan nollaliikettä pörssikurssiin.

22 tykkäystä

Joo meni kyllä ajoitus todella nappiin huhdan kanssa, katselin että ei pahemmin reaktiota ole ja napsin prosentin alesta ja nyt jo melkein -5 taulussa. En itse nähnyt tuota pettymyksenä tai ainakaan noin rajuna noh toivottavasti ei huomenna jatku alamäki.Eilisestä asti taas säheltänyt salkun kanssa ja jos olisi vaan jättätänyt rauhaan niinkuin pitäisi niin ytd olisi jo prosentin luokkaa enemmän. Nyt vielä nappasin googlea kun myin kympin kalliimmalla viime viikolla pakko se on uskoa että pystyvät chat gpt:n kilpailijan kehittämään. Toki kovaa tulee kurssi edelleen että ajoitus saattaapi olla taas huono, mutta täytyyhän jonkun tehdä ne paskat ajoitukset että joku saa jossain onnistumisia😁

2 tykkäystä

Katselin, että vihdoin alkoi Teliassakin näkyä kunnon päivänousua. Mutta se selittyikin valuuttakurssien poikkeuksellisen vahvalla elämisellä, ja siitä nousustakin katosi päivän aikana valtaosa. Ruotsin puolella Telia teki taas uudet historinsa pohjat 25,90. Tuohon lukemaan jäi myös päätöshuutari.

6 tykkäystä

Mä luulin kans et siitä -1 % kohdilta kääntyy Huhtamäki ja hätäilin. Mut ostin sit ian loppupäivästä vielä enemmän. Huominen ja ens vk näyttää sit. Upm lähti viiveellä hyvän osarin ja hyvän osingon jälkeen olisko täs sama?

2 tykkäystä

Tänään porukka katsoi, miten Revenio vajosi ja päivän päätteeksi jengi katsoi tj Toijalan vakuuttavan haastattelun. Ihan mielenkiinnosta katson, miten Revenion kurssi huomenna näyttää, kun q4 ja haastattelu on pureksittu yön yli.

image
En itse omista yhtiötä enkä ole ostamassa, ainakaan lähiaikoina.

2 tykkäystä

Onko porukka ja jengi siis eri joukot?

Tesla se vaan nousee vahvasti päiväst’ toisee’

3 tykkäystä

Jouko asuu vielä porukoilla, vaikka kulkee jengissä.

33 tykkäystä

Sopisi myös sijoitusmeemiketjuun👌🏼

7 tykkäystä

Hyvältä näyttää oman jenkki seurantalistan parhaimiston joukossa. Ehkä näitä voi uskaltaa joku päivä ostaakin.

Huomioitavaa, että moni näistä aloitti päivän reippaalla plussalla. Esim Snap

11 tykkäystä

Sieltä on tuttu vetyrekka taas “vauhdissa”. :slight_smile:
image
Truck On Fire GIFs | Tenor

28 tykkäystä

Ei ole kohta enää vauhdissa ollenkaan :dotted_line_face:

12 tykkäystä

”Selitä termi kusetusmarkkinat yhdellä kuvalla.”

image

18 tykkäystä