Kurssien ja niiden muutosten kyselyt, kauhistelut ja hehkuttelut - ketju (Osa 2)

Ei mörni leijona enää. Lion e-mobility AG vihdoin 5€:n raja rikkoutui. Viimeiset 3kk vaatimaton+97%. Kyllä kelpaa parin vuoden holdaamisen päälle.

29 tykkäystä

Juu,rouvan Fortumit kävi kans pyörähtämässä 27 € paikkeilla,no vaihdoin niillä ns.hevosta lennossa siellä 12 € kahta puolen kun oli synkkä hetki,mistäpä näistä tietää varmaks mitään muuta sanoa kuin kuoleman.

3 tykkäystä

Kerro, kun nouset. Ollut kurssihäly aika pitkään kymmenessä eurossa :smile:

6 tykkäystä

Oliko se Kempparin osari huomenna vai mikä nostaa?

2 tykkäystä

Jees. Sepä se. Ja vaihtokin on komia. Oon odotellut huomista kuin kuuta nousevaa, mutta saattaa hyvin olla että nousu tapahtui jo eilen ja tänään. Huomenna varmaan (ahneet paskiaiset) sijoittajat pettyvät, kun luvut paljastetaan, vaikka ne komiat olisivatkin. En yllättyisi yhtään, vaikka laskisi huomenna.

Ei kyllä tulisi ihan heti mieleen maksaa ite lähes 30€:n kappalehintaa, kun moni piti törkykalliina jo 15€:n nurkilla. Ihmiset on hulluja😬

Edit: Ainakin Inderesin ja Op:n tulosennakot ovat olleet hyvinkin positiivisia odotuksia täynnä.

1 tykkäys

No tähän mennessä on kurssi aina tainnut tehdä uuden ath: osarin jälkeen. Saapa nähdä…

2 tykkäystä

Heti kun ei Orocossa joku rysäytä illan lopuksi kaikkea luiskaan ja hintaa takasin 0.79 nii kurssilla on kyllä hyvää pössistä. Toivottavasti myyjät taas ainakin hetkeksi kaikonneet.

12 tykkäystä

Jos halua takuuvarman keinon hävitä rahaa pitkällä aikavälillä, niin ekstrapoloi tätä tietoa hamaan tulevaisuuteen :smiley: Kempowerin valuaatiolla ei tarvita kuin pieni pettymys ja hinta voi tulla esimerkiksi -50% alas. Kunhan tiedostaa, että kyseessä on tällaisilla valuaatioilla ihan älyttömän riskialtis sijoituskohde.

41 tykkäystä

Totta. Pitää olla kyllä luvut reilusti yläkanttiin, jos tuosta vielä nousee. Olisko gallupin paikka paljonko huomenna Kempparin päätöskurssi?

3 tykkäystä

Laita ihmeessä galluppia pystyyn. Ja voittajalle palkinto myös. Virtuaalinen toki, mainetta ja kunniaa nyt ainakin.

1 tykkäys

En ossaa käyttää tätä. Pitäisi perehtyä, mutta sorvia pitäää pyörittää…

1 tykkäys

Niin tämähän on tällaista lyhyen aikavälin spekulaatiota, “pelaamista”, mikä muistuttaa enemmän uhkapelejä kuin sijoittamista :smiley: Hauskaa viihdearvoa toki nämä kurssihintojen veikkaamiset huomiselle.

Mietin ennemmin niitä todennäköisyyksiä, että mikä Kempowerin markkina-arvo on esimerkiksi 1, 3 tai 5 vuoden päästä. Luulenpa, että mitä kauemmas katsotaan, sitä varmemmin vuosittainen tuotto tulee jäämään heikoksi. Palataan siis tähän ensimmäisen kerran 14.2.2024 :slight_smile:

22 tykkäystä

No juurikin viihdearvon takia. Ei minkään muun. Mulle on ihan sama onko huomenna + jotain tai - jotain, en tee yhtään mitään, muuta kuin ihmettelen.

Onhan tämä ketjukin pääosin sitä. Viihdettä. Spekulointia ja arvauksia. Huumoria ja välillä vähemmän huumoria. Mukava ketju kaikenkaikkiaan :slightly_smiling_face:

13 tykkäystä

Nyt Ronttu spurttaa sellaseen tahtiin, että tainnu saudiraha saada Portugalin pojan menojalkaan vipinää.

15 tykkäystä

Samaa dilemmaa itsellä. Ison nousun ja isompien voittojen sulamisen nähneenä miettii, että pitäisikö nyt nostaa nämä voitot ja katsoa myöhemmin uusia paikkoja, ettei jää nyt taas nuolemaan näppejään. Toisaalta se ahneus. En oikein usko suureen positiiviseen tulokseenkaan, mutta jo negarin välttäminen oli se kliseinen torjuntavoitto.

3 tykkäystä

Näytti olevan mun Bioretecit 79,48 % plussan puolella,tytöllä vielä enempi,voi voi tätä ahneuden pirua kun ajattelin kuitenkin odottaa tuota ameriikan myyntiluvan kohtaloa alunperin.Tytölle osu kyllä ostot kohdilleen joulun välipäivinä,ois kyllä voinu ottaa enempiki mutta tuli vähän oltua varuillaan kuitenki,no voihan tuo kyllä mennä vielä vituralleenki.

2 tykkäystä

Jaaha. Ajattelin, että ei sentään tämmöistä huuhaata tapahdu. Näillä tilinpäätösluvuilla … tiedä vaikka nähtäisiinkin :slight_smile: :champagne:

3 tykkäystä

Ja Kaarnan ura loppui siihen…
Mikäli oikein muistan.

Tätä jatkumoa tuskin nyt nähdään…

3 tykkäystä

Lehdolta karmeat luvut ulos tänään. Ja kurssireaktio mieto, kuten arvata saattaa. Mutta onpa erikoisen näköinen tuo ostolaita. Myyjiä sen sijaan ei enää löydy.

image

5 tykkäystä

Voisiko olla niin, että joku “teollinen yhteistyökumppani” eli korppikotka haalii osakkeita edullisesti ennen kuin tekee ostotarjouksen? En kyllä tiedä miksi joku haluaisi ostaa Lehdon :thinking:

EDIT: Itseasiassa kun laskeskelin niin eihän tuo ole euroissa kuin alle kymppitonnin laita, eipä se kovin kummallinen olekaan?

3 tykkäystä