Kurssien ja niiden muutosten kyselyt, kauhistelut ja hehkuttelut - ketju (Osa 2)

Heti kun ei Orocossa joku rysäytä illan lopuksi kaikkea luiskaan ja hintaa takasin 0.79 nii kurssilla on kyllä hyvää pössistä. Toivottavasti myyjät taas ainakin hetkeksi kaikonneet.

12 tykkäystä

Jos halua takuuvarman keinon hävitä rahaa pitkällä aikavälillä, niin ekstrapoloi tätä tietoa hamaan tulevaisuuteen :smiley: Kempowerin valuaatiolla ei tarvita kuin pieni pettymys ja hinta voi tulla esimerkiksi -50% alas. Kunhan tiedostaa, että kyseessä on tällaisilla valuaatioilla ihan älyttömän riskialtis sijoituskohde.

41 tykkäystä

Totta. Pitää olla kyllä luvut reilusti yläkanttiin, jos tuosta vielä nousee. Olisko gallupin paikka paljonko huomenna Kempparin päätöskurssi?

3 tykkäystä

Laita ihmeessä galluppia pystyyn. Ja voittajalle palkinto myös. Virtuaalinen toki, mainetta ja kunniaa nyt ainakin.

1 tykkäys

En ossaa käyttää tätä. Pitäisi perehtyä, mutta sorvia pitäää pyörittää…

1 tykkäys

Niin tämähän on tällaista lyhyen aikavälin spekulaatiota, “pelaamista”, mikä muistuttaa enemmän uhkapelejä kuin sijoittamista :smiley: Hauskaa viihdearvoa toki nämä kurssihintojen veikkaamiset huomiselle.

Mietin ennemmin niitä todennäköisyyksiä, että mikä Kempowerin markkina-arvo on esimerkiksi 1, 3 tai 5 vuoden päästä. Luulenpa, että mitä kauemmas katsotaan, sitä varmemmin vuosittainen tuotto tulee jäämään heikoksi. Palataan siis tähän ensimmäisen kerran 14.2.2024 :slight_smile:

22 tykkäystä

No juurikin viihdearvon takia. Ei minkään muun. Mulle on ihan sama onko huomenna + jotain tai - jotain, en tee yhtään mitään, muuta kuin ihmettelen.

Onhan tämä ketjukin pääosin sitä. Viihdettä. Spekulointia ja arvauksia. Huumoria ja välillä vähemmän huumoria. Mukava ketju kaikenkaikkiaan :slightly_smiling_face:

13 tykkäystä

Nyt Ronttu spurttaa sellaseen tahtiin, että tainnu saudiraha saada Portugalin pojan menojalkaan vipinää.

15 tykkäystä

Samaa dilemmaa itsellä. Ison nousun ja isompien voittojen sulamisen nähneenä miettii, että pitäisikö nyt nostaa nämä voitot ja katsoa myöhemmin uusia paikkoja, ettei jää nyt taas nuolemaan näppejään. Toisaalta se ahneus. En oikein usko suureen positiiviseen tulokseenkaan, mutta jo negarin välttäminen oli se kliseinen torjuntavoitto.

3 tykkäystä

Näytti olevan mun Bioretecit 79,48 % plussan puolella,tytöllä vielä enempi,voi voi tätä ahneuden pirua kun ajattelin kuitenkin odottaa tuota ameriikan myyntiluvan kohtaloa alunperin.Tytölle osu kyllä ostot kohdilleen joulun välipäivinä,ois kyllä voinu ottaa enempiki mutta tuli vähän oltua varuillaan kuitenki,no voihan tuo kyllä mennä vielä vituralleenki.

2 tykkäystä

Jaaha. Ajattelin, että ei sentään tämmöistä huuhaata tapahdu. Näillä tilinpäätösluvuilla … tiedä vaikka nähtäisiinkin :slight_smile: :champagne:

3 tykkäystä

Ja Kaarnan ura loppui siihen…
Mikäli oikein muistan.

Tätä jatkumoa tuskin nyt nähdään…

3 tykkäystä

Lehdolta karmeat luvut ulos tänään. Ja kurssireaktio mieto, kuten arvata saattaa. Mutta onpa erikoisen näköinen tuo ostolaita. Myyjiä sen sijaan ei enää löydy.

image

5 tykkäystä

Voisiko olla niin, että joku “teollinen yhteistyökumppani” eli korppikotka haalii osakkeita edullisesti ennen kuin tekee ostotarjouksen? En kyllä tiedä miksi joku haluaisi ostaa Lehdon :thinking:

EDIT: Itseasiassa kun laskeskelin niin eihän tuo ole euroissa kuin alle kymppitonnin laita, eipä se kovin kummallinen olekaan?

3 tykkäystä

Nojuu, itsekin tajusin että suuret numerot ja suuri epäsuhta ehti minuakin hämätä. Ja myyjiäkin löytyi paikalle nopeasti. Nothing to see here!

2 tykkäystä

Nuohan kerrottiin jo negarissa eli reaktio tämän päivän lukemiin tuli jo 30. tammikuuta. Jos tänään ei tullut mitään yllättävää niin reaktio on ihan ymmärrettävästi mieto. Muistaakseni Lehdolta on tullut joskus negari ja sitten varsinaisessa katsauksessa vielä odotettuakin huonommat lukemat. Kun ottaa firman historian huomioon niin ainakin minä uskaltaisin ostaa tänään paljon paremmin kuin eilen. Yli 32% YTD:lle ei löydy sen sijaan ollenkaan ymmärrystä.

5 tykkäystä

No joo, negarissa kerrottiin ennakkotiedot liikevaihdosta ja tuloksesta - siinä mielessä olet oikeassa. Mutta nyt kun koko rapsa ja kaikki luvut ovat nähtävillä, niin kyllä tämä entistä kamalammalta näyttää - sitä minä tarkoitin.

Esim: mikä on yhtiön maksuvalmiuden tai taseen tilanne ylipäätään. Eikä näkymät vuodelle 2023 nekään rohkaisevia ole.

4 tykkäystä

Ihmeellistä on pörssimaailma. Ei tuosta ota erkkikään selvää. Niin pimeetä logiikkaa, ettei mahdu mun sipuliin. Jännityselokuvaa, komediaa, kauhua ja jotain absurdia samassa paketissa. Kaikki samalla rahalla, aika kalliit liput tosin.

Heti aamulla 7% nousuun ja hetki siitä ja 1,5% pakkaselle. Just nyt 3% plussalla. Koittakaa nyt päättää :wink: 30 haamuraja kävi 20 centin päässä. Saa nähä mikä on päätöskurssi. Nähdäänkö 30 -tuskin. Mennäänkö pakkaselle -tuskin. Veikkaan että asettuu jonnekin +2 - +4 väliin. Mihin tuo arvailuni perustuu, ei oikein mihinkään. Mutulla mennään. Tai sen verran “teknistä analyysiä” peliin, että 70% todennäköisyydellä nousee iltaa kohti, sillä se on tehnyt sen niin monta kertaa ennenkin.

Siinäpä kauhisteluja ja ihmettelyä.

Klo 13 alkaa firman tj:n ja kumppaneiden höpinät ja ne löytyvät tuolta: Worksup

5 tykkäystä

Kyl sitä pitää olla aina muutama bumtsibumi salkus, ei käy aika pitkäks. :slight_smile:
image
Cod Fish GIFs | Tenor

7 tykkäystä


Genovis tarjoili hyvän veivipaikan. Aamulla kun olisi sipaissut dipistä, niin olisi jo melkeen 20 prosenttia voitolla.

10 tykkäystä