Kurssien ja niiden muutosten kyselyt, kauhistelut ja hehkuttelut - ketju (Osa 2)

No niinpä onkin…pitää katsoa päiväykset tarkemmin jatkossa. Sitten en kyllä tiedä mistä pomppu johtui.

Pomppu johtui tuosta aiemmin linkkaamastani uutisesta:

https://www.globenewswire.com/news-release/2023/02/15/2608994/0/en/Centura-Health-To-Acquire-Utah-Care-Sites-From-Steward-Health-Care.html

Eli riski Stewardin konkasta pienenee, ja samoin MPW riski Stewardin suhteen pienenee. Alkaa Viceroyn ja kumppaneiden shorttiteesistä loppumaan polttoaine :blush:

5 tykkäystä

Tradedesk TTD, oottelin kaikista “varoituksesta” huolimatta osaria ja sieltähän kurssi otti vauhtia +33,31% :ok_hand:

1 tykkäys

Bioretec herännyt talvihorroksestaan…

2 tykkäystä

Laitan sitten tänään ensimmäisenä ja ennen pörssin aukeamista:

Qt :rocket:

6 tykkäystä

Alkuvuoden noususta päätellen ei taidettu odottaa negaria. Veikkaan jopa isohkoa negatiivista kurssireaktiota. Kurssi on myös tällä hetkellä reilusti yli Inderesin tavoitehinnan. Nuo ennustelukemat, Osta- suositus ja 55e:n tavoitehinta annettiin kurssin ollessa 42,44e.

11 tykkäystä

Tuossa Q4:ssa oli paljon hyvää, kuten tuo uusiutunut lisenssimyyntimalli. Samalla tässä oli myös jotain vähän vähemmän hyvää, vaikkakin alalaitaan osuttiinki. En tiedä miten kurssi reagoi tänään ja se jääkin nähtäväksi.

Eipä se Harvianka Q4 mitenkään leukoja loksauttanut, mutta silti ampaistiin reilusti ylös. En myöskään päättelisi kurssireaktiota Inderesin tavoitehinnan perusteella, sillä tietääkseni Nordean ja OP:n kaltaisissa instansseissa ollaan vielä tavoitehinnasta jäljestä.

Summa summaarum - ei ollut mitenkään huono rapsa, mutta ei myöskään järisyttävän hyvä. Nähtäväksi jää, kun huutokauppa starttailee.

1 tykkäys

Ennakoidaan jo, eli Nixu about +65%

Onnea omistajille :money_mouth_face:

7 tykkäystä

Harvian osaria pelättiin eikä kurssi ottanut nousuja ennen osaria vaan pysyttiin kuukauden päivät samoissa lukemissa. Osari oli markkinoiden odotuksia parempi.

Qt on sen sijaan noussut reilusti osaria kohden. Negaria ei tullut, mutta veikkaan, että juuri ja juuri negarin välttänyt osari ei välttämättä riitä markkinoille. Olihan siinä tosiaan paljon hyvääkin eli jännä nähdä mikä on tämän päivän tuomio.

Yhtiöketjun “todella kova tulos” ja “aivan mahtava tulos” ovat mielestäni täysin yliampuvia tulkintoja.

12 tykkäystä

Meni “hieman” vihkoon. :smiley:

29 tykkäystä

Nyt mennään!!! :rocket::rocket::rocket: :grin:


money-rain-money-money-money

41 tykkäystä

Ja murheenkryyni iskee taas

19 tykkäystä

Embracer sukeltaa. Noin -10% taulussa. Ilmeisesti ei tulos maistunut.

6 tykkäystä

Embracerin sukellusta itsekin ihmettelen kun kuitenkin ihan kelvollinen tulos (?).

2 tykkäystä

Muistaako joku, koska Embracerilla on viimeksi ollut positiivinen vastaanotto tulokseen. Omassa muistissa on lähinnä näitä - 10 - 15 % sukelluksia.

17 tykkäystä

En ehdi tutustumaan rapsaan tarkemmin ennen iltaa, mutta vaikkakin ylärivi kasvanut, on “kasvettu väärin” sillä –3 % organic growth.

Noin 30% liikevaihdosta tuli Asmodeen kovan joulumyynnin kautta, muut liiketoimintayksiköt onnistuneet heikommin. M&A toiminta pysähtynyt täysin, uusista strategisista yhteistyösopimuksista ei vieläkään kerrottu tarkemmin, vaikka niitä on kuulemma “tulossa”. Kaikki uudet julkaisut ovat olleet pienoisia ROI pettymyksiä.

Ja jos luetaan rivien välistä, niin tämä “mixed reception” on hieman huolestuttavaa. Nyt johto tajunnut itsekin, ettei strategia enää toimi ja kaiken maailman sekunda ei myy, pitää keskittyä laatuun ja tämä vaatii aikaa ja rahaa.

“It is a fact that certain operative groups in our PC/Console Games segment have underperformed our expectations this year, largely driven by a sub-par ROI for its new game releases. Rather than a structural shift, we believe it is mainly an effect of mixed reception for several releases, combined with a more normalized market and softer consumer purchasing power this year.”

9 tykkäystä

image

Mmmmm… Acceptable. :face_with_monocle:

31 tykkäystä

Aika jännä, että Mekko laskee odotuksia vastanneeseen (ellei parempaankin) tulokseen. Liikevaihto linjassa ja kannattavuus oikein hyvällä tasolla. No ainakaan ei karkaa arvostuskertoimet.

Qt:n reaktiota en ymmärrä, mutta en kyllä ymmärrä noita Teslan hintojakaan, joten…:smiley:

14 tykkäystä

Se on taas kerran se ohjeistus. Negarin puute kertoi jo tärkeimmät asiat viime kvartaalista, mutta sen päälle liikevoitto yllätti positiivisesti ja ohjeistus oli myös odotettua parempi. Siitä en sitten osaa sanoa että mihin asti tämä kantaa, mutta vahvaa on meno toistaiseksi.

9 tykkäystä

Salkun isoin omistus, oli pahimmillaan 40% tappiolla, nyt 10% plussalla.

Tuntuu hyvältä!

17 tykkäystä