Kurssien ja niiden muutosten kyselyt, kauhistelut ja hehkuttelut - ketju (Osa 2)

Kyl nyt on päivän laskijoissa paljon pörssin helmiä. :heart:

image
Qual GIFs - Get the best GIF on GIPHY

30 tykkäystä
7 tykkäystä

Playboyn market cap valunut lähelle 100 miljoonaa USD. Seksuaalisesti häiriintynyt Hefner kääntyisi varmaan haudassaan jos tietäisi nykyisen tilanteen. Maailma on muuttunut ja pupukorvat ei oo enää kova juttu.

Ainakaan Jenkeissä ei Playboy ole ollut enää pitkään aikaan mikään porno juttu vaan silleen sopivasti sivistynyt aavistuksen eroottinen mediatalo. Nyt tämä on tietysti tuhoutunut jo pelkästään Hefnerin maineen takia. Playboy ei vaan oikein mielestäni istu enää mihinkään muottiin. Boomereille pupukorvat olivat vielä jotain.

8 tykkäystä

Aika vaikeassa markkinassa operoi Heffnerin yritys näinä päivinä. Materiaalia tuotetaan enemmän kuin koskaan, sitä on saatavilla suorina lähetyksinä omien toiveiden mukaan mihin ja milloin vain, pehmeämpää osastoa pursuaa jo pelkästään instagramista ilmaiseksi ja kovempi osasto löytyy ihan ilmaiseksi Internetin syövereistä. Kaikki tämä on saatavilla puhelimella, joka löytyy kaikkien taskusta. Aika kaukana ollaan siitä kulta-ajasta, kun nuoret miehet ostelivat koskien ylähyllyjen lehtiä kymmenien eurojen kappale hintaan. Mitähän kaikkea Playboy onkaan keksinyt vastatakseen tähän kilpailuun?

7 tykkäystä

Oli sivistynyt tai ei, Playboy edustaa kuitenkin tiettyä vanhaa maailmaa josta nuorempi polvi ei enää perusta. Paheellisuus tuskin tätä uutta sukupolvea häiritsee.

7 tykkäystä

Monesti luvannut itselle, että tämä lähtee ulos salkusta seuraavaan kunnon pomppuun ja sitten pompussa ajatellut kuitenkin ”ehkä ne pohjat oli kuitenkin siinä, onhan tässä älytön potentiaali”… ja aina kaduttaa.

41 tykkäystä

Treidaa, treidaa! Tässä tarjotaan aivan uskomattomia lyhyen aikavälin mahdollisuuksia. Tulee mieleen viime vuoden Evolution. Tämän päiväinen ostoni ei näy tuossa graafissa vielä.

Edit: kyseessä siis tuo @Henukka mainitsema embracer

28 tykkäystä

Lapsena meillä oli autona Saab 96. Marraskuussa nykyinen Saab tarjosi entryä ja sain jopa ostettua jostain 350 kohdalta. Piti tankata toinen erä tossa 328 kohdassa, mutta ei sinne ikinä tultu.
RSI kohta 90 :star_struck: Pitäisi varmaan keventää, mutta kun sain niin pienen alun alkaen kiinni.

Joskus nää osuu. Lockheedin Marttinia uhosin tankkailevani tällä foorumilla tossa 440 kohdassa, mutta sitten tuli joku työreissu ja unohdin koko jutun. Kun heräsin hinta taas 480. Eikä tämäkään romahduspäivä tarjoa entryä.

13 tykkäystä

Mikä laskee Nokian hintaa, kuusi päivää peräkkäin alamäkeä?

1 tykkäys

Markkinalla ei luottoa siihen, että Venäjän toiminnot saadaan kaupaksi tai jos saadaan, niin rahaa ei tulossa välttämättä odotetusti tai vaihtoehtoisesti vaan kyse shorttauksesta.

1 tykkäys

PYN Elite ytd menee selvästi pakkaselle tämän päivän jälkeen.

9 tykkäystä

Moi, kyselen tyhmiä. Mistä vietnamin lappujen sulaminen johtuu?

3 tykkäystä

Pääasiassa reflektoi muiden pörssien perjantaita, kun ei ehtinyt vielä silloin pulkkamäkeen mukaan. Ainakaan omaan silmään ei ole osunut sen kummempaa Vietnam-spesifiä syytä, eikä nuo laskut nyt niin isojakaan ole.

12 tykkäystä

Joskus haluan hetkellisesti unohtaa Hyzon-ajat, mutta muut omistukseni usein muistuttavat niistä erityisen punaisista ajoista. :frowning:

Teknopuu tänään:
image

44 tykkäystä

Se lähti Tesla taas paukuttamaan kohti 300taalaa…

image

11 tykkäystä

Supermicro se täräytti ATH ja läpi sadan taalan rajasta :100:

4 tykkäystä

Nami nami :slight_smile:

image

No, okei…

image

11 tykkäystä

Bioretecin kurssi putoaa päivittäin mitättömällä vaihdolla ilman näkyvää syytä. Vaikuttaa aika oudolta.

2 tykkäystä

Mitätön vaihto eli isot omistajat ei tee mitään vaan odottaa… Piensijoittajat sen sijaan hermoilee. Tyypillistä rakettimaisen nousun jälkeen, kun varsinaisia isoja uutisia ei ole vielä tullut.

Mikäs tätä liikutti vastavirtaan tänään??