Kurssien ja niiden muutosten kyselyt, kauhistelut ja hehkuttelut - ketju (Osa 2)

Mitäs incappi -5 prosenttia tänään?

BETCO vaan painaa päivästä toiseen ylämäkeen.

Screenshot 2023-04-20 at 13.34.27

Loppuun taas virallinen BETCO biisi:

5 tykkäystä

Noksulla varmaan viimeisen 10 vuoden aikana muutama nousupäivä osareissa, muuten laskua joka kerta…

4 tykkäystä

Siinähän se menee toissapäiväisen -40 % jatkoksi. Vai oliko tämä sarkastinen kysymys?

17 tykkäystä

Tässä kohdin oli pakko itsekin kiinnostua taas osakkeesta masokistisijoittajana.

Toissapäivänä laskulle oli syy.

Melkoinen gappi Noksulla on päiväkartalla 2021 kohdalla. Käydäänköhän täyttämässä se ja koskettamassa vielä 3.6€ :thinking:

3 tykkäystä

On varsin tavallista, että tuollaisten isojen laskujen (tai nousujen) jälkeen kurssiliikkeet ovat normaalia suurempia suuntaan tai toiseen muutamien päivien ajan. Markkinatoimijat arvioivat tilannetta uuden tiedon valossa ja osake hakee hintaansa.

10 tykkäystä

Tämä on ylilyönti! Ostin lisää vaikka olen vannonut monen kertaa että en…
Yhtiön pörssiarvosta on tänään kadonut 0,4 euroa x 5 632 297 576osaketta = 2 225 291 892 euroa

11 tykkäystä

Siihen pisteeseen voi olla hyvää nousua tulossa. Arvo ei kasva tässä jakautumisessa, mutta ei pidä aliarvioida muoviämpäri efektiä. Tässähän saa uutta yritystä kätevästi Sammon kyljestä. Ei se ämpärin arvokaan kovin suuri ole, silti sitä ollaan valmiita jonottamaan tuntikaupalla.

1 tykkäys

Gapeillä on taipumus täyttyä enkä pitäisi sitä mitenkään mahdottomana tälläkään kertaa. Mitään kunnon tukitasoja ei enää ole.

3 tykkäystä

OIlaan niin lähellä tuota, että ihmettelen jos ei sitä käydä hakemassa kiinni :sweat_smile: Pilkit on viritetty.

2 tykkäystä

Teslan pre-market, lupaa hyvää meikäläisen shorteille.

:money_mouth_face:

18 tykkäystä

Pientä volaa, taisikin olla juuri 6kk hehkutus taannoin, josta sitten lähdettiin taas liukastelemaan. Kesällä 115… eiku 35😂

13 tykkäystä

Vaikka nää bileet kestäiskin vaan tän viikon (edit: illan) niin silläki uhalla :rocket: :rocket: :rocket: :rocket: :rocket: :rocket: :rocket: :rocket: :rocket: :rocket:

image

40 tykkäystä

Tänään siirtyy rahaa Voxturista Orocoon veikkaan…

13 tykkäystä

Jos olis ihan jäätävä pelimies niin myisi nyt kaikki Orocot pois ja koko rahalla Voxturia, ja sitten kun kurssit korjaa takaisin normitasolle, niin vaihtaa ne taas takaisin…

15 tykkäystä

Siltä alkaa näyttämään nyt ollaan jo gapin yläreunan kohdalla 3.85, eli pikkuinen puserrus vielä :smiley: Itsekin virittelin pilkit sinne :fishing_pole_and_fish:

Kertokaa nyt tietämättömälle, mutta mikä tuo Nokian MaxPain päivä huomenna on? Mihin hintaan sitä pitäisi huomenna saada ja miksi pankkiireilla on tilipäivä? :thinking: ja voinko itse jotenkin hyötyä siitä? :rofl:

3 tykkäystä

Suppiksen päivän aatokset. Voi pojat, mulla on vielä paljon opittavaa.

Hietanen: - Ei jumalaut! Mää en millä lakkaa ihmettelemäst millai tää pörssi oikke toimii. Kui helvetin taval sitä voi oikke rakasta yhtiöit ja firmoi. Jokku rakastava nätei flikoi, ja sen mää kyl ymmärrä, mut kui helvetin taval pörssei. Ei, mää ole mahdottoma hämmästyny. Mää ihmettele oikke kauhiast tämmöst. Ensin kurssit käy maharottoman korkialla ja sit ne sukeltaa, kuin turska. Mää ole niinkun klavul päähä lyöty…

Hietanen: - Kuulkka, poja! Kuulkka mitä mein Ooämäx-Helssinki puhu. Nyt sää vast oikke äläkän päästi. Nyt mää ole hämmästyny. Kuulkka, poja. Mää ole vissi turska ku mul on köyry hartia. Tulkka onkel poja… Et posari par päivää sit… Mää en ole mittä muut lukenu ku joskus Saarion Pörssiraamatua, sen jälkken ku mää vaivasest peruskoulust pääsi, mut senverta mää ain tiedä ette mää tommotti usko. Mää ole turska. Mää ole hiilest tehty turska… Mää ihmettelen kauhiast.

33 tykkäystä