Kurssien ja niiden muutosten kyselyt, kauhistelut ja hehkuttelut - ketju (Osa 2)

Tecnotreen myyntilaidassa näkyi jonkin aikaa yli 200 tuhannen kappaleen satsi hintaan 0,4740. Nyt ei enää näy, eikä sen vertaa kauppojakaan ole tehty. Mistäköhän toimmoinen saattaisi kieliä? Joku isomman position omistaja ollut kahden vaiheilla?

3 tykkäystä

Padma se vaan vilauttelee siellä.

30 tykkäystä

Eikös Padman pitänyt ostaa, jos oikein koitan muistella asiaa?

13 tykkäystä

Kyllä se Vernerin peesailu vaan kannattaa :smiley:

18 tykkäystä

Kuinka pitää idioottia jännityksessä? Pysäytä kaupankäynti ilman mitään uutista. Ootellaan sitten vissiin että onko tää kurssin kauhistelu vai hehkuttelu…

15 tykkäystä

Noinhan se täytyy tehdä, jos markkinan avautumisen jälkeen jotain merkittävää julkaistaan. Voipi olla jotain huonoakin kerrottavaa, kun juurihan tuolta tuli poraustuloksia muutama päivä sitten. Tuskin heti uudestaan.

(en omista)

2 tykkäystä

Tulisiko nyt jotain alustavaa arviota ja anti paketoituna siihen :grimacing:

1 tykkäys

Joitain asioita ei vain voi selittää järjellä…

image

7 tykkäystä

Huoh. Miksi en ostanut tätä firmaa viime vuonna enemmän? Laitoin nekin rahat tylsiin indeksirahastoihin. Noh. Aina ei voi voittaa.

18 tykkäystä

Melkoinen treidi kyllä

7 tykkäystä

Pankin (ehkei pankki) kriisi nostaa taas päätään, XLF tuli 15min suoraan alas

13 tykkäystä

Eihän tuo hyvältä näytä. Tammikuun lopussa osakkeen hinta oli 144,5$ ja nyt noin 9$. Kyllä tämä nollaan taitaa mennä :grimacing:

1 tykkäys

Pitäiskö tämä ottaa tarkempaan seurantaan? Katsoo miten äijän käy.

1 tykkäys

How Many Banks Are There in the U.S.? There are currently 4,844 insured commercial banks , according to the Federal Deposit Insurance Corporation (FDIC). This figure is current as of the end of 2021.

  • kyllä luulisi muutaman pankin voivan kaatuakin ilman systeemihäiriötä. Nyt taas mietitään, miten tase korjataan (myydään lainoja toisille pankeille)
10 tykkäystä

Juu en yhtään ole huolissani yleisellä tasolla. Lähinnä vaan että :popcorn: esiin.

Kuittailin hieman Tikulle ja Takulle (@Yu_Gong ja @Verneri_Pulkkinen) kuukausia kuukausia sitten Wärrestä, kun itse ostin samoihin aikoihin Konecranesia, joka sekin on kyllä noussut itse asiassa aika hyvin :slight_smile:.

image

15 tykkäystä

Kerrankin voi taputella itseään selkään, kun teki pari viikkoa sitten exitin voitolla osakkeesta, eikä jäänyt odottelemaan osingon irtoamista. Tämän päivän valuuttakurssilla 0.82 taalan osinko irtosi tänään, mutta kurssi otti hiukan enemmän pataan :grimacing:

18 tykkäystä

Teknojättien tulokset ja molemmat afterissa +4% sekä Visa +2%

Nostetaan myös Chipottle ja Enphase

Chipottle afterissa +7%

Enphase sen sijaan maalaili karua Q2 ja -16% afterissa

22 tykkäystä

Sanoisin että aika hyvin oli Fortumissa jo Venäjän 0 arvoinen myös sijoittajien mielestä kun ei tuon enempää kyykännyt Venäjä uutisista.

5 tykkäystä