Kurssien ja niiden muutosten kyselyt, kauhistelut ja hehkuttelut - ketju (Osa 2)

Jaahas öljyt kuolivat juuri.

11 tykkäystä

Ei varsinaisesti kurssimuutoksen hämmästelyä, mutta Apetitissa viime aikaista vilkkaampi päivävaihto, kun joku NON tyhjentää salkkua ja joku GSAG ostelee. Harvoin tällaisia määriä ulkkarit ostelee tätä firmaa.

1 tykkäys

Taas tämä yksi bumtsibumilappuni tippuu. :frowning:
image

Miksi menin myymään nämä arvo- ja laatuosakkeeni. :cry:
image
image

Nousupäivinä salkkuni pysyy samana ja laskupäivinä sit syöksytään senkin edestä. :sob:

58 tykkäystä

Näyttää ulkkarit myyneen Stockaa viime päivinä.

2 tykkäystä

Löysitkö mitään selitystä Electric Last Milen kurssin vatkaamiseen? Tänään noussut jo lähes samalle tasolle kuin konkurssitiedotteen julkistuspäivänä. Minä luin internetin läpi, mutta ei löytynyt mitään… vaihtomääräkin on kyllä sen verran kovaa, että jotain siellä kulisseissa tapahtuu.

Kysymyksessä klassinen pump and dump ilmiö :face_with_hand_over_mouth: :face_with_peeking_eye:
Tässä tuore artikkeli.

Tässä koneen takoma selitys rahatilanteesta ja velkojista.

Vapaaehtoisessa 7. luvun konkurssihakemuksessa Electric Last Mile Solutions ilmoitti arvioidut omaisuutensa vaihtelevan 50 miljoonasta 100 miljoonaan dollariin, samoin kuin arvioidut velat.

Yrityksellä on 100-199 velkojaa, mukaan lukien suuret autotoimittajat Continental Automotive Systems ja Autoliv Inc, kuljetuspalveluyritys Penske, ohjelmisto- ja rahoituspalveluyritykset sekä useat asianajotoimistot. Velkojien luettelossa on myös Waterfordin esikaupunki Ford, Michigan ja Tesla, 2800 W. Big Beaver Road Troyssa, Michiganissa, jossa maailman suurimmalla sähköautojen valmistajalla on näyttelytila ​​Somerset Collectionin sisällä.

Tällä hetkellä Electric Last Mile Solutionsin työntekijöiden asema Troyssa, Michiganissa ja Mishawakan tehtaalla Indianassa, on edelleen epäselvä. ELMS ilmoitti maaliskuussa, että se lomauttaa 50 työntekijää eli noin 25 % henkilöstöstään.

1 tykkäys

Voxtur I se vaan laskee no matter what…

13 tykkäystä

Aattelin, että “jes, sopivaan saumaan Fisker kuopassa kun suunnitelman mukainen lisäys tulossa” ja sitten tulee :smiley:

image

1 tykkäys

Sanotaan että hinta on kyllä kohdillaan lisäilemiseen
Nappasin kans muutaman sata :sunglasses:

2 tykkäystä

Antamatta minkäänlaista sijoitussuositusta kannustaisin vahvasti sinua harkitsemaan kuolevasta tavarataloyhtiöstä irtautumista ja miettimään voisiko salkkuusi lisätä tulevaisuuden hyperkasvajaESGvety rekkayhtiöitä :pray:

Emmekö ole kärsineet yhdessä jo tarpeeksi paljon? :sob:

73 tykkäystä

Simmoinen päivä, että pohjilta ylös n. +17%

31 tykkäystä

On varmasti, markkinasentimentti on sellainen että varmaan nousee pian taas yli 1.6e…:smirk:

10 tykkäystä

Hyvin (taas) lähti EVO, mutta jaksaako suunta pysyä ylöspäin. Toivottavasti :stuck_out_tongue:

1 tykkäys

Onko joku +1% hyvin? Evon päiväheilunta on luokkaa ±5%…

14 tykkäystä

Ainakin se on oikea suunta :slight_smile: Mutta joo, tulihan se sieltä jo alaskin.

Jos olisin tiennyt, että tänään Pfizer ilmoittaa ostavansa 8% Valnevasta, (eikä varmaankaan säälistä), olisin ottanut enemmän kuin pelkän seurantaposition. Nyt noussut +16% perjantaista.

Edit: päivän päätös +28%

7 tykkäystä

Afarak +17%. Mitäs uutisia tästä on ollut? :thinking: vai onko taas pari päivää pelkkää plussaa ja sitten samalla tahdilla alas…

3 tykkäystä

Oroco, ei päivää ilman kunnon laskua :sweat_smile:

6 lasku päivä menossa ja -22%
Ytd -50%
1v -70%

No joo oli nuo yli 3,6 cad luvut vähän liian aikaisin, joten ehkä huono peilata niihin.

Saa nähdä ottaako tukea edes tuosta monthly ma100 n. 0,9 cad

Edit: mitä on mahtanut vuotaa, kun laskua -12% päivänä milloin indeksit kuitenkin nousussa, vaikka US on kiinni. Vaihto myös hiukan isompi mitä normaalisti :thinking:

30 tykkäystä

Tuo 25 % viikossa alkaa olla jo aika haipakkaa menoa. Sanotaanko, että markkinoiden uskossa Orocoon alkaa olla havaittavissa jo pieniä herpaantumisen merkkejä.

Meille Orocon netto-ostajillehan tämä tarkoittaa vain sitä, ettei tarvitse odotella enää kuukautta, että saa taas kymmenen pinnaa halvemmalla, vaan ostoksille pääsee parin päivän välein :slight_smile:

20 tykkäystä

Duellin alamäki ei vaan näytä laantumisen merkkejä. Myyjinä tänään JPAG ja ENS jos yhtään osaan tulkita Nordeassa tilastoja.
Onko näkynyt uutisia tai painaako mahdollisesti joku kurssia alas pienivaihtoisena…
Inflaatio ja toimitusketju/komponenttiriski tosiaan on, mutta silti uskoisin että pyöräily, on se sitten polttoaineella tai sähköllä, ei tule hurjasti vähenemään vielä kun siihen yhdistää EV moottoripyörien yleistymiseen.

6 tykkäystä