Kurssien ja niiden muutosten kyselyt, kauhistelut ja hehkuttelut - ketju (Osa 2)

image
Mizuho downgrades TWLO - lokakuun pohjat testiin

4 tykkäystä

Tätä on ilo omistaa :heart_eyes: Hyviä uutisia pukkaa

6 tykkäystä

Tässäkin tosiaan on firma, jota ilo omistaa jos vielä persaus ja järki kesti ostaa taannoin. Muistan joskus tännekin kirjoittaneeni hypessä +30NOK hinnoissa jotain terävää (varmaan tyyliin että pian 35 poks ja siitähän se alamäki sitten alkoikin :sweat_smile:).

10 tykkäystä

Mind Technology premarketissa päälle 20% nousussa. Ei muuten haittais mutta ehdin jo aamupäivästä siirtää nordnettiin rahaa position tuplaamiseen. Seuraillaan, siirtyykö haaveet lisäyksestä johonkin toiseen päivään. :sweat_smile:

Tänään tiedotettu uusi tilaus suuruudeltaan noin 50% Mindin markkina-arvosta ja backlog noin kolminkertainen. Firma itselleni on minimissään 3x tai sitten 0x.

9 tykkäystä

Edit: 50% nousussa ja 500 000 vaihto, mikä on premarketissa tälle lapulle melkoinen . Innostus on tämän kohdalla ennenaikaista niin kauan kun saadaan kunnon näyttö kannattavuudesta. Hurjatkin kurssinousut sulaa perinteisesti muutamassa päivässä.

12 tykkäystä

Here we go again…

image

WedBush pudotti targettia, niin markkina sukeltaa mukana
image

Kun taas juuri perjantaina Truist oli ostohousut jalassa
image

Mistäpä näistä tietää, mutta negatiivisella on näköjään isompi vetovoima :person_shrugging:

4 tykkäystä

Perinteinen ahneuden ja pelon tasapainoilutilanne. Rahan menettäminen ei juuri kenestäkään ole mukavaa, mutta jos odotus on saada paljon rahaa lisää, mutta saakin sitä lisää vähemmän on huomattavasti siedettävämpää.

1 tykkäys

Raketit on ladattu ja sitten mentiin🚀

23 tykkäystä

Hartwall Capitalin myyntikö aiheuttaa Konecranesin 7% laskun

4 tykkäystä

Näin markkinat vastaanottivat tuloksen. :slight_smile:

image
Top 30 And Clothes GIFs | Find the best GIF on Gfycat

18 tykkäystä

Ihan ansaittu reaktio. Nyt osake on vielä edullisemmin arvostettu verrattuna 10v mediaani PE:hen. :smiley:

1 tykkäys

Harmi, ettei tippunut enempää negarin jälkeen. Ensi viikolla tulossa ruma osari, joten pitää odotella sinne saakka ennen kuin pääsee ostelemaan.

image

Millä kappalehinnalla Hartwall myi osakkeet? En löydä tuota tietoa mistään. Vai näkekö sen vasta pörssin sulkeuduttua?

36 euroa.
Ainakin Nordnetistä pystyy lataamaan koko päivän kaupat exceliin ja näyttää tältä.
image

9 tykkäystä

Juuri näin. -13% taulussa, joten voidaan sanoa, ettei tällainen negari ollut todellakaan odotettu.

2 tykkäystä

Kurssin liikkeistä ei voi tietystikään tietää, mutta uutispommi pudotettiin kuitenkin tänään. Negari oli yllätys, mutta ruma osari ei ole enää yllätys. Ei ole siis mitään takeita, että sinne odottelemalla kurssi olisi jostain syystä alempana kuin nyt.

1 tykkäys

Tämä lappuu heiluu laidasta laitaan. Kannattaa hyödyntää nämä ostopaikat :slight_smile:

11 tykkäystä

Voi olla. Melkoista uhkapeliähän tuo aina on, mutta veikkaan, ettei kurssi tule olemaan alle 45 SEK osaripäivänä, ellei jotain muuta negatiivista ilmene. Nyt tuli tällainen märkä rätti naamalle, mutta tuohon mennessä se voi olla jo pureskeltu.

1 tykkäys

Myin Wärtsilät. Kurssinousun jälkeen hinta heijastelee melko optimistista kuvaa tulevaisuudesta. DFC antaa matalalla 7.4% waccilla ja historiallista korkeammilla liikevaihdon kasvuilla sekä kelpo kannattavuudella 13 euroa, terminaalin ollessa suurehko. On mahdollista, että Wärtsilä on energiamurroksen voittajia, mutta haluan tämän enemmänkin ilmaisena optiona kuin perusskenaariona.

Luultavasti käy samoin kuin Konecranesin kanssa, jotka möin 28 eurolla.

9 tykkäystä

Aletaan olla aika lähellä sijoitusneuvoja tämän viestin kanssa. Suunta 45SEK:stä saattaa kuitenkin olla ihan yhtä hyvin alas kuin ylös, ja matka alas voi tapahtua yllättävän nopeastikin, jos nuo aiemmat pohjat pettävät.

42 tykkäystä