Kurssien ja niiden muutosten kyselyt, kauhistelut ja hehkuttelut - ketju (Osa 2)

Listautumisesitteestä oli jäänyt yksi sana pois, oikea nimi oli Reversal Growth corporation
:smiley:

16 tykkäystä

Olikohan se @Pohjolan_Eka joka tylytti aikanaan noita kannabislafkoja sen verran, että pelasti ainakin omalta osaltani sen etten ikinä sektoria tutkinut eikä innostanut sijoittamaan. Lähtökohtaisesti diggailen putoavista puukoistakin että kiitos siitä kuka olikaan.

23 tykkäystä

On kyllä meikäläisen sijoittamisuran isoin missi. Tätä löytyy salkusta vielä aimo kasa kun olen ostellut matkan varrella kokoajan lisää. Oma breakeveni menee nyt 26 SEK hinnoissa :cold_face: Taitaa jäädä tästä reissusta vaan luu käteen.

39 tykkäystä

Kieltämättä vauhdikasta, kun viime osarista (n. kk sitten) tultu vajaa neljännes alaspäin :smiley: Seuraavaan onkin matkaa sitten 2kk jos samaa vauhtia haluaa spekuloida. Samassa yhteydessä CMD (31.8.)

Edit. Ja tosiaan jos tämän päivän laskua pitää jotenkin järkeillä niin syynä lienee Ruotsin keskuspankin koronnosto → markkinat ei usko, että yhtiö selviää velkataakastaan.

2 tykkäystä

Itselläkin 50% turskalla, sen verran olen oppinut, ehkä, että olen hemmetin varovainen ostelemaan keskihinnan alennuksia kun ne vaan putoaa ja putoaa…
Johtunee siitäkin, että niistä mennyt melkein kaikki …tuiksi…

2 tykkäystä

Ei muuten ihan joka päivä kansainvälinen tilintarkastusfirma irtisano pörssiyhtiöasiakasta, jonka markkina-arvo oli hetki sitten useamman miljardin :smiley:

Joo sektoria on tullut seurattua ja kaikille oon sanonut että tää on villimpi sektori kuin vaikkapa juniorikaivosyhtiöt. Mikään ei mielestäni ole puolessatoistavuodessa varsinaisesti muuttunut, paitsi että arvostukset ovat rajusti maltillistuneet.

15 tykkäystä

Pakko sanoa että jos teillä on mahdollista niin lukekaa vastaavanlaisia viestejä/blogeja sektorista jota ette tunne ennen sijoittamista. Suurimpia sijoitusvirheitä lienee löytää joku kiinnostava härkä teesi sektoriin/firmaan X, ruokkia sitä muilla vastaavilla teeseillä ennekuin luette ensimmäisen karhuisemman teesin. Ihmismieli on sellainen että usein olette lukinneet jo päätöksen ennenkuin se tulee silmillenne.

Jokainen voi olla mitä mieltä haluaa täällä leppoisasti nimetyn Puolan Markun long salkusta, mutta esim sen “why I don’t invest in mining” videosarja oli hyvä kaikille ennenkuin alatte tutkia itsellenikin läheistä ‘ponzi’ kaivossektoria.

40 tykkäystä

Enento kyllä kovassa nousussa jo toista päivää. Mielenkiintoista nähdä omistajalistaus pian. Onko kellään ajatuksia nopeasta noususta? Harmi tosiaan kun tämä ei ole Inderesin seurannassa.

Meikäläisen laiva seilannut aikamoisella tuurilla ja myynyt aivan huipulla pois.


Monesti vilkaissut uudestaan mutta onneksi jättänyt hyllyyn.

10 tykkäystä

Mikähän Sampoa mahtaa vaivata? Laskupäivää laskupäivän perään ilman sen kummempaa uutista.

4 tykkäystä

Enento on ollut raju elpyjä, harmi kun ei tullut vaan osteltua reilusti kyykyssä. Ei toki hajuakaan mikä tätä on nyt nostellut pörssin kärjessä monena päivänä. Vaihtokin ollut ihan kelvollista.

6 tykkäystä

Noniin, lähtihän se Hexatronic vihdoinkin kääntymään. SMA-50 ylitetty :partying_face:

30 tykkäystä

Luojan kiitos myin nämä tappiolla pois juuri ennen nousua ja missasin kyydit :pray: On se aina hienoa kun näkee junan lähtevän asemalta…

18 tykkäystä

Niin just näin. Sanotaan että ota tappiot herkästi pois, mutta sitten jää rannalle.

3 tykkäystä

Ei näemmä firmalla itselläänkään.
https://www.inderes.fi/fi/tiedotteet/enento-group-pannut-merkille-yhtion-osakkeen-viimeaikaiset-kurssimuutokset

10 tykkäystä

Mukava suunta ollut nyt jo jonkin aikaa. Jenkkilän armeijaltakin tuli vastikään tilaus. En suosittele mitään.

3 tykkäystä

Hyvin outo tiedote. Yhtiöt hyvin harvoin kommentoi tällaisia ostotunnusteluja, saatika antaa niistä tiedotetta ulos, muuta kuin vasta sitten kuin tulee ihan kunnollinen ostotarjous.

2 tykkäystä

@TJT Eikö Proprius ollut käynyt ostelemassa Enentoa ja jos osakkeen likviditeetti on heikkoa, voi tuo pompata vaikka muutamat kymmenet prosentitkin lyhyessä ajassa

@Jukka_Lepikko nosti esille rakennusfirmojen kurssikäyriä pidemmältä aikaväliltä. :grimacing:

21 tykkäystä

Mikähän ihme ålandsbankenin osaketta eilen lähti nostamaan? Luottoluokituksen muutoksen kohdalla tapahtui pieni notko, mutta silti viitisen prossaa plussaa…

Enkö nyt ymmärrä tuota luottoluokituksen muutosta?