Kurssien ja niiden muutosten kyselyt, kauhistelut ja hehkuttelut - ketju (Osa 2)

Yksi keino laskea urheilutähtien palkkoja on lakata katsomasta urheilua. Jos urheilija tienaa miljoonan viikossa potkimalla palloa niin onhan se järjetöntä mutta on sitä muutakin järjetöntä kuten maksaa vaikkapa pörssiyhtiön toimitusjohtajalle palkkaa 15 miljoonaa vuodessa.

17 tykkäystä

Eezy tänään -2,6 ja viimeinen kuukausi -18,3. Uusi toimari ollut talossa kohta kuukauden, onko odotettavissa negari kun pöytä puhdistetaan?

2 tykkäystä

Katotaan nyt, onnistuuko ne tekemään oikeaita muutoksia! Tankkailen pikkasen!

2 tykkäystä

En nyt tiedä onko se välttämättä niin järjetöntä maksaa toimarille miljoonia verrattuna maksaa miljoonia pallon potkimisesta. Suuryrityksen toimari pyörittää kymmeniä tuhansia ihmisiä työllistävää ja miljoonille kuluttajille tuotteita/palveluita tuottavaa liiketoimintaa. Samaan aikaan jalkapalloilija… no, potkii palloa työllistäen itsensä ja muutamia henkilöitä, jotka ovat jalkapalloseuralla töissä.

3 tykkäystä

Isot urheiluseurat on miljardien arvoisia suuryrityksiä. Ilman urheilijoita ne ei ole yhtään mitään. Markkinatalous ja sitä rataa.

16 tykkäystä


@Sijoittaja-alokas
Tuolta pohjalta hyppäsin kyytiin ja seuraava pysäkki Saturnus ja sit soi herätyskello.

41 tykkäystä

Tätä tuli ostettua viimo viikolla…

10 tykkäystä

Missä kohtaa Ruotsin pääsy Natoon varmistuikaan.

29 tykkäystä

Nikola ja Hyzon sai hepulin. Vetysalkku keulii näitten vetämänä… :grimacing:

image

Tuskin päättää päivää tähän, mutta jos edes puolet tuosta jäisi saldoksi tälle päivää niin :+1: :+1: :clap: :clap:

44 tykkäystä

Kirjoittelin eilen viestin tänne, että taitaa Hyzon vuorostaan squeezata shortteja Nikolan jalanjäljissä, mutta ei näy viestiä enää missään :face_with_raised_eyebrow:

Nikola veti aika lyhyessä ajassa 0.5 → 2 taalaa ja Hyzon lähti samasta asetelmasta liikkeelle. Edelleen taitaa olla joku 20% shortattuna floatista. Nikolalla tosin taisi olla suurempi siivu shorttina ja volat oli päälle 100 miljoonaa lappua päivässä.

9 tykkäystä

Hyzoni noussut reilu 200% pohjilta. Menikö se sanonta jotenkin että lähti kun rekka alamäkeen.

19 tykkäystä

No huhh, pakkohan tämä on “ikuistaa” tänne, kun vielä sai tällaisenkin kokea. En elä silti harhakuvitelmissa, etteikö vuoroin ylös vuoroin alas, mutta pakko nyt vain malttaa ja olla koskematta eli olla keräämättä pikavoittoja tästä salkusta. Uskon, että näistä usean yhtiön kanssa ollaan vasta kurssinousun aivan alkumetreillä :thinking:.

ps. nyt ei enää harmita yhtään Withsecuren laitaan laitto, vaikka tänään olisi saanut huomattavasti paremman hinnan siitä. Niillä eilen aamun Withsecuren “turskarahoilla” hankin eilen heti jenkkien markkinoiden avauduttua alkuhuutarista juurikin näitä Nikolaa ja Hyzonia (Nikolaa lisäposition ja Hyzonia ostin uutena salkkuun). Kiitos Withsecure! :grin:

Nikola nyt (? :grimacing: :ok_hand:):

13 tykkäystä

Oho, ihan puhdas vety-salkku näemmä :open_mouth:

Kovaa vetyrallia taas menossa. Se ero taitaa olla 2020-21 sirkukseen, että nyt noustaan shorttien siivellä :grin:

Edit: @Pasimus Ruotsista löytyy ja tuossa Begingerin salkussa on yksi. Sen lisäksi löytyy ainakin Metacon. Norjasta sitten löytyy enemmän.

10 tykkäystä

Kyllä, ihan 100%:sti aito vetysalkku. Uskon tähän kyllä oikeasti todella lujasti. Vetyä pukkaa nyt joka kantilta, ja viranomaiset jakaa tukeja sen kun ehtivät ja vetyasemia rakennetaan kiihtyvällä vauhdilla. Vety ei ole enään mitään pelkkää hypeä niin kuin muutama vuosi sitten, vaan alkaa olemaan jo realismia. Sen takia uskon nyt kurssinousujen jatkuvan ja jäävän myös voimaan, ainakin useiden näiden yhtiöitten osalta…

16 tykkäystä

Nyt on noustu n. 1kk:n pohjista ja vielä ollaan kaukan siitä mitä noi joskus. Nikola oli yli 8 ja Plug yli 70USD. Noihin tuskin mennään ihan heti :cry:

Malttia näiden kanssa ja jos olet “oikea” beginneri, muista, että voitot tulee vasta myydessä, mutta on tietysti mukava nauttia nousupäivistä :+1:

Itselläkin vahvasti vetyä salkussa ja joskus osasin ajoissa irroittautua Plugista, nyt uudelleen mukana. Bloom on toinen merkittävämpi sijoitus,.

3 tykkäystä

Nikola kävi parhaimmillaan yli 80 taalaa ja saman päivän sulkukin oli päälle 60 taalaa, mistä sitten lähdettiin aika eeppiseen pulkkaan.

11 tykkäystä

No noon kävikinc :+1:, katsoin vain 12kk, en niin seurannut kun oli vähän niitä epäselvyykisä jossain vaiheessa.

2 tykkäystä

Onko Suomessa tai Ruotsissa vetyosakkeita?

1 tykkäys

Powercell ainakin vaikutti lupaavalta. Se omassa salkussani :+1:

2 tykkäystä

Olis oman possan keskihinta pariteetissa kurssin kanssa. Laittaisko huomenna WS:n myyntiin? Ehkäpä, jos pysytellään näissä tai noustaan.