Kurssien ja niiden muutosten kyselyt, kauhistelut ja hehkuttelut - ketju (Osa 2)

Huh, mitä menoa Upstartilla. -50% muutamassa päivässä. Oli tuossa kyllä aika eeppinen short squeezi alla ja nyt kun suunta vaihtui, niin alas mennään ja kovaa.

10 tykkäystä

Jaahas, oliko se Tekoäly (kupla?) sitten siinä?

15 tykkäystä

Ei, vaan analyytikot ja ennustajaukot ynnäilivät ihan väärin bulkkiraudan vääntäjän tulevan liikevaihdon ja yllättäen firma itse ei ohjeista moisia koska heidän AI-rauta ei mene 80%+ katteella, toisin kuin NVIDIAn.

Kyllä, tekevät serverikomponentteja NVIDIAn ökykalliisiin AI-servereihin, mutta nahkatakkimies on pihi maksamaan toimittajilleen ja ilmeisesti markkina ei tätä ollut ymmärtänyt…

Ja nyt sitten jotkut ynnäävät että tämä ohjeistuksen alitus jotenkin tarkoittaisi että NVIDIA tulisi tekemään saman seuraavassa rapsassa. On mahdollista että isoin piikki on väliaikainen ja pidemmän päälle ekstrapolointi muutaman kvartaalin “kaikki revitään käsistä preemiolla”-juhlan perusteella on riskialtista, mutta silti epäilen että NVIDIA jatkaa sitä rahan painamista kaksin käsin ainakin jokusen kvartaalin, mutta riittääkö se markkinalle nykyarvostuksella on sitten kysymysmerkki. NVIDIAn P/E kun on hitusen hapokkaalla tasolla. No, markkina tekee mitä se aina tekee - katsoo kuinka alas asti löytyy laitaan lappaajia ennen seuraavaa aaltoa.

11 tykkäystä

No se olisi kyllä hyvä. Ja tarkoitus onkin tehdä omaa analyysiäni ko ajankohdasta. Mutta se on to do - listalla mielenkiintoisempien juttujen alla.

Noin niinkuin karkealla tasolla, oletko eri mieltä?

Pohjoismaat Indexi yli 3% nousussa. Ikinä nähnytkään tommosta. Yleensä nolla pilkku jotain. Johtuu varmaan hyvin pitkälti tanskalaisesta lääkejätistä, ja sen eilisestä uutisesta. Firman markkina-arvo on isompi kuin koko Helsingin pörssin yhteensä.

24 tykkäystä

Viesti yhdistettiin ketjuun: Inderesin kahvihuone (Osa 7)

Endeavor ilmoitti osavuosikatsauksen yhteydessä, että rupeavat maksamaan kvartaaliosinkoja Q3:sta alkaen ja aloittavat samalla $300 milj. omien osakkeiden ostot. Pörssille tuntui maistuvan tämä tieto.
Tämä menee kyllä varsin sotkuiseksi kun syksyn aikana pitäisi yhdistää UFC ja WWE sekä jatkaa toimintaa uuden nimen (TKO Group Holdings) alla, jos nyt olen edes ymmärtänyt tämän oikein… :face_with_spiral_eyes:

Sinne meni sitte seki. Hiljainen hetki mun salkulle.

image

45 tykkäystä

Innovitsin tulos ei ainakaan afterissa innostanut, toki putosi jo aukioloaikana, joten joku “arvasi” oikein

image

5 tykkäystä

Aikamoisia liikkeitä kuukauden sisällä.


Tässä ei vielä näy tuota Afterin laskua

5 tykkäystä

Tässä syy laskuun ja aftermarketissa vielä -27% päälle

August 9, 2023
Innoviz Announces Pricing of Upsized Public Offering of Ordinary Shares
TEL AVIV, Israel, Aug. 9, 2023 /PRNewswire/ – Innoviz Technologies Ltd. (NASDAQ: INVZ) (“Innoviz”), a leading Tier-1 direct supplier of high-performance, automotive grade LiDAR sensors and perception software, today announced the pricing of its upsized underwritten public offering of 26.0 million ordinary shares at a public offering price of $2.50 per ordinary share. Innoviz has granted the underwriters an option to purchase up to 3.9 million additional ordinary shares at the public offering price less the underwriting discount and commissions. The total gross proceeds of the offering, before underwriters’ discounts and estimated offering expenses, will be $65.0 million, excluding any exercise of the underwriters’ option to purchase additional ordinary shares. The offering is expected to close on August 14, 2023, subject to customary closing conditions. Innoviz intends to use the net proceeds that it will receive from the offering for general corporate purposes

4 tykkäystä

Wittedin omistajilla on ilon, onnen ja valon päivä. :slight_smile:

image

Harvian omistajilla ei ihan vielä ole samanlainen päivä.

image

7 tykkäystä

Kumpa olisikin. Ostolaita tyhjillään ja alkaa vasta 2,82 ja myyntilaitakin valunut jo 2,92. :melting_face:

2 tykkäystä

Sic transit gloria mundi.

Olishan tota kassaa riittänyt hyvin pitkälle ensi vuoteen nyt kun pahin kassanpolttovaihe on ohitettu ja kyllähän sitä loppuvuodesta olisi saanut varmaankin enemmän annista, edellyttäen että diilejä voitetaan. Laimenee todella ikävästi, mutta kai se on pakko ostaa kohta lisää jos dippi jatkuu syvälle :man_shrugging:

4 tykkäystä

Tänään onkin hyvä päivä olla katsomatta salkkuun, kun suurimmat omistukset on (oli?) Harvia ja Revenio :cold_face: :cold_face:

14 tykkäystä

Laimenee kyllä, tosin ei siitä ole kuin puolitoista kuukautta, kun oltiin 2,5 tasoilla. Nyt pitänee vain malttaa tuonne ensivuoden H1 loppuun ja lisäillä kun tarjoillaan hyviä paikkoja.

4 tykkäystä

Vistagen:

Commodore Capital LP in SEC Filing Reports 19.7% Passive Stake In Vistagen Therapeutics As Of Aug 7

Ihan kiva osuus jo firmasta.

Edit: tuli itsekin hypättyä taas matkaan 7 pinnasta. Turhaa hätäilyä luultavasti, kun ei ole mitään tietoa mihin kurssi asettuu toissapäiväisen rallin jälkeen.

2 tykkäystä

Ostin eilen F-Securea. Nyt se on yli 4 prosentin nousussa. Tämähän on helppoa tämä rikastuminen!

Salkun muita osakkeita ei lasketa.

39 tykkäystä

Sepä se… :thinking:
Minäkin olen huomannut, että ostamisella rikastun. Tässä kummatkin ovat helppoa, suosittelen. :star_struck:
Mutta kun myyn, silloin en rikastu. Tämäkin on helppoa, mutta en suosittele. :face_with_head_bandage:

2 tykkäystä

Better Collective YTD +100% poks!

21 tykkäystä