Kurssien ja niiden muutosten kyselyt, kauhistelut ja hehkuttelut - ketju (Osa 2)

Tänään foorumilaiset syleilevät toisiaan onnessaan. :smiling_face_with_three_hearts:

image
Yeah Its Friday GIFs | Tenor

28 tykkäystä

No nyt on kyllä pää ja selkä koetuksella. :grinning: :sweat:

3 tykkäystä

Ruotsista löytyy kyllä erikoisia tapauksia, harmi ettei näitä roskafirmoja ole koskaan omassa salkussa.
Roskafirmalla tarkoitan siis sitä, että yhtiön toimialana on jätehuolto ja myy Waste As a Service- palveluita.

Kuukaudessa +350%

8 tykkäystä

Taas koko salkku persausnetolla asianmukaisesti, mutta Kamux yksittäisenä isoimpana omistuksena vetää koko paketin 1% plussalle. Tämä juuri on laajan hajautuksen idea! Salkkuni kun on tähän asti ollut vähän kuin kunnan työmaa, jossa ei ole se yksikään mies montussa töissä vaan kaikki katselee. Nyt on yksi.

21 tykkäystä

Foorumilaisilla on ilon, onnen ja valon viikonloppu. Mulla ei, kun en omista mitään noista. :angry:

Kamuxi ainaki kulkee. :kamuxkajaani:
image

26 tykkäystä

Eipä kestä, melkoinen -40 % pikku lisäkyykky saatiin ensiostoista, mutta pankin suorittaminen on ollut ihan kohtuullista Q2:lla ja kurssikin on oikonut mukavasti paniikin väistyessä. :face_exhaling:

Olen toistaiseksi hodlaillut. Tavallaan houkuttaisi odottaa korjausta 30$ tasoille (3/4-osaa kirja-arvosta joka on 40$, kohtuullinen odotus heikon ROE:n pankille) mutta katsotaan ensi viikolla lisää kun palaan töihin ja imemään markkinauutisia.

21 tykkäystä

Mukava momentum oli Scanfilissä päällä koko alkuvuoden, mutta nyt se on hetkellisesti kääntynyt. Kurssi oli ennen posaria 10,50 tienoilla, kävi yli 11 eurossa ja nyt jo alta kympissä.

Disney otti eilen aika piikikästä keulimista, olikos tästä palstalla juttua/uutista kun ei osunut silmään.

Renkaat hakee taas vauhtia kohta 7:lla alkavasta lukemasta. Ollapa käteistä lisää!

3 tykkäystä

Nousun taustalla se, että Disney ilmoitti nostavansa suoratoistopalveluiden hintoja. Sisältöhän on yhä edelleen ala-arvoista roskaa ja käyttäjämäärät laskussa, mutta ei se wallstreettiä kiinnosta. Kurssia nostattaa lisäksi huhut siitä, että Apple olisi taas ostamassa Disneytä (ei tule tapahtumaan).

13 tykkäystä

Ei kiinnosta, kunnes tulee luvut jotka osoittavat että tulopuoli sakkaa hinnankorotuksista huolimatta (skenaario jossa porukkaa peruu tilauksia enemmän kuin mitä hinnankorotukset paikkaavat)

Sen jälkeen kiinnostus herää ihan eri tavalla :smiley:

4 tykkäystä

Hyvä tuuri oli Coeusilla sentään Efecten suhteen jos/kun ovat tänään myyneet. Perään vielä ennen seuraavaa pörssipäivää positiivinen suositus Inderesiltä, vaikkakin tavoitehinnan “tarkistuksella”. Kelvannee varsin hyvin Coeusille. Ja kelpaa myös halukkaille ostajille.

2 tykkäystä

Tämä Turkki ETF:iin sijoittaminen on sujunut tähän asti hyvin.


Kyseessä on kuvamanipulaatio. En aivan noin hyvin osunut kuukauden pohjiin. Mutta kaikki sijoittamiseen liittyvät onnistumiset unohtuivat, kun sain tänään 7 euroa 4:n euron Ässä-arvasta.

25 tykkäystä

Mielenkiintoinen listaus 10 vuoden tuotoista:

26 tykkäystä

Huomenna olisi totuuden hetki Q2 osalta. Kurssi näyttää frontanneen osaria alaspäin melko reilusti. Mieli tekisi lisätä, mutta saakohan huomenna vielä halvemmalla? :cold_face:

16 tykkäystä

Aamulla sain sen käsityksen, että Kiinalla menee sen verran huonosti, että koko heränneen maailman pörssit menisi selkeästi miinukselle. Mutta eipä tämä nyt normaalin hankalempaa olekkaan.

1 tykkäys

Orthexilla on ajoittain huomattavissa sellaista, että kurssi pomppaa useita prosentteja johonkin suuntaan. Esim. tänään 4 kappaleen kauppa tehty selkeästi korkeammalla kurssilla. Onko nämä näppihäiriöitä vai mitä? Tuo määräkin on kyllä erittäin pieni.

kuva

Joku kiinalainen puutarhafirma raketoi.

Eiku hetkinen sehän on kiinalainen rakennuttaja ja toi ei ole sen osakekurssi vaan velkapaperin laskennallinen korko. Kovaa tuottoa olisi tarjolla rohkealle.

6 tykkäystä

Eli jos vuotta jäljellä 1/3 ja kuponkikorko jotain 10% niin jos saat 10% todennäköisyydellä lainan takaisin maksettua niin tuollainen yield siitä tulee sitten.

Tuo ei mene maksuun, mutta spekuloivat nyt että.juoksuaikaa pidennetää muutamalla.vuodella ja ehkä.korkoa lasketaan. Velkojille varmaan ok vaikka sama ralli varmaan silloinkin.

E: erikoista että vasta nyt huomattiin että maksukykyä ei (“ehkä”) ole ja kiinteistöhinnat laskeneet jo rajusti kiinassa

AMC ja APE osakkeet yhteen ja melkonen lasku…

1 tykkäys

Tilitoimistojen Kamux etenee kuin juna. Harmi että omistan. Markkina ei oikein niele kansainvälistymisstrategiaa ilmeisesti.

36 tykkäystä