Kurssien ja niiden muutosten kyselyt, kauhistelut ja hehkuttelut - ketju (Osa 2)

Screen Shot 2022-07-15 at 13.35.50

Kohtahan tätä lappua saa jo yrityksen kassassa olevan rahojen hinnalla, SaaS rahavirrat ovat sitten vain plussaa tuohon päälle :smiley:

21 tykkäystä

Mitä me ei täällä foorumilla tajuta vai ovatko saksalaiset sijoittajat aivan uunoja tämän firman suhteen? Tämähän alkaa mielestäni ainakin näennäisesti olla tosiaan jo halpaa kuin se kuuluisa saippua.

1 tykkäys

image

Kerrankin hyvää dataa (kuvassa SP500)?

EDIT: Tästähän olikin enemmän pörssien suunta -ketjussa.

4 tykkäystä

Kaikki jenkkilän uusiutuvat rommaa? Paitsi akkufirmat? Miksi? ENPH, PLUG, BE, SEDG, myös kiinalainen DQ & JKS

@Krampus No sehän se! Voi luoja. Ei tää kyllä hyvältä näytä tää ilmastojuttu lännessä. Kiina menee menojaan.

4 tykkäystä

@Ripetirip Plugi -15%. Ummm. Mitäpäs jeeveliä nyt.

2 tykkäystä

Olisko tuo Manchinin torppaus:

5 tykkäystä

Rehellisesti sanottuna nyt on tullut iso kasa paskoja päätöksiä ympäristön kannalta. Eurooppa joutunut liriin Ukrainan sodan takia ja jenkeissä taas liikaa flat earth societyn tapaisia tyyppejä hallinnossa. Aasiassa meno on vielä pysynyt kasassa.

Mutta vaikuttanee aika monen sijoituksiin kun politiikka on tempoilevaa ja poliittiset päätökset ottavat takapakkia.

5 tykkäystä

Mikäs Embraceriin tänään yhtäkkiä tuli? -8% taulussa

4 tykkäystä

Olin just tulossa kysymään samaa. En löydä uutisia ja ulkkarit laittaa lappuja laitaan oikein urakalla

Syy voi liittyä tuohon, että videopelien myynti on selvässä laskussa:

Ja vähän täsmällisemmin pelit:

6 tykkäystä

Vaikka näihin jo osa kyllästynyt, niin Voxtur 8. laskupäivä putkeen. Ei voi kuin ihmetellä, koska tuo on pitkä sarja mille tahansa yritystä ilman yritystä itseään koskevaa uutista. Tämmöiset vastaavat firmat toki myös paljon tippuneet, mutta 8 päivää putkeen? Tuskin

13 tykkäystä

Eikö asiaa voi ajatella myös niinpäin, että ne lupaukset eivät ole konkretisoituneet? Uutisointi on edelleen sillä tasolla, että ihan kohta pitäisi jotain mullistavaa tapahtua. Bear marketissa ihmiset väsyy paljon nopeammin kuin bull marketissa, odotteluun. Jos on varma, että itse on oikeassa, pitää vaan jatkaa osto-ohjelmaa, jonka on tehnyt aikaisemmin.

45 tykkäystä

Katsoin päivällä, että Oroco uutisoi tuloksista jotka näyttivät positiivisilta. Ajelin mökille ja korkkasin oluen ja ajattelin vilkaista kuinka paljon kurssi on noussut. Taidan ottaa muutaman lisää, olutta nimittäin.

41 tykkäystä

Embracer - mahtava ostopaikka, mahtava myyntipaine :smiley: tulee lähelle -15/20% loppuhuutariin

samaan aikaan kun näpyttelet ostotoimaria on hinnasta lähteny jo 1 SEK lisää joka kerta :smiley:

20 tykkäystä

Uutinen tulossa ulos pörssin sulkeuduttua?

1 tykkäys

NPD luvut ei selitä embracerin droppia, kun muiden peliyhtiöiden osakeet ei ottanut vastaavaa hittiä, jotain hämärää käynnissä, uutisia tulossa tai todennäköisesti algot sekosivat täysin.

2 tykkäystä

Ainakin Paradoxin kurssiin tuli heti NPD lukujen jälkeen sellainen -2% mutta tietysti Embraceria lievempänä, kun Embracerin katalogi niin paljon laajempi. Ei nuo luvut pelimyynnille hyvää lupaa.

Edit: Remedyyn nuo luvut ei tietty vaikuta, kun sen pelimyynteihin menee vielä tovi ja ne muutenkin on vähän omaa genreään, joiden myynnit ratkaisee laatu ym aikanaan

Kamuxin kurssi on painunut nyt sinne mistä tämä koko tarina sai alkunsa vuosia sitten. Osarin täytyy olla järkyttävä pettymys tai tämä taso tulee muuten kyllä korjaantumaan.

12 tykkäystä

Listautumishinta 7,2€. Ei ole käytännössä tuottanut kuin osingot. Liikevaihto taisi olla silloin jotain alle 500m€. Liikevaihto nyt luokkaa miljardi ja tulostakin tekee kohtuudella. Ei se osakepoiminta aina helppoa ole. Toki kävihän tämäkin 17 eurossa, mutta helppoa se on näin jälkikäteen viisastella, että olisipa silloin myynyt…

20 tykkäystä

Voxtur vihreänä! On tää hienoo.

32 tykkäystä