Kurssien ja niiden muutosten kyselyt, kauhistelut ja hehkuttelut - ketju (Osa 2)

Kun aletaan puhumaan, että “huomenna tulee kylmää kyytiä” ja moni odottaa laskua jenkkimarkkinan perusteella, niin aika usein lasku loistaa poissaolollaan. Eipä nuo mene käsi kädessä toiseenkaan suuntaan.

7 tykkäystä

SP500 futuurit on korkeammalla nyt kuin eilen 18.30. On melko loogista, ettei pölhölässäkään isommin punerra.

4 tykkäystä

Luonnollisesti näin, kunhan kauhistelin kuinka yön jälkeen osakesijoittajan maailma voi taas näyttää valoisammalta :smiley:

3 tykkäystä

Hyvin meillä menee! Tuskin juuri tänään on pohjat, mutta eiköhän lähempänä olla niitä kuin huippuja. Kestävyyttä vielä veljet ja siskot!

e. Giffihän loppuu kesken. Rick viittaa lopussa kuitenkin epätoivoisiin tekoihin, kuten Fortumin ja Outokummun ostoon.

34 tykkäystä

ScreenShot1167
Let’s goooo!

12 tykkäystä

Jaahas, se olis sitten Goldilocks or Bust.

13 tykkäystä


Mukavaa vihertävää väriä muuten niin punaiseen salkkuun

5 tykkäystä

Suojaosake Voxtur on seilannut viikon laskumarkkinan vähintään tyydyttävästi :smile:. HEX:n turvaosakkeeni ovat valuneet -20%. Ei pitäisi mennä manailemaan, mutta en malttanut.

Olisit nyt laittanut vetylappujen käyrät parilta vuodelta vierelle ihan vaan vertailun vuoksi :wink:

11 tykkäystä

Muistan kun pari vuotta sitten hoksasin että Aino Health on ihan pörssissä. Vähän pintapuolisesti katselin että meneepä huonosti, ajattelin ihan muuta. Kyseisen firman HR-ohjelma tullu vastaan kuitenkin eri yhteyksissä.

Sittemmin olen pitäny lähinnä seurantalistoilla ja katsellut tekisivätkö joskus voittoakin. Vastaus tuntuu olevan että… Eivät.

Jos joku on seurannu Aino Healthin matkaa syvemmin niin mielelläni lukisin. Miten niinkin “iso” softafirma pystyi epäonnistumaankin näin majesteetillisesti. Edes “tarinoitten unelmavuosi” 2021 vuosi ei tuonut helpotusta. Saavutus sekin. :headstone:

image

5 tykkäystä

Voxturin tarinan sentään tajusin avata kunnollaan ennen lopullista omistajien “puhallusta” ja omia tappioita. Tuo oli niitä ensimmäisiä parin-kolmen vuoden takaisia “löytöjäni”, jonka foorumilla silloin pyörineeseen hehkutukseen lankesin (näin nyt ajattelen). Viimeiset myynnit 0,45 tasoilta. Kylmää on ollut kyyti tuossa sen jälkeen… :face_with_spiral_eyes:

11 tykkäystä

Negariako tämä melko raju kurssilasku jo ennustelee? Tai ainakin tuntuu, että markkinat jo hiljalleen siihen varautuu.

6 tykkäystä

Kyllähän nämä alkuvaiheen vety-yhtiöt vaatii pitkää pinnaa. Tähän aloin laittaan kiinni sieltä 80 kruunun tasoillta, onneksi pienesti kuitenkin aluksi. Eipä tullut mieleen, että voisi lähteä hakemaan pitkien aikojen pohjia vielä uudestaan :nerd_face:

Tämän viikon isoilla tukiostoilla olen nyt saanut keskihinnan hilattua karvan verran 60 kruunun alle. Vaan nyt on kaikki pelimerkit mitä tähän voi laittaa kiinni, niin pelissä.Sormet ja varpaatkin nyt ristissä, että oltaisiin jo pohjien lähellä. Tämähän on listautumassa Nasdaq Tukholman pörssiin…

2 tykkäystä

Eiköhän tämä kurssi lähinnä seuraa jenkkien Nasdaqin indeksiliikkeitä - viimeiset muutamat päivät ovat olleen siellä aika rumia. Korot korkealla pidempään → teknokasvubumtsibumit roskikseen.

8 tykkäystä

Nyt täytyy kyllä ihmetellä Nokian renkaita. Kurssi on ihan hakattu ja vielä mennään alemmas :smiley:
Ei voi kun nauraa. Itsellä kyllä luottoa on firmaan.
Nyt kurssi 7,16 eli yli 3% laskua

1 tykkäys

Nokian Renkaissa on se juttu, että tilipäivä on 2025 vuodesta eteenpäin, joten kyydissä on ”turha” olla tällä hetkellä, kun laput voi ostaa lähempänäkin tehtaan valmistumista. Varmaan rahoja siirretään muihin kohteisiin siksi aikaa.

13 tykkäystä

Varmaan näin, mutta saattaa olla ihan turha yrittää alle kympillä saada vuonna 2025.

15 tykkäystä

Meanwhile in… Tällä viikolla 50€ rikki? :tipping_hand_man:

image

10 tykkäystä

Isot öljyt porskuttaa:

4 tykkäystä

Siellä mun Boreo ja KH laskevat. Onneksi varsinkin Boreota on tullut hankittua erityisesti korkeammissa hinnoissa. :cowboy_hat_face:

imageArgh GIFs | Tenor

16 tykkäystä

Toki ensi vuodelle vajaan 8% osinkotuottoennuste jo tällä kurssilla, eli ihan kelpo tuotto kyllä luvassa.

3 tykkäystä