Kurssien ja niiden muutosten kyselyt, kauhistelut ja hehkuttelut - ketju (Osa 2)

Aikamoista kyytiä Withsecurella tulosjulkkareiden jälkimainingeissa. Jo yli -20% taulussa tänään. Olihan tuo henkilöstön vaihtuvuus ja osaajakilpailu negatiivista sekä tulos oli vähän kovemmin pakkasella odotuksiin nähden mutta ei tuo osari nyt omaan silmääni niin huono ollut kuitenkaan? Onkohan markkina epävarma withsecuresta ja sen täytyy ensin todistaa oma kilpailukykynsä kun käynnissä on jakautumisen jäljiltä yhtiön uudelleenbrändäystä sun muuta.

11 tykkäystä

HYZON!!! :wink: Ok, +5% ”päiväheiluntaa”, mutta all-time positio (luultavasti) plussalla :joy: Lisää potkua rakettiin :rocket:

22 tykkäystä

Tämä saattaa olla hypyn takana. Sinällään Hyzon on kyllä hyvä yhtiö muutenkin. :ok_hand: Sulla on kyllä melko voittava keskihinta.

11 tykkäystä

Hyvä, onnittelut. Mä odotan vielä +100% et +/- 0 :rofl:

12 tykkäystä

Eiköhän yleinen risk On mode selitä nousut. Tänään noussut kryptot, pikku teknot, vety jutut ja kaikki risk assetit. Koska inflaatio lukema ei viime viikolla tappanut markkinaa niin saadaan tekninen ralli jota fundan puolelta Netflixin tulos vielä mukavasti vauhditti. Ensi viikolla muistetaan varmaan taas FED, nousevat korot ja tullaan tonttiin. Huono asia on että öljy on taas noussut tällä viikolla 92 → 100. Jos öljy jatkaa nousua ralli loppunee äkkiä

Omassa salkusta tänään Monday.com +18%. Avasin longin maanantaina, mutta miksi oi miksi ostin vain naurettavan 0,8% salkusta osuude.

6 tykkäystä

Näitä huutokauppoja ei kannata laittaa yhtiöketjuun. Nämähän saattaa heitellä normaalina päivänäkin miten sattuu. Odotan kyllä negatiivista reaktiota, mutta tuskin mitään ihmeitä nähdään kun ennusteiden mukaan mennään tasaisen tappavaa tahtia.

Lisätään vielä, ettei plussalla oleminenkaan yllättäisi päivän päätteeksi kun pettyneet osarilottoajat saavat myyntinsä tehtyä. :slight_smile:

13 tykkäystä

Täällä jonkin aikaa sitten mainittu Sinch otti osarissa osumaa ennusteisiin nähden. Toimitusjohtaja erosi/erotettiin eilisen pörssipäivän jälkeen eli just ennen tämän aamun lukemia. Tällainen toiminta päihittää jo Lehto Groupinkin.

7 tykkäystä

Huhtamäki suorittaa taas, mutta osake laskee :grinning: Tuntuu, että tässä ei tuo arvo vain pääse purkautumaan vaikka mitä tekisi.

6 tykkäystä

Tämä hämmästyttää. Luulisi aimon ylityksen kelpaavan varsinkin laskumarkkinassa kun monet muut firmat hyytyvät. Vaikuttaisikohan tuo toiminnan jatkaminen Venäjällä sijoittajiin? Tuntuu kyllä hullulta tässä maailmantilanteessa. Myyntiprosessi on käynnissä, mutta se ei varmasti monia lämmitä. En minäkään mielelläni sijoita firmaan, joka toimii Venäjällä edelleen…

1 tykkäys

Näkisin että tämän hetkinen osakkeen käyttäytyminen perustuu seuraavaan:
Huhtamäen osake on ollut erittäin vakaa osake koko tämän laskumarkkinan ajan, osake on vain noin -5% YTD. Monet muut osakkeet sen sijaan ovat pudonneet vuoden alusta kymmeniä prosentteja, joten näitä pidetään nyt parempina peli/sijoituskohteina ja näin ollen aiheuttavat ostoryntäyksiä Q2 tulosten yhteydessä.

4 tykkäystä

Minuakin ihmetyttää kurssireaktio, mutta pääseepähän tekemään halvemmalla ostoksia :slight_smile:
Firman suorittaminen kelpaa kyllä.

Toki tuo @Mututuntuma mainitsema Venäjä häiritsee minuakin, mutta luotan siihen että lähtevät sieltä vielä. Lopullisesti.

1 tykkäys

On se varmasti red flag. En ehtinyt rapsaa availla, mutta vetäytymisen edistymisestä ei tainnut olla uutisia?

EPS oli sinne konsensuksen alempaan laitaan (haarulla oli kyllä jäätävä), ehkä se vaikutti avauksen reaktioon. Tällä hetkellä kurssi korjailee ylöspäin.

Mielenkiinnolla seuraamaan Hyzonnin päivää kun heiluu ku leppäseiväs premarketissa ja 3,55 - 4,20 väliä. Ei mitään uutisia tms. niin vielä enemmän mysteeri :smiley: (Plus normaaliin päivään verrattuna isot premarket määrät)

12 tykkäystä

EVOn viimeaikaiset kurssireaktiot ei lakkaa yllättämästä :rofl:

19 tykkäystä


Kun kuuntelen Pekkaa
Kun kuulen kuinka rummut lyö
Ja Aten uusi tavoitehinta komppaa
Kylmänväreet se aikaan saa, ahaa (ahaa)

51 tykkäystä

Pakko yhtyä aikaisempiin viesteihin, EVO mitä hittoa :joy:

11 tykkäystä

Eiköhän mennä vielä huomattavasti alemmaksi, kun EKP yllätti


Mikähän Betcoa nostaa? Salkku pysyy onneksi mukavasti tasapainossa, kun EVO vetää saman toiseen suuntaan :sweat_smile:

4 tykkäystä

Betsson tais julkaista hyviä lukuja us Sports bettingistä. Olisko ollut parikymmentä pinnaa kasvua?

2 tykkäystä

Ei välttämättä… voi käydä toisinpäin.