Kurssien ja niiden muutosten kyselyt, kauhistelut ja hehkuttelut - ketju (Osa 2)

En ole tänään kerinnyt seuraamaan niin kuka kyseessä? Kiitos ja pidossa. :+1:

Jenkkilän Kempower eli Chargepoint taas reippaassa alamäessä.

Antia pukkaa ja sisäpiiri myy.

9 tykkäystä

Israelin tämän päivän tilanne ei ollut kuitenkaan maanantaina tiedossa. Tilanne elää (=pahenee) koko ajan ja kurssilasku on sitä myöten ihan ymmärrettävää. Suunnan luulisi muuttuvan siinä kohtaa kun sotatilanne kehittyy rauhallisempaan suuntaan. Ketjun perusteella kehityssuunta on nyt päinvastainen. :confused:

4 tykkäystä

Zimin kurssi on yllättävän vähän kärsinyt Israelin tilanteesta. Ilmeisesti markkinat kokee kurssin jo laskeneen tarpeeksi.

5 tykkäystä

Jos lasketaan annetun ohjeistuksen alalaidan mukaan, niin jos laskeskelin oikein, niin liikevaihto nousee viimevuodesta vähän reilu 4% ja oikaistu liikevoitto vähän päälle 30%. Näillä tiedoilla olisi hieman erikoista jos YTD olisi miinuksella. Tai tietysti voisi olla perusteltua jos markkina uskoo tuloksen taas laskevan huomattavasti ensivuonna.

1 tykkäys

Juha Varis laittoi hetki sitten tällaisen tviitin:

6 tykkäystä

Fortumin ja Taalerin ostot aloitin kuukausi sitten,ehkä karvan liian aikaisin näin jälkeenpäin ajateltuna.Reilu pari viikkoa vielä osavuosikatsauksiin ja aika hiljaista on ollut tuosta Taalerista kirjoittelu,onkohan siitä tulossa jotain arveluja pian,ihan vetänyt mutulla tuohon rahaa kiinni kun pitkään on noita suunnitelma pitää,kai tai ehkä.

2 tykkäystä

Peräpeiliin turha näissä hommissa katselle. Eilen tuli negari ja sillä sipuli. Hyvin osake menestynyt varoittajaksi.

Eiköhän siihen korjaus nyt tule.

1 tykkäys

Mitäs ihmettä Remedyn kurssi sekoilee… hinta pomppasi avauksesta yli 7% (23,75), sitten yhtäkkiä oltiin taas huutokauppamoodissa paljon alemmin hinnoin (22,20) mutta ilmeisesti mitään kauppoja ei kuitenkaan sitten tapahtunut huutarista ja nyt taas on melkein euron gappi osto- ja myyntilaidan välissä.

:man_shrugging:

1 tykkäys

valoa risukasaan, jäähdytysjärjestelmä saatiin toimimaan

image

Kuten yllä näköjään onkin… näinkö Outokumpu hyppää kuuauton mukana voittajaosakkeiden puolelle :question:


Sitten tämä epämääräinen ja toistuva ihmetysaihe. Ericsson julkisti eilen illalla massivisen alaskirjauksen sen seurauksena että sen ostos on todettu järisyttävän ylihintaiseksi. Samalla julkistivat karkeasti odotuksen mukaisen tuloksen.

Seuraus: Ericsson on keikkunut tänään kohtuullisessa nousussa ja nyt sitten painunut kylläkin pienoiseen laskuun. Ja Nokia on laskussa koko ajan. Ihmeellistä mutta kummallista.

Jokin selitys voisi olla, että Nokialla on alapuolella gap täytettävänä, ja Ericsson - hintaan kai on jo hinnoiteltu niin paljon pahaa - ja ei ole gappia. Itse en kelpuuta selitystä että mutta kun verkkoyksikkö -puolen tulos oli odotuksia vaisumpi. Pardon my french… what the f**k.

14 tykkäystä

Meinasin samaa ihmetellä et Erkki laskussa -0,88% ja Nokia vetää -1,55%… hieno yhtiö. Ero oli myös isompi, mutta nyt erkki laskenut edes vähän lisää.

Jo on aikoja eletty.

Edit: erkki -0,49% ja noksu -1,93%
Edit2: erkki +3,06% ja noksu -0,01%

6 tykkäystä

Sijoittajat odottaa Qt:lta ilmeisesti negaria, kun ei kurssi lähde kirveelläkään nousemaan muun markkinan mukana. Kyllä kai tähän kurssitasoon luulisi olevan hinnoiteltu negaria jo ihan riittävästi.

5 tykkäystä

Tänään on ollut hyvä päivä; lääkäri antoi todella paljon kehuja mun yrittämisestä ja saan jatkossakin parasta hoitoa eikä maksa liikaa. :slightly_smiling_face:

Sitten vielä:

image

24 tykkäystä

Heräsin just. Yöputki menossa. Kohtuu mukava herätys, kun salkun kaksi suurimpaa wäkewästi plussalla.

Kemppi n.+4% + vaihteeksi ath
Saab n. +3%

Jännä katella ens torstain tulos- live. Joko vauhti hidastuu vai kiihtyykö entisestään.

4 tykkäystä

Yleisesti pörsseissä mielipuolisia liikkeitä viime aikoina, mutta Hang Seng erityisesti vaikuttaa terveeltä. Liikkuu nykyään pelkästään gappaamalla. Ensin muutama kuukausi alaspäin, ja nyt ylös.

16 tykkäystä

Odottaako markkinat sitkeästi negaria kun ei jaksa liikkua ylöspäin🤔

22 tykkäystä

Samaa miettinyt. Alkaa olemaan vähän liikaa jo rahaa kiinni ko puljussa.

1 tykkäys

Raju meno talenomilla, laittaakohan joku vähä lappua laitaa

Edit: näköjään, kävin kattoo inden talenomin sivuilta eikä näkyny mitää. Mut nyt se on siellä.

4 tykkäystä

Sisäpiiritieto, tulosvaroitus: Talenom laskee ohjeistustaan vuodelle 2023 | Inderes: Osakeanalyysit, mallisalkku, osakevertailu & aamukatsaus

The gift that keeps on giving

28 tykkäystä