Kurssien ja niiden muutosten kyselyt, kauhistelut ja hehkuttelut - ketju (Osa 2)

Joku säikäytti. Ja auta armias jos tulee oikea syy laskea?

40 tykkäystä

Vähän tuntuu, että tässä veikattiin uutta posaria ja sitä ei sitten näkynytkään.

11 tykkäystä

@SijoitusSeppo laittoi positionsa myyntiin :smile:

3 tykkäystä

Joo jostakin p/e 120 tasolta kun tullaan 10, niin se on rumaa se. :slight_smile:

18 tykkäystä

Oon ollut powerissa reilun vuoden kyydissä ja kurssit tsekataan joka päivä. Muistaakseni suurin päiväkohtainen pudotus ikinä. Ei satavarma, mutta top 3 ihan varmasti.

Rakas päivä ainakin mun salkussa myös muuten. Spinnova, faron ja mitä näitä nyt on. Ei kai siinä. Istutaan käsien päällä ja ihmetellään :+1: Tuo Spinnova nyt olisi pitänyt myydä jo ajat sitten. Tyhmä mikä tyhmä.

4 tykkäystä

Höpöhöpö, odotetusti on vähän vastusta 4€ tuntumassa kun hätäisimmät myy pikavoittojaan. Seppo holdailee vielä ihan rauhassa koko possaa :sunglasses:

36 tykkäystä

Juurikin näin, edelleen ravistellaan “vääriä omistajia” poies kunnes matka voi jatkua :money_mouth_face::money_mouth_face:

3 tykkäystä

Taas napsahti negari🥵

8 tykkäystä

Laitetaan lyhkänen kommentti tähän ketjuun jo valmiiksi:

Markkina ei todellakaan ole ennakoinut tätä ja se tullaan huomaamaan huomenna. Kurssi pysyi toukokuusta syyskuuhun käytännössä samoissa lukemissa ja viimeisin kuukauden pätkä ollaan tultu vain vähän alaspäin.

6 tykkäystä


Kyllä markkinan voidaan katsoa ennakoineen, ettei Wulffin tuloskehitys ole nouseva. Pelkästään kesäkuun alusta LinRegin mediaanipisteestä tämän päivän closeen noin 11% lasku ottaen huomioon sitä edeltäneen jyrkän laskun. Varoituksen suuruus on luonnollisesti ollut piilossa.

19 tykkäystä

En tarkoittanut että kurssissa on negari hinnoiteltu täysimääräisesti, vaan että markkina on tätä haistellut kun on ilman uutisia valuttu jo matalilta arvostustasoilta lisää alaspäin.

Toki tykkäät aina kovasti käyttää paukkuja näiden negareiden ja niiden kurssireaktioiden mehusteluun (etenkin osakkeissa joita et itse omista) niin se ilo toki sinulle suotakoon :smiley:

13 tykkäystä

Tätä tarkoitinkin, että juuri tällaista negaria ei ole ennakoitu.

Ok, sitten käsitin väärin. Pienoinen haju jonkinlaisesta negarista on voinut olla, mutta nyt annettu oli melkoinen pommi.

Ei tämä varsinainen ilo ole. Äimistelin muistaakseni jokin aika sitten muiden vaihtoehtojen ohessa, että miksei tätä napata mallisalkkuun. En olis uskonut, että tällainen uutinen tulee.

1 tykkäys

Lievä hiustenleikkuu Wulffin kurssiin tulossa. Huutari yliajalla kun liikahdus on niin iso. Se siitä teoriasta että markkina olisi tämän jo hinnoitellut etukäteen.

image

Tällä lähdettiin:

image

31 tykkäystä

Osuihan sieltä negari omaankin salkkuun. Kevyt -30 % reaktio Wulffilta.

4 tykkäystä

Pelko on aika klassinen tilanne Kempowerissa kun kertoimet ovat hurjat. Veikkaan että ylihuomenna ollaan jo takaisin yli 50 eurossa.

OST-salkku ottaa hiukan osumaa Wulffin mukana (pahin laskupäivä koskaan):
Screenshot_20231017_100711_Nordnet

16 tykkäystä

image

2 tykkäystä

Näin juuri. Pelkokerroin tuppaa kasvamaan tuollaisen isomman rykäyksen jälkeen. Voi olla että 50€ jää joksikin aikaa haaveeksi, ja ennemmin käydään kurkkaamassa siellä 40€:n tienoilla.

9 tykkäystä

Siellä olisi Kempowerilla 35€ tienoilla gappi kesältä joka kaipaisi täyttämistä :sunglasses: :magnet:

35 tykkäystä

Alkaa olla tutun näkönen vuoristorata useassa suomalaisessa osakkeessa. Osa tekee paluun takaisin koronaa edeltäviin kursseihin nopealla rykäyksellä ja toiset maltillisemmin.

Jotenki näissä seuraavissa odotan samaa, mutta tuleeko nopeasti vai hitaasti:

:no_mouth:

19 tykkäystä