Kurssien ja niiden muutosten kyselyt, kauhistelut ja hehkuttelut (Osa 3)

Tänään seurannassa HOOK ja SFWL. Strategia #1 on yksinkertaisesti pohjien haku, mikäli lähtee laskuun gap upista. Käänteestä nippu taskuun, stop loss heti pohjien alle.

#2 Mikäli ei lähde ollenkaan laskuun JA ylittää premarket high:n, sitten on taivas rajana, mutta ostopaikka ja stop loss hankalampi määrittää.

Kolmas strategia on shortti heti avauksesta mikäli lähtee laskuun, ja vaihto ykköseen käänteessä.

E: molemmissa nyt positiot, hook 0.98, sfwl 3.04

3 tykkäystä

Päivä paistaa risukasaan :ok_hand:

Kaksi vuotta sitä tiputusta on kestänyt ja nyt jo vihreätäkin välillä. :saluting_face:

image

Viimeisimmät:

7 tykkäystä

Stockmann ytd +47,74%

54 tykkäystä

Oisko incapissa ja madatumissa kans tammirallin varaslähtöä.

Tämä se on KL:n kestolööppi, ollut käypänen jo sen 15vuotta!

85 tykkäystä

40% noustu nyt pohjilta (4,285 e)

24 tykkäystä

Joo… Varmasti jos Nokia ymmärtää, että sen tulee esimerkiksi kehittää se ylivoimaisesti kustannustehokkain drooni- tai vastaava AI-androidrobotiikkaa hyödyntävä palvelukonsepti viemään markkinaosuuksia perinteisiltä logistiikkapalveluilta. Toisin sanoen, Nokia must strike back for success :smile:

4 tykkäystä

Itse asiassa sitä on kestänyt kolmekin vuotta ja lähes -99% taulussa, kun viime päivien nousutkin huomioidaan. Eihän tuolla menolla oikein rikastu.

5 tykkäystä

Nurminen Logistics parin viime päivän aikana lujaa ylös isolla volyymilla. Mielenkiintoista. Sisäpiiritietoa vuotanut?

4 tykkäystä

Uhhuh on pahat turskat kyllä, osa hapantunut Surströmmings -asteelle.

2 tykkäystä

Yksi miljoonan kappaleen blokkikauppakin tuli pari päivää sitten. Varmaan Hartwallit myyvät, kun ovat koko vuoden keventäneet ja yhden blokin möivätkin jo lokakuussa.

4 tykkäystä

Avasin itse possan tohon roskispaloon laskun saavutettua reilun 1$ hinnan. Tein vielä santsauksen myöhemmin. Sitten kärsivällisesti katselin rahojen palamista 0,2$ tasolle jossa tein sen viimeisen sijoituksen. Nyt paino salkussa kokonaista 1,3%. Odottelen paluuta päälle 1$ kurssiin. Kyllähän ihminen voi välillä olla myös tosi tyhmä, mutta näillä mennään mitä osakseni on annettu :man_shrugging: :pinching_hand:

Minulla on laajasti puhtaan energia osakkeita. Nyt on ihan hyvää värinää ilmassa alan suhteen. Suosittelisin, jos en olisi kokenut viime vuosien pulkkamäkeä. Nyt en enää usko mihinkään. Lisäilen vaan omaan salkkuun enkä suosittele kenellekään. Niinhän ne kaikki röökaajatkin tekee, että kaikkia varoittelee “älä vaan koskaan aloita” ja itse vetää kaksin käsin silti.

10 tykkäystä

Kävi mielessä kun kaikki valmistautuu tammiralliin ostamalla mörnijöitä niin kuka ostaa sit ne ’rallin’ nousuosakkeet kun kaikki on valmiina siellä myyntinapilla? Kaikki luottaa instikoihin et niiden on pakko ostaa spekuloijien osakkeet kalliimmalla. Harva meistä varmaan ostaa jo noussutta mörnijää enää lisää uskoen että muut tekee saman eikä myy ennen itseä.

Ei sen puoleen. Kyllä itselläkin pari osaketta voi ralliteemaan sopia mutta luottoa ei kaikkiin mörnijöihin ole vaan niissäkin syytä painottaa laatuun ja ylilyönteihin.

Toinen arpa on välipäivien heikko volyymi. Jos joku aikoo vielä verosuunnittelua tehdä se voi lyödä kurssia ikävästi ellei rallikansa ole valppaana.

5 tykkäystä

KH Groupin vaihto perjantaina oli 6x keskimääräiseen verrattuna. Kurssinousua sillä ei edelleenkään saatu eli myyjiä lähes ATL -hintoihin riittää.

11 tykkäystä

Tämänkin pitäisi mennä yli vanhan ATH:n, koska nyt on poikkeuksellisen paljon positiivisia drivereita kryptoissa.

Voisiko olla AOT-veromyyntejä? Jos on, saattaa tammikuun alussa tulla takaisinostoja, kun OST:lle sopii viiskymppiä lisää.

KH Group ei kylläkään aio jakaa osinkoja, joten sen ostamista OST:lle AOT:n sijaan voi perustella vain mahdollisten suunniteltujen irtautumisten korvaamisella omistajille ylimääräisinä osinkoina. Sekin voi olla toiveajattelua, kun vaihtoehtoina on myös listaaminen pörssiin ja varojen käyttö KH:n vahvistamiseen yritysostoin tms.

5 tykkäystä

Twiitti 100xbängereistä :slight_smile:

14 tykkäystä

Aika vähän palstalla noista juttua. Nvidia tietysti kaikkien huulilla, mutta kyllä joku Plugi ja Hyzon on tutumpia kuin yksikään noista ja varsinkin kotoinen Nokia.

Taitaa olla niin, että mitä enemmän on epäilyksiä yrityksen suorituskyvystä ja mitä enemmän on valonpilkahduksia kaiveltava netin syövereistä, sitä enemmän näppäimistöt sauhuaa ja viestejä tulee.

Mitä paremmin yhtiöllä menee, sitä vähemmän sijoittajan tarvitsee paukuttaa näppäimistöä palstalla eikä se tietysti mitään auttaisikaan. Asiat ovat hallinnassa ja hoituvat ns omalla painollaan.

Toiset sitten etsivät sijoitusvinkkejä näistä palstan suosituimmista.

15 tykkäystä

XPEL taitaa olla tuttu siitä että @Verneri_Pulkkinen mielestä oli mainio firma, mutta dippasi joku 20% vuona 2011 niin päätti kuittaa nopeat tappiot ennenkuin menee nolliin.

PS. Taisi olla vähän myöhemmin mutta aika sama tarina:

20 tykkäystä