Kurssien ja niiden muutosten kyselyt, kauhistelut ja hehkuttelut (Osa 3)

KH Groupin vaihto perjantaina oli 6x keskimääräiseen verrattuna. Kurssinousua sillä ei edelleenkään saatu eli myyjiä lähes ATL -hintoihin riittää.

11 tykkäystä

Tämänkin pitäisi mennä yli vanhan ATH:n, koska nyt on poikkeuksellisen paljon positiivisia drivereita kryptoissa.

Voisiko olla AOT-veromyyntejä? Jos on, saattaa tammikuun alussa tulla takaisinostoja, kun OST:lle sopii viiskymppiä lisää.

KH Group ei kylläkään aio jakaa osinkoja, joten sen ostamista OST:lle AOT:n sijaan voi perustella vain mahdollisten suunniteltujen irtautumisten korvaamisella omistajille ylimääräisinä osinkoina. Sekin voi olla toiveajattelua, kun vaihtoehtoina on myös listaaminen pörssiin ja varojen käyttö KH:n vahvistamiseen yritysostoin tms.

5 tykkäystä

Twiitti 100xbängereistä :slight_smile:

14 tykkäystä

Aika vähän palstalla noista juttua. Nvidia tietysti kaikkien huulilla, mutta kyllä joku Plugi ja Hyzon on tutumpia kuin yksikään noista ja varsinkin kotoinen Nokia.

Taitaa olla niin, että mitä enemmän on epäilyksiä yrityksen suorituskyvystä ja mitä enemmän on valonpilkahduksia kaiveltava netin syövereistä, sitä enemmän näppäimistöt sauhuaa ja viestejä tulee.

Mitä paremmin yhtiöllä menee, sitä vähemmän sijoittajan tarvitsee paukuttaa näppäimistöä palstalla eikä se tietysti mitään auttaisikaan. Asiat ovat hallinnassa ja hoituvat ns omalla painollaan.

Toiset sitten etsivät sijoitusvinkkejä näistä palstan suosituimmista.

15 tykkäystä

XPEL taitaa olla tuttu siitä että @Verneri_Pulkkinen mielestä oli mainio firma, mutta dippasi joku 20% vuona 2011 niin päätti kuittaa nopeat tappiot ennenkuin menee nolliin.

PS. Taisi olla vähän myöhemmin mutta aika sama tarina:

20 tykkäystä

Kyllä, nyt kun ovat yli satakertaistuneet. Mutta tuskin näistä nykypäivän voittajista on pelkkää posia löydetty, ennen kuin ovat onnistuneet lyömään läpi.

9 tykkäystä

Tässä olisi vielä tällaista listaa, otin loppuosasta listaa kuvakaappauksen, jotta äxättömätkin näkee. :slight_smile:

8 tykkäystä

Listaa vain seuraavat satakertaistujat niin lupaan että en ensi vuonna muusta puhukaan. Peräpeiliin katsominen on yksittäisen yrityksen kannalta hyödytöntä mutta voihan tuosta listasta koittaa etsiä yhtäläisyyksiä.

16 tykkäystä

Mainitaanpas pari suomi-yhtymäkohtaa tuosta 100x firmasta ASM-international.
ASMI tekee rahansa myymällä atomikerroskasvatuslaitteita (ALD) puolijohdefirmoille. ALD on keksitty suomessa ja Tuomo Suntola sai siitä Millennium-palkinnon muutama vuosi sitten.
ASMI hankki ALD-osaamisensa ostamalla firman nimeltä Microchemistry (Mikrokemia) suomesta, myyjä oli Neste. Vähän kaupan jälkeen saivat ALD-prosessin osaksi Intelin mikroprosessorivalmistusta, jolloin kysyntä räjähti. Nykyään ALD-prosesseja käytetään kymmeniä muisti- tai logiikkapiirien valmistukseen.
ALD-laitteiden valmistus siirrettiin jenkkeihin jo varsin pian kauppojen jälkeen, mutta suomessa toimii edelleen ASM-Microchemistry-nimellä tuote/prosessikehitysosasto.

45 tykkäystä

Missäköhän Tesla listalta?:slightly_smiling_face:

1 tykkäys

Hyvä kysymys ja mitä muita voi puuttua listalta. :slight_smile: Mietin sitä, että onkohan listalla olleet yhtiöt olleet pörssissä 15 vuotta. :thinking:

In June 2020, exactly 10 years after the IPO, Tesla’s market cap topped $200B with a P/S of 10 and officially became a 100-bagger .
(Multiple Bagger Probe: Joby Aviation (JOBY) | by NextTrillionAssets | Medium)

2 tykkäystä

Tästä Twiitistä näkee Metan osakkeen menoa. :slight_smile:

4 tykkäystä

Metassakin Jim Cramer-efekti toimii mainiosti. Kaveri oli oikein telkkarissa nyyhkyttelemässä 100 dollarin hinnoissa oltaessa pohjilla. Siitä hetkestä asti onkin ollut yhtä iloittelua.

Toimisikohan sama Nokiassa :sunglasses: Ainakin alku on lupaava.

11 tykkäystä

Lähti tuota osaamista taas muualle kun Picosun myytiin jokunen hetki sitten.

1 tykkäys

Ja vaikka tämä ei olekaan kurssien nousu/tippumisthread, niin onhan tota kiva katsoa, että uskoa todella on :sunglasses:

Tähän mennessä päivää on jo myyty 2* volyymi abt 10% nousulla. HUIMAA.

Kipposet lähti jälkijoulun ralliin tuplavolyymillä.

6 tykkäystä

Mukavasti vihertää Jenkkilässä…

Ehkä Pölhölässäkin avataan nousuun huomenna, toki vielä pörssit ei sulkeutunut Jenkeissä!

7 tykkäystä

Ja Beneq kiinalaisille muutama vuosi sitten.

1 tykkäys

Kappas, saa nähdä, miten Hesulin börde huomenna avaa. :slight_smile:

image

EDIT:

11 tykkäystä