Kurssien ja niiden muutosten kyselyt, kauhistelut ja hehkuttelut - ketju (Osa 1)

Palattu jo vuoden takaiselle tasolle. En olisi uskonut, että tecnotree positio menee salkussa jo punaiselle :grimacing:

7 tykkäystä

RONTTU SPURTTAA!! RONTTU SPURTTAA!! RONTTU SPURTTAA!! RONTTU SPURTTAA!! RONTTU SPURTTAA!! RONTTU SPURTTAA!! RONTTU SPURTTAA!! RONTTU SPURTTAA!! RONTTU SPURTTAA!! RONTTU SPURTTAA!! RONTTU SPURTTAA!! RONTTU SPURTTAA!! RONTTU SPURTTAA!!
Se on tilipäivä!!!

36 tykkäystä

Onnea Rovion omistajille :tada::relaxed:

29 tykkäystä

Olkoon sitten FUD:ia tai DUFF-olutta, niin on kyllä rasittavaa sijoittaa firmoihin jotka reagoi puhtaasti vain uutisiin. Tai ei edes “uutisiin” vaan spekulaatio-uutiseen tech crackdownin helpotuksesta.

Lisäsin tällä viikolla hintaan 87, myin myyntioption (call) tälle päivälle mielestäni suht.merkittävään 94 strikeen, ei mitään suoraa aikomusta ollut myydä, mutta näin se vain näyttäisi lävähtävän yhdellä uutisartikkelilla läpi ja yli 94:ta.
Lienee turha valittaa kuitenkaan kun voittoa tekee.

Kylmähermoisen treidaajan unelmahan tämä on. Vielä parempi firma niille jotka sattuvat tuntemaan Bloombergin toimittajia.

1 tykkäys

Tämän meemin kun olisi laittanut kaksi vuotta sitten, niin olisi saanut asia hieman toisenlaisen merkityksen :joy: Niin sen vain näkee, kuinka käänneyhtiön onnistuessa tilanne voi kääntyä ihan päälaelleen jopa parissa vuodessa!

2 tykkäystä

Osaako joku avata, miksi ensimmäisen kvartaalin lv ja tulos ei riitä sijoittajille? Ymmärsin että ennätyksiä taas rikottiin. Kuluvallakaan kaudella ei olla vielä nähty merkittäviä hiipumisen merkkejä esim. rakentamisesta joka tuntuu olevan nyt kultakaivos Keskolle.

Kurssinousu tapahtui jo posarin yhteydessä. Yleiseen negatiiviseen sentimenttiin nähden aika reipaskin.

1 tykkäys

Salkusta löytyy mm. Tecnotree, Tokmanni, Qt Group ja Incap. Hieno viikko :+1:

112 tykkäystä

Tokmannin kanssa on viime kesästä saakka osarista toiseen tullut ostopaikkaa. Itse olen kiivennyt punaisen rekan kyytiin jo useaan kertaa, mutta heittäytynyt kuitenkin aina vauhdista ulos, kun Mr. Tokmanni on käynyt ahdistelemaan. Osingotkin jäivät (onneksi) ottamatta, kun aavistelin normaalia isompaa dippiä irtoamisen jälkeen ja voi pojat, mikä dippi se on ollutkin, kun jatkuu ja jatkuu vain :smiley:

Tänään alitettiin jo 13 euroa ja palattiin 2020 lokakuun dipin hintoihin. Ulkkikset ei kyllä tämän kanssa ole pettäneet, eli myytävää löytyy aina vain senkin jälkeen, kun kotimaassa massit loppuu alkupään osaridipin oston jälkeen.

Nyt vaan arvuuttelemaan, koska uskaltaa lähteä mukaan taas kerran yrittämään. Osinko ei tule olemaan Inden ennusteiden mukainen tänä vuonna, mutta jos Tokmannin negarissa antamaan haarukkaan päästään, niin kai tästä nyt ainakin 0,8€ osinkoa saa, mikä olisi yli 6% päivän kurssilla.

19 tykkäystä

Nokian Renkaista irtosi osinko 0,55€ tänään ja painaa +2% nousussa, varsin härkämäistä menoa renkailla! :ok_hand: :rocket: :rocket:

5 tykkäystä

Härkämäinen ei ole se mitä syöksyvistä rinkuloista tulee ekana mieleen :smiley::

42 tykkäystä

Turha ankkuroida omaa ajatteluaan aikaisempiin kursseihin, kun Nokia Renkaiden markkinaympäristö on täysin muuttunut Venäjän hyökkäyssodan ja sanktioden seurauksena. Yritys vielä sinnittelee Pietarin tehtaansa kanssa, mutta on selvääkin selvempi, että jossain vaiheessa (lähitulevaisuudessa) on pakko tehdä rajut aluskirjaukset.

Nousi ja nyt jo putosi, olisiko tämä sitten se kuuluisa oston paikka

1 tykkäys

Teki saman viime syksynä. Nousi posarista aika tarkkaan 5%, laski seuraavana päivänä kaiken nousun pois ja kolmantena päivänä nousi 4% uudestaan. Jos oikein muistan niin ei ollet edes markkinassa nousu/laskupäiviä ne.

On kyllä surullinen tämä Tokmannin kurssi. Ja vielä piti mennä lisää 12,9€:sta huonoista uutisista. No kaippa siitä sitten osinkoa saa ensi vuonna. Hakeekohan kympistä vauhtia vai koska pohjat. :kristallipallo-kuva:

6 tykkäystä

Näinhän se teki, ja resiina on tasaisesti liukunut sen jälkeen alaspäin, onko tilanne nyt toinen sitä on vaikea sanoa.

Hieno päivä, nyt lähdetään Wapun viettoon :muscle: Vaikka positiot on liian pieniä niin ei se menoa haittaa.

32 tykkäystä

Kurssinousu oli reipas lähinnä yhtenä päivänä. Nythän tuota saa jo halvemmalla kuin viikko sitten. Ei näitä markkinoiden vinkeitä voi aina ymmärtää. YTD näyttää Keskolla aika tasaisen varmaa laskua. Firman suorittaminen sen sijaan on kovaa, mutta ilmeisesti posarikin oli suurilta osin jo leivottu kurssiin.

1 tykkäys

image

62 tykkäystä

Kyllä on mukavasti tämä noin vuosi sitten avattu osakesäästötili lähtenyt liikenteeseen!
Keskihintaa on alennettu matkan varrella tietysti myös railakkaasti…

OST

62 tykkäystä