Kurssien ja niiden muutosten kyselyt, kauhistelut ja hehkuttelut - ketju (Osa 1)

Treidaajat veivaa, taitaa olla päivätasolla veivaajat tällä hetkellä Harvian ympärillä ja sitä mukaa kun haluttu tuotto on saatu dippiostoksista niin siirrytään seuraaviin seikkailuihin. Volyymi on ollut vahvasti koholla halpuutuksen alkamisen jälkeen. Samalla jälkijunassa tai Inderesin luvalla pitkään salkkuun ostelevia on myös. Veivaajat tyytyväisenä antavat muutaman euron kallistuneet laput eteenpäin näille…

Treidaaja vain katsoo että jee, päivässä tuli vaikkapa 5% saalis, eikä näytä siltä että välttämättä maanantaille saisi enää toista 5% joten etsitään seuraava parempi kohde. Ei mitään tekemistä sijoittamisen kanssa, mutta auttaa tietenkin osakkeen hinnanmuodostuksessa.

Hyvin näkyy kuinka pomppii ylämäkeen graafissa. Pari kertaa napsui aika lailla tasaeuroihin (53, 54) jossa treidaajia alkoi löytymään myyntilaidalta kun tavoite täyttyi, hetki laskettiin ja sitten mini-dipin ostajat > treidaaja-myyjät ja taas lähdettiin ylämäkeen. Tavanomaista kurssin liikettä nousutrendissä. Lyhyttä treidiä tekevät koko ajan arpovat että missäs on optimikohta hypätä pois.

10 tykkäystä

Treidaaminen on ihan jees, mutta harmittaa melkeinpä nuo ”treidaajien peesaajat”, jotka sitten paniikissa myyvät aina sopivasti päivän pohjista seuraaville treidaajille lappunsa. Taitolaji!

4 tykkäystä

Tässä alkaa näyttää siltä että eilen treidi oli “myy Kamux (että saa irtorahaa), osta Harvia” ja tänään mennään “Myy Harvia, osta Kamux”, tosin Harvian ostopainetta on sen verran että nuo myynnit eivät riitä vielä suolaamaan nousua.

Välittäjät ja verottaja hierovat karvaisia käsiään ainakin.

11 tykkäystä

Ymmärrän päiväkaupat, mutta sitä strategiaa en nyt pysty ymmärtämään, että mennää koko ajan käteispossa 0% ja sitten joudutaan myymää toista lappua. Kuvittelisin, että jos aikaa päivätreidailla, niin silloin se käteispossa pitää olla riittävän suuri, jotta ei joudu veiviä tehdäkseen myymää toista lappua.

1 tykkäys

Näinhän se on. Käteissiivua pitäisi aina olla varalla, muuten hyvät paikat voivat yllättää.

Kuulinko jonkun mainitsevan jotakin osaridipeistä? Ihan kuin TTCF olisi ollut sellainen hiljattain :wink:

12 pörssipäivää kesti kun tuo kurottiin yli ja meno näyttää sen kuin jatkuvan.

Itse luotin tällä kertaa TA tukeen, eli sipasin kassillisen kuvan tukitason tienoilla, jossa RSI myös kävi ylimyytynä. Myönnän että oli kyllä tarkoitus ostaa lisää muutenkin dipistä entisten joukoksi, koska olin edelliset kevennykset tehnyt 23$ paikkeilla. Nyt tosin voi olla että seuraava myynti osui liian aikaiseen, koska eilen laitoin laitaan kaikki tuolta dipistä ostetut lähes 45% tuotolla. Puolestani keuliminen saa siis rauhoittua ja voisin tilata seuraavan dipin, kiitos.

11 tykkäystä

Parin viikon alamäen jälkeen oman salkun suurimmat omistukset alkaa näyttää orastavia positiivisia merkkejä TA-näkökulmasta:

-Kamux: Tuntitasolla tehty jo trendimuutos ja palattu 20/50 liukuvien päälle.
-Tecnotree: Kurssi konsolidoitunut 1,4€ tasoille, seuraavaksi suunta taas ylöspäin(?)
-Solteq: MA100-kosketuksen jälkeen palattiin nopeasti takaisin EMA50sen päälle.

Odotuksissa on hyvä ensi viikko, kunhan ne ei nyt taas jenkeissä keksisi mitään kierrepalloa viikonlopun aikana.

EDIT: Lisätään viel Wulff, jossa voisi olla potentiaalia rikkoa ylöspäin tuo pitkään vastustellut 5€, kohti uutta ATHta?

24 tykkäystä

Konepajakaksikko painaa kovissa tunnelmissa, saapa nähdä mitä jatko, kun tasakympit puhki molemmilla.

11 tykkäystä

Deep South Resources +20% perus 10% on normi settiä. Mitähän siellä keitellään. Ehkäpä toi muiden valtausten kielto heidän valtaukselleen korkeimmasta oikeudesta riittää.

5 tykkäystä

Microvast jaksanut hyvin puskea tänään ylös, vaikka muut ev-puolen laput ovat laskussa. Mahtaako tänään mennä 10 taalaa rikki, vai toistetaanko sama rutiini, eli piikki alussa ylös ja sitten loppupäivä tullaan alas.

Urheasti shortit vaan pitää linjansa, vaikka korot jo +110%

5 tykkäystä

Osakkeen yksikköhinta on niin alhainen että kurssin nousu 0.050 CAD ->> 0.060 CAD on jo tuo +20% ilman sen kummempaa draamaa, varsinkin kun koko kaivossektori näyttäisi olevan nousussa tänään. Seurailen kyllä itsekin yhtiötä koskevaa uutisointia mielenkiinnolla, tässä voisi olla helposti nousuvaraa tuonne 0.25 CAD tasoille eli 4x nykykurssi mikäli saataisiin joku positiivinen uutinen yhtiöön liittyen.

2 tykkäystä

Joo tämä tiedossa, kuhan hehkuttelin kun tuli pohjilta kauhottua roskakasan päälle lisää. Tässähän on kohta omillaan tän kanssa. Pahasti pakkasella ilman " tukiostoa" Toki pienillä summilla.

6 tykkäystä

High risk vs. high reward -kohdehan tämä DSM on… näihin sijoittavien vatsan pitää vaan kestää “pieniä” -80% dippejä välillä. En itse omista mutta mielestäni potentiaalia tässä on vaikka mihin jos vaan saavat hommat sovittua namibialaisten viranomaisten kanssa.

3 tykkäystä

Kappas, Hyzon kampes ihtensä plussalle.

12 tykkäystä

Jokohan sielä vetyraketti lähtis kohti kuuta :sweat_smile: :sunglasses: :grimacing:

:rocket: :rocket: :rocket:

10 tykkäystä

No jopas se Microvasti lähti menemään. Naurettavan pienellä vaihdolla kyllä noustaan nyt, eli alas saattaa tulla aika nopeasti myös.

7 tykkäystä

Tästä nyt voi toistaiseksi varmaan palstalaisia kiittää, ketkä päättömästi ostivat putoavaa puukkoa.Itselle tuli vain sellainen fiilis, että eikö ne ole ostanut jo useamman kuukauden alempaa ja alempaa, että nyt kokeillaan.
Aikaistahan se on sanoa, mutta tällä hetkellä yrityksen meno näyttää vahvalle ja missään tapauksessa tämä lappu ei kaupaksi mene, jos ei stopparit tule vastaan siellä alle 6$ kohdilta.

30 tykkäystä

Itselläni oli ostohousut jalassa jo keväällä, kun tuo pyöri 15-11$ välillä. Tutkin ja mietin useamman viikon kyytiin lähtemistä, mutta SPACit tuli silloin helmimaaliskuussa reippaasti alas ja en tuolloin uskaltanut k.o mahdollisuuteen tarttua. Nyt tartuin putoavaan puukkoon karvan yli kutosen hinnoilla, koska houkutus kävi liian suureksi. Toistaiseksi ei harmita. Ostohetkellä paino oli jossain 8% paikkeilla, eli ihan minisiivua en ostanut seurantaan.

6 tykkäystä

Näiden kanssa mitään varovaisia olla😎 Itse olen jo toisella kierroksella. Ensin keväällä ostin dipin 15 → 10 ja veivasin, mutta silti myin turskalla lopulta ulos. Nyt uusinta samasta 8 - > 6. Tällä kertaa näyttää kyllä vähän paremmalta ja koko sekoilu on jo plussalla kokonaisuudessa.

On nämä spacit olleet vekkuleita, kun viimeisen vuoden aikana joissain saattanut tehdä +1000% tuottoa tai -90% turskaa (sama lappu muuten kyseesä vielä😁)

7 tykkäystä

Itse olen veivailut jättäny hyzonin kohdalla tekemättä ja olen vaan lisänny sitä mukaa kun kurssi tullut alas. Nyt aletaan olla ±0 tilanteessa.

Pitkä ja kivikkoinen on ollut tie mutta luotto on kova :sweat_smile:

19 tykkäystä