Kurssien ja niiden muutosten kyselyt, kauhistelut ja hehkuttelut - ketju (Osa 1)

Orocosta täytyy tosiaan muistaa, ettei niitä ensimmäisiäkään poraustuloksia ole vielä tullut. Samaan aikaan kun sattuu sentimentti, mikä tukee junioireita yleisestikin, niin sinnehän sitä rahaa virtaa. Monella kun on jo ne tulokset takataskussa. Tosin tapana on elvistellä muutamalla korkeapitoisella kololla ( tämä siis 95% tapauksista )

:partying_face::partying_face::partying_face::partying_face:

42 tykkäystä

Taisi markkina todeta että ihan hanurista kun hyzon myy autoja, jos tulee liikevaihtoa niin kohta tulee p/e luvut sun muut ja siitähän ei kukaan tykkää kun ei voi spekuloida niin paljon😂

12 tykkäystä

Siis tietenkin +10%, koska viestisi on 5min vanha niin NVIDIA on sillä aikaa pompannut pari prossaa lisää… Aikamoinen ralli, enkä oikein keksi miksi? Joku vuotanut että ARM diili menee läpi? Vai Metaverse-hype hyppimässä niin voimakkaasti nyt läpi ja joku kriittinen taso puhkottiin joka pisti optiopulaajiin liikettä?

4 tykkäystä

Jep vaikka on jenkeissä vihreä päivä niin on silti tosi mehevä nousu. Jarnista se ei haittaa :wink: antaa pullataikinan paisua

Joo tässä salkussa on tälle päivälle kohta +5% taulussa ja taas hieman pyörittelen päätäni että kaipa tässä pitäisi kohta keksiä jotain myytävää.

2 tykkäystä


Näköjään fooruminkin täynnä paperikäsiä kun pitää Harviaa myydä kaksin käsin kilpaa ennenkuin sieltä on tullut edes tavoitehinnan nostoa saati uutta ATH:ta.

51 tykkäystä

Aika rajulta tosiaan näyttää välittäjätilasto… NONnero myynyt nettona lähes 110K kpl :cold_face:

24 tykkäystä

Siellä on nonneroveivaajat Ihan Varmoja että taas kohta käydään viidenkympin alla. Sitten kun ei käydä niin pääsee ostamaan kalliimmalla takas…

Ulkit ostaa kaksin käsin. Taineet kuulla eräästä tatuontijutusta ja piruttain pistäneet ostonapin pohjaan. Nyt tarvittais jo “harvian tehdas paloi maan tasalle”-tason otsikko että kankku selviäisi, sen verran vahvasti tuossa kuudessa kympissä jo pyöritään.

31 tykkäystä

Tunnustan ja nostan paperikäteni eli pistin Harviat ulos heti aamulla 54,90 kun oli tiedossa etten pääse seuraamaan kurssia ennen puoltapäivää. Viime aikojen osaridipit pelottivat ja yritin seivata edes jonkinlaisen plussan tälle päivälle. V****ti aika huolella, kun näki sitten miten kurssi reagoikin enkä lähtenyt yrittämään enää kyytiin… Myyntirahat meni Zapteciin. Nyt päivän päätteessä salkku yli +6% tänään, mahtavaa rallia piiitkästä aikaan! M8G näyttää myös ottavan suuntaa pohjoiseen :rocket:

8 tykkäystä

Tuohan siitä informaation tulkinnasta vaikeaa tekeekin. Kun kurssi nousee/laskee ilman uutista, et koskaan tiedä onko nyt aika tankata vai myydä, kun pelkona on että joku tietää enemmän kuin muut. Toisin sanoen alun taustatyön jälkeen sinulla ei ole hiljaisena hetkenä käsissä kuin usko ja toivo joihin turvautua.

Lisäksi näissä jenkki/kanadalapuissa tuntuu korostuvan se, että odotukset maalaillaan todella ylös ja riskeistä ei pidetä liikaa meteliä.

Mutta joo, voi olla hyvinkin etteivät tällaiset ole niitä minun lappuja.

3 tykkäystä

39 tykkäystä

image

Ei huono päivä lainkaan. Tosin yksi mörnijä (Nokia) ja yksi osaridippaaja (Sampo) löytyi salkusta :cry:

7 tykkäystä

Harvemmin niinkään katselen menneitä. Tämän kyllä voisi ihan hyvin sijoitusvirheeksikkin laskea, kun ei vain osaa ostaa nouseviin kursseihin. Korona dipissä meinasin jo lisäillä Harviaa, mutta kun ostivat " EOS " ja kurssi mukamas karkas :sweat_smile: Noh, ainakin osaa istua käsien päällä :man_shrugging:

32 tykkäystä

Ei nyt turhaan syytetä Nonneroita paperikäsistä. Monilla on salkkussa pelkkää Harviaa kun on kauhottu osaridippiä, onvest dippiä, Evergrand dippiä, inflaatio/stagflaatio/toimitusketjuhuolista, päivystävien kommenttaattorien kurssinegailuista ja sun muista.

15 tykkäystä

No myönnetään että itsekin mietin hieman keventämistä mutta en raaski ihan vielä, odotellaan vielä Indereksen Uusittu Lupa Kauhoa ja katsellaan sinne ATHn nurkille ensin…

Tosin on myönnettävä että tänään paineltiin sen verran vahvasti että riski on että tavoitehinnan kanssa tekee “Lisää”-tarra tiukkaa tällä kertaa.

Ja kirjoihin todettakoon että Harvian päätöskurssi oli 60€

Kankku tuunaukseen.

9 tykkäystä

Itse tunnustan myyneeni Harviat Ostilta 54€! Kyllä, kaikki 360kpl meni sinne alimmalla mahdollisella hinnalla tänään juuri siitä syystä että oletin ettei tämäkään tulos riitä, mutta nytpä kävikin toisin :laughing: Pari veivailua tein mutta totesin että nyt pitää rauhoittua, katsoa tulevaisuudessa mikä tilanne. Onneksi Aot:lla on vielä 650kpl eikä käyny mielessä näiden kanssa alkaa hölmöillä :sweat_smile:

21 tykkäystä



Giffit liittyy vajaa 14% ja tasan 60€.

29 tykkäystä

Onko moni muu seurannut harvian kurssia ihan vain tatuoinnin takia? :roll_eyes:

24 tykkäystä

Nimimerkki kertookin jo kaiken oleellisen. :rofl: :rofl: :rofl:

14 tykkäystä