Kurssien ja niiden muutosten kyselyt, kauhistelut ja hehkuttelut - ketju (Osa 1)

Hyzon +11% :champagne: eiköhän kohta tulla taas alas :grin:

18 tykkäystä

Pelottavan pienellä vaihdolla kyllä noustaan tänään hyzonissa…

8 tykkäystä

Tänään on kyllä kaiken maailman puolen vuoden mörnijät NYSE seurantalistoilla ryömimässä koloistaan vähintään +10%, mielenkiintoinen ilmiö tämäkin.

11 tykkäystä

kuva

Melkoista ylilyöntiä taas toiseen suuntaan kyllä. Tuntuu, että nyt parin viikon aikana, jokainen suunnanmuutos on saanut aikaiseksi kovemman rekyylin vastakkaiseen suuntaan. Vixi on kyllä rauhoittuman päin jälleen, eli olisiko eilisen avauksen jälkeinen syväkyykky ollut pohja tälle korjaukselle ja nyt viritellään raketteja pukin rekeen kiinni.

29 tykkäystä

Tänään:

  • tänään media on käyttänyt termiä omicron relief rally
  • taustalla mm. Että Faucin mukaan omicron ei ole niin paha variantti kuin pelättiin

Taustalla tapahtumia:

  • US palkkainflaatio räjähti käsiin
  • perjantaina US CPI
  • ensi viikolla JPow linjaa taperingista

Odotan itse, että ensi viikon sentimentti on teknoille varsin kylmä. Omicron relief rally → quantitive tapering turska.

Katsotaan osuuko. En näe mitenkään kyyhkysmäistä keskuspankkiiria tulevan lavalle…

37 tykkäystä

Eilen tuli hierottua taas senttiä oikein urakalla, ja jäi Hyzon sekä Plugi ostamatta kun mietin jos vielä alle 6.2$ ja 33$ saisi (jäi avauksen monttu hyödyntämättä kun päätin viime metreillä klo 16.15 kuitenkin lähteä ensin käymään pihalla :sweat_smile: ) Nyt on jäätävä FOMO päällä mutta samalla järki sanoo samaa mitä @timontti edellä ja yritän laittaa jäitä hattuun. Huomenna voi olla taas eri virusasiantuntija äänessä ja otsikot huutaa ”Omicron variant is the worst so far”. Noh onneksi on näitäkin joku positio molempia niin rauhoittaa suurimpia ostoshaluja.

9 tykkäystä

Tähän aiheeseen tässä Jenkkien meininkiä… tänään siis surge…

The U.S. stock mar­ket rose sharply on Tues­day, as the S&P 500 and oil prices rose on hopes that Omi-cron would prove less dam­ag­ing to the econ­omy than feared.

The bal­ance of the lat­est Omi­cron up­dates ap­pears to in­di­cate that an­other ma­jor eco­nomic shock isn’t com­ing, which has sparked short cov­er­ing and a scram­ble to buy af­ter a few weeks of losses, said Think­Mar­kets an­a­lyst Fawad Raza­qzada. “It’s a re­lief rally,” he said.

4 tykkäystä

Jos tarkoitat minua niin en pahoittanut mieltäni. :grin: En tuota Nordea juttua tiennyt. Luen vain tiettyjä keskusteluita foorumilta ja niissä keskusteluissa en tuohon ole törmännyt. Olen myös suht tuore pörssisijoittaja, joten en tiennyt foorumin ulkopuoleltakaan tuota Nordeaan liittyvää historiaa. Arvelin kyllä @Vodel1 n kirjoittaman ”vitsin” olevan vitsi, mutta en kuitenkaan ollut varma ja siksi myös halusin tuoda esille et kaikki ei välttämättä näitä ymmärrä niin kuin kirjoittaja on sen halunnut ymmärtää. Noh, oppia ikä kaikki. :slightly_smiling_face:

4 tykkäystä

Evolution rikkoi 1000 kruunun lasikaton. Nyt kolmen prosentin nousussa ja 1020 kruunua.

20 tykkäystä

Jaha, pörssipäivää mennyt jo reilut 30 min, eikä OmniCaria ole kaupattu yhtään kpl :smiley:

8 tykkäystä

IPO huuma on näemmä hyytynyt hesassa, eli nyt ei kanata jäädä hautomaan lappuja, jos on pikavoitto mielessä.

kuva

Ei ole nyt näkynyt enää Spinnovan ja Modulightin kaltaisia ylilyöntejä.

13 tykkäystä

Veikkaan että Kempower tulee menenään taas vähän eri tavalla. Laput kelpaa paremmin.

15 tykkäystä

Eipä ole yhtä “itsestäänselviä” ja huippuja anteja ollutkaan modulightin ja inderesin jälkeen.
Mutta Ensiviikolla kun pärähtää Kempowerin antitulos niin siinä varmaan monella hymy hyytyy kun 5000+ eurolla saa 250e edestä tai alle :grinning:.

Monella, itseni mukaanlukien, varmaan on warranteista saatuja lappuja iso läjä, joilla ei pysty käymään kauppaa vielä. Saa nähdä kuinka iso romahdus saadaan kun hätähousut myy osakkeensa niiden tulttua tilille :rofl:.

2 tykkäystä

Kempowerilla on kyllä mahdollisuudet hyvään nousuun, mutta ylimerkinnät ei nyt enää taida vaikuttaa samalla tavalla, mitä ne aiemmin tänä vuonna ovat tehneet. Norrhydrokin taidettiin retailin puolesta merkata 12 kertaisesti yli ja kokonaisuudessaan 6-7 kertaisesti ja siitä hyvät pikavoitot sai vain ensimmäisten minuuttien aikana.

11 tykkäystä

Harvia, tuo paperikäsien suosikki. Vaikka kurssihuiput takana (ja edessä) niin aikalailla 10-bäggeri on tasan kolmeen vuoteen juuri nyt. Ulkomaille maistuu tänäänkin.

29 tykkäystä

Pienenä muistelemisena: Harvian antihan oli monille pettymys, kun siitä ei saanut pikavoittoja, vaan kurssi jäi pyörimään siihen suunnilleen antihintaan (5 euron tienoille). Harvian anti oli vielä sellainen, että siitä sai ihan oikeasti osakkeita, ensimmäinen 5000 euroa täysimääräisenä, jonka jälkeen oli jonkinmoinen leikkuri.

Pikavoittoja ei siis tullut, mutta meille pidemmän tähtäimen omistajille on tullut jo mukavasti osinkoja ja osakekin on yli +1000% voitolla. (Ja osakkeita sai ostaa tuolla 5 euron hinnalla pörssistä annin jälkeen niin paljon kuin sielu sieti, että tuottoprosentti ei kohdistu vain antiosakkeisiin).

44 tykkäystä

Hienostihan se EVO täräytti tonnin puhki!

Toivotaan hyvää closea, että tonnista saadaan jatkossa vastusta. Ja ilman muuta, että tästä aukeaisi kiva kaista ylös.

19 tykkäystä

Hyvä muistutus kaiken tämän lyhyen tähtäimen sijoituspornon sekaan.

Vaikka sitä vartenhan nämä muutamat ketjut täällä toisaalta ovatkin. :sweat_smile::person_shrugging:

7 tykkäystä

Milloin noita warranteilla ostettuja lappuja pääsee myymään (dippiin voisi varautua)?

Luulisi että näistä syntyy ennemmin lasku painetta: pelin tulo on jo tiedossa (kuten awr oli), joten julkkari treidaajat laittavat lappunsa joka tapauksessa laitaan hinnasta viis. Ainakin AWR julkkarille povattiin 10% nousua, mutta tulikin joku 5-10% lasku. Mutta mistä näistä tietää.

1 tykkäys