Kurssien ja niiden muutosten kyselyt, kauhistelut ja hehkuttelut - ketju (Osa 1)

Kyseessähän on sentään kuuma energiamurroksen (mahdollisesti) tuleva voittajaosake. No, ei ehkä ihan sieltä hypetetyimmästä päästä kuitenkaan :smirk:

4 tykkäystä

Wärtsilä = Hyzon?!?!?

No. ei taida Hyzonilla vielä olla E:tä sotkemassa pasmoja tällaisilla vertailuluvuilla, eli siihen verrattuna wärtsilähän on ihan boomer-tason peluri.

10 tykkäystä

Juu Wärtsilä on meidän buumereiden oma Hyzon.

31 tykkäystä

Voi olla kyllä ihan vaan markkinan heiluntaa kurssin tippuminen.

  1. BETZ iGaming & Betting ETF selvässä laskusuhdanteessa.
  2. Teknot ollu paineessa muutekin. Varsinkin pienissä liikkeissä menevät yleensä samaan suuntaan vaikka pidempi trendi olisi eri. Nyt Nasse tullut alas niin Evokin kyykkää

2 tykkäystä

Tuskin tuo eilisen -10% ihan nassen romahduksesta johtui kuitenkaan…

3 tykkäystä

EVO härkä lähti laukalle ja kauas karhut karkaavat :grinning:

13 tykkäystä

Joo kohta on lähes puolet eilisestä laskusta kuitattu. :smiley:

7 tykkäystä

Taas tullut huomattua, että aika kuluu kuin siivillä! Tammirallia on enää yksi päivä jäljellä. :smiley:

Ehkä helmikuussa, kun tammikuu-ilmiö ei enää ole kannattelemassa kursseja, pääsisi vihdoin kauhomaan kunnolla alihintaisia osakkeita salkkuun. :star_struck: Olen aika toiveikas tämän suhteen, koska jos tämä olisi normidippi niin eiköhän se olisi jo ostettu.

Fundapohjalta olen härkä kuitenkin, pidemmällä katsoen (Japanifisaatio, TINA jne.), mutta riski-tuottusuhdetta pitäisi saada ostoille paremmaksi. En tosin oikein keksi mitään mikä saisi kurssit kunnolla dippaamaan, jos ei nyt Putin, mutta ehkä sentimentti ylilyönteineen yksinään riittää?

Olen jopa niin epätoivoinen karhuilluineni, että olen tutkaillu teknistä “analyysiä”, ja näyttäisi siltä, että koska aika tasaiseen on SP500 noussut, niin tukitasoja olisi tarjolla vasta 3300-3400 tasoilla. Siihen olisi noin tuhat pistettä matkaa, ei se mahdotonta ole.

#puoletsalkustacashinä
#odottavanaikaonpitkä
#ahneellaonpaskainenloppu?

11 tykkäystä

Tarkoitin ohjeistusta. Tuloksesta taitaa olla jo aika hyvä kuva.

Voisikohan Wärtsilän suhteen olla aavistuksen ylimitoitettu tiputus kurssiin, vaikka siellä epävarmuutta maalaillaan tulevaisuuteen. Johonkin parempaan ajankohtaan tuo olisi ollut hunajaa markkinoiden korville, mutta tällä hetkellä ei riitä mikkää. Onneksi tämä on yleensä tupannut korjaamaan nämä dippailut.

4 tykkäystä

Mikä tota Kempoweria pitää noissa lukemissa päivästä toiseen? Uutuudenviehätys vai? Eikös se nyt kuitenkin oo aika hypehinnoissa vieläkin? Kaikki muu ylihinnoiteltu muotienergia on tullut tonttiin paitsi Kempower, enkä yhtään ymmärrä mikä sitä pitää tällä tasolla.

10 tykkäystä

Voi tätä hyzonia, ei ois pitänyt uskoa palstaan🤭

7 tykkäystä

Joo, se on se uutuudenviehätys, se vaan ottaa oman aikansa, satavarmasti sekin sieltä vielä tulee tonttiin-

1 tykkäys

Jep, jos tästä selviää ilman rökäletappioita niin aion pysyä visusti erossa :smiley: Sama toki muihinkin hypeihin mihin vasta aloittelijana haksahtanut eli mm. Evo, Harvia ja Autostore. Kaikki mukavasti miinuksella. Orocoon ehkä luottoa vielä kuitenkin. Onneksi neuvoin puolisoa ettei lähde tämmöiseen vaan pistää indekseihin, miinuksella toki nekin kaikki… Kuuluisia oppirahoja! No, hyvä ettei ehditty aloittamaan sijoittamista vuonna 2020 ja saatu turhia kuvitelmia, vaan heti luu kurkkuun :grin:

11 tykkäystä

Tänään mercell holdings stopparilla pihalle ja siitä heti perään 10% nousu ilman uutisia :roll_eyes:

7 tykkäystä

Pari vuotta Wärtsilän matkassa keikkuneena voin todeta, että tällaista se on ollut aina. Silloin koronan puhjettua jokainen osavuosikatsaus tuntui olevan vähintään -5%. Sitten taas kun tilanne hieman normalisoitui, niin yhtäkkiä odotusten mukainen osarikin riitti 30% kurssiralliin.

Varmaan suurin syy tälle heilunnalle on ohjeistus, joka on ollut koko ajan niin epämääräinen, että tulosjulkistuksissa hädin tuskin edes vilkaistaan lukuja. Sen sijaan yritetään rivien välistä ounastella “näkymiä”. Nyt on ilmeisesti tulkittu, että kannattavuus on tulevaisuudessa surkea.

7 tykkäystä

Ei Harvia ole hypeosake, siinä oli vaan väliaikaisesti tavoitehinnassa hieman hypehintaa mukana :rofl: Älä huoli, kyllä Harvia vielä näyttää närhen munat epäuskovaisille.

11 tykkäystä

Noin vuosi sitten möin kaikki vety laput pois n.100keuron voitolla ja kävin pitkästä aikaa kaikkien kurssitilanteet katsomassa ja kyllä meno on ollut melko hurjaa alaspäin. Järjestäin kaikki 60-70% alas tuolta. Lista omistuksista oli melko pitkä: Nel, plug, pcell, mcphy, bloom, ballard. enphase, dyna, fcell, cell imp, impact coat…Olen malttanut istua tuon voittopotin päällä ja nyt hieman varovasti aktivoitunut poimimaan osinko-osakkeita eläkesalkkuun.

30 tykkäystä

The Mindset of the Bottom Fisher

30 tykkäystä

Hienoa työtä! Kohta voi olla takaisin ostojen aika jos niihin edelleen uskoo. Kyllä niistä joku lentää jossain vaiheessa, mutta kuka ja koska, sehän se…
Itse onnistuin noista Plugilla, niitä olikin eniten. Bloomia vähän lisää tankkaillut, sekin valunnut jo siitäkin lisää.

4 tykkäystä