Kurssien ja niiden muutosten kyselyt, kauhistelut ja hehkuttelut - ketju (Osa 1)

Onko tästä muuten kokemusta, että rauhoittaako vai pahentaako se esimerkiksi päiväliikkeitä, kun nuo tilastot on piilossa? Useasti ainakin Harvialla taitaa olla niin, että noustaan kun suomalaiset ostaa enemmän, ja laskee kun ulkkarit myy enemmän.

1 tykkäys

Jos osakkeen kurssiin vakuttaa se, näkyykö välittäjätilastot retailille, niin ehkä kyseessä on sitten sellainen firma, mihin ei välttämättä kannata rahojaan laittaa päiväkauppaa pidemmällä tähtäimellä. Eiköhän Harvian kurssimuutokset tule ihan muista tekijöistä.

Tämä ei nyt nouse kuin alle 2% painolla OMXH25 ja ei nyt niin kauhean monta rahastoa ole, jotka tätä seuraa, eli tämänkään ei pitäisi aiheuttaa mitään kovin suuria piikkejä kurssiin.

Nämä on nyt ovat pitkälti kurssispekulaatiota, ilman sen kummempaa arvoa yhtiöketjulle, eli nämä viestit voisi varmaan siirtää vaikka kurssien ihmettely ketjuun? Ping @Sijoittaja-alokas

3 tykkäystä

@Vodel1 , siirretty. :slight_smile:

Sitten olisi teknistä analyysia Harviasta, oma näkemys. Kyseessä on “Thomas meets Tapio”-kuvio, joka hajottaa vastustasot… erittäin härkämäinen kuvio. :sunglasses:

54 tykkäystä

Minä näen tämän enemmän positiivisena asiana. Eipähän tule vääriä tulkintoja kun tänne postataan tilastoja enemmän ulkomaalaisten tahojen ostopäivinä ja myyntipäivät jää usein postaamatta.

Positiivista tilastojen näkymisessä on ainakin se jos joku rahasto myy tietyn välittäjän kautta isoa pottiaan viikkotolkulla pitäen kurssinousua kurissa niin tilastoista näkee aika hyvin milloin iso myynti on loppumaisillaan.

7 tykkäystä

Toimivatko kiukaat, jos (sähkö)vastustasot hajoavat? Jos näin käy, olisiko tässä markkinarako myydä puukiukaita (siis puulämmitteisiä, ei puusta valmistettuja)?

8 tykkäystä

Mikäs tänään tuo Optomediin näin kovaa nostetta? Ei äkkiseltään löydy uutisia.

1 tykkäys

Hyzonia piti taas analysoida ja kuvion nimi on “Funda ei ratkaise kaikkea”. :sunglasses:

33 tykkäystä

Mikähän ihme pomppu Mercelissä. Tais @kettunen olla hyvä ajoitus. Oma positio vieläkin joku -15% :smiley: . Antaa markkinan vielä miettiä onko kallis vai halpa…

4 tykkäystä

VIX punaisella! iik! Tässähän on vaarana että osakekurssit tänään vihertävät! Siis enemmänkin kuin mitä oli “varastossa” jenkkien perjantai-illan rallin jälkeen. Hui. Onkos tämä nyt sitä TammiRallia? Vähän viime tippaan jätetty…

20 tykkäystä

Kyllä nyt tais käydä niin että käteiset jäi salkkuun. No, pieneneehän se 50% käteispaino tällä menolla vauhdilla. Jos osakkeet tuplaa ja sitten vielä tuplaa, niin osakepaino on 80%. :thinking:

9 tykkäystä

Meinaatko että osakkeiden hinnat nousi ostorajan yläpuolelle? Itsellä tämä haisee bull träpille ja odottelen uutta kyykkyä. Voin toki olla väärässä, mutta sellainen näkemys minulla on.

5 tykkäystä

tsla

Niin oliko se teslan q4 huono vai hyvä :laughing: kohta ostettu takas…

6 tykkäystä

Joo niin oli täälläkin. Kurssilla 4,315Nok nämä lensi perjantaina kello 14.33 pihalle. Kello 16.15 kurssi oli 4,98nok ja näköjään tänään sen 5,7 nok :flushed: Varmaan huomenna sitte tuplat.

Periaatteesta en hyppää enää takaisin kyytiin, rahat on jo sijoitettu muualle.

Ettei mene ihan itkuksi, niin Harvia tänään +6,1% :partying_face:

3 tykkäystä

Fiskerin tekninen analyysi on kans 45 asteen kulmassa kuuhun :smiley:

image

…no, okei

image

11 tykkäystä

5 taala puhki…ylöspäin mentäessä tällä kertaa :smiley:

7 tykkäystä

Tämä heppu on hyvin osunut kohdalleen tässä lähiaikojen manailuissaan:

Jonkinlainen pyllistys on vielä mahdollinen.

11 tykkäystä

Harvia taas yli 47€ :rocket: Nyt oli @sijoittaja-alokas tekninen anylyysi oikeanlainen :wink:

Incap ja tecnotree kans hyvin plussalla. Ainakin tammikuun viimeisestä päivästä jäi muutakin käteen kuin kuukauden sesonkikalaa :grinning:

19 tykkäystä

Piensijoittajat hävisi taas tässä keikauksessa pahasti ja hedgefund managerit nauravat olemattomaan partaansa. Nyt piensijoittajilla on FOMO päällä viime viikon oksentelun jälkeen ja ostetaan ne laput kalliimmalla takaisin mistä viime viikolla luovuttiin.

40 tykkäystä

Se on ihan jokaisen oma valinta lähteekö ajoittamaan markkinoita vai ei.
Onhan siitä monta kertaa sanottu, että älä ajoita tai panikoi. Ihmiset menettää suurimman osan tuotoista yrittäessään ajoittaa markkinoita :wink:

19 tykkäystä

Blue Sky coming

image

18 tykkäystä