Kurssien ja niiden muutosten kyselyt, kauhistelut ja hehkuttelut (Osa 3)

Disneyn osakkeenomistajia palkittiin eilen hyvän tuloksen lisäksi kaiken maailman uutisilla, jottei kukaan vahingossakaan huomaisi, että Disney+ menettänyt jälleen kvartaalissa yli miljoona tilaajaa, huvipuistojen kävijämäärä laskussa ja boxofficessa ottivat myös pahasti turpaan. Floridan hävittyä oikeusjuttuakaan ei enää muistettu nostaa esille.

Huomiota haettiin mm. kertomalla, että Iger on nyt vihdoin tajunnut, että peleillä voi tehdä rahaa, joten Disney sijoittaa 1,5 miljardia Fortnite yhteistyöhön. Osinkoa korotettiin ja ilmoittivat myös ostavansa omia osakkeitaan 3 miljardilla. Lisäksi kerrottiin, että Taylor Swiftin konserttitaltiointi saapuu Disney+ palveluun. ESPN paketoidaan omaksi suoratoistopalveluksi, jonne tarkoitus tuoda mm. vedonlyöntipalveluita.

Disney+ on myös pääsemässä pikku hiljaa plussalle mainosmyynnin ja korkeampien hintojen avulla, tosin kvartaalin aikana lähes kaikki tuotannot olivat jäissä lakoista johtuen, joten kulupuoli on ollut normaalista poikkeava.

Ei Musk näillä hinnoilla ole Disneytä ostamassa. Lähinnä vain vittuilee Igerille kaikin mahdollisin keinoin.

8 tykkäystä

Lukemat näyttää kuin Lapissa pakkaset konsanaan.

Ei montaa päivää tartte, että päästään nollille.

Toisaalta, tulisiko vähän viivästysten kun lumi on niin terävää pakkasella. Viiltelee pahemmin kuin putoava puukko.

Pikkusen nostetta hey!

Mikähän tällekin tuli?


Täytyy varmaan tutkia asiaa, kun on yksi suurimpia positioitani (enää -27%).

Onnea vaan kaikille saunamajureille ja -tontuille! Kova on yli 20% päivänousu. Mutta onko sellainen tervettä, järkevää ja kestävää? Se selviää aikanaan.

Kuhan tässä vaan tyhmässä päässäni pähkäilin. Itse en tuota omista. En ole fomomiähii ollenkaan, vaan erilainen nuori ja anarkisti. Saabisti.

Niin vaan Suappi täräytti uudet Alla Timmar Rekordit😍 Eiköhän kohta mennä 700 kruunun ylikin. Ei isoja päiväloikkia vaan tasaisesti ylämäkeen. Kelpaa hyvin.

24 tykkäystä

On se kiva edes joskus osua pohjaan, muutenkin kuin myydessä :innocent:

22 tykkäystä

Mutta jos edes pikkuisen fomomies? :wink: :heavy_heart_exclamation:

Ei se mitään, niin mäkin!

23 tykkäystä

boom boom boomer

25 tykkäystä

Taitaa vain Kemppiläisiä harmittaa kun Harvia on yli kolmenkympin lappu ja ja Kempower alle.

57 tykkäystä

En. En sitten yhtään. Mutta olen Kemppiuskovainen. Ollut jo kauan. Ne on kaksi eri asiaa.

Väärin. Kiva vaan jos suomalaisella firmalla menee hyvin, vaikken omista, enkä koskaan edes ole harkinnut.

Seuraa liiketoimintaa, älä kurssia - sanovat viisaat. Kyllä se kurssi sieltä seuraa ajastaan perässä. Näin olen opetellut tekemään. Toki kurssiakin seuraan. Tietty😀

Ja Saabin kurssia mä tänne tulin hehkuttamaan, pai tu vei.

19 tykkäystä

Olipa vain huikea eilinen ilta Paypalin kanssa! En oo varmaan koskaan ennen kokenut noin nopeaa muutos täydellisestä juhlinta modesta täydelliseen mitä helkkaria just tapahtu hetkeen xD

Paypalin tulos ku tuli ulos klo 23.15 niin kurssi kirmas mukavasti hetkessä noin 10% nousuun ja olin ihan fiiliksissä, että nyt napsahti kohdilleen! Rahan tuloa ei voi estää! Joo kestihän sitä sen vajaa 20sek kunnes porukka ehti lukea ohjeistuksen ja näkymät :rofl: kurssi syöksy yhtä nopeaa pakkaselle, ei siinä kerennyt kun tuijottaa kurssia että mitä helkkaria tapahtuu :smiley:

Olipa vain huikea kokemus kertakaikkiaan vaikka rahat “hetkellisesti” menikin xD

Ohessa vielä linkki parin kaverin live streamii eilisestä, kuvaa erittäin hyvin omaa eilistä tilannetta! Ei voi ku nauraa :rofl:

PayPal live

17 tykkäystä

IMG_3899

39 tykkäystä

Kauankohan tämä pörssin hurlumhei meininki voi jatkua? Joka päivä tuntuu, että vihertää ja oma salkku tekee jatkuvia ATH-lukuja. Veikkaan, että kohta markkina korjaa ja nähdään laskettelua olennaisissa pörsseissä.

3 tykkäystä

Sitten kun valtiot lopettavat elvyttävän talouspolitikkansa, eli yli varojensa elämisen.

2 tykkäystä

Hesuli ei ainakaan ole rallatellut - Jenkit asia erikseen.

7 tykkäystä

Tellurian otti eilen vähän lepiä toissapäiväisen +30% nousun jälkeen ja nousi vain muutaman prosentin. Tänään onkin sitten taas hieman reimppaampaa menoa :rocket::rocket::rocket:.


SoFi lähti keulii <3

2 tykkäystä

Eli
kuva

8 tykkäystä

Yleisesti hyvä merkki siirtyä shorttipuolelle. Aloittelin pienesti ES:llä lähinnä siksi, että vähintään pieni jäähtyminen on vain ajan kysymys.

1 tykkäys

Hesulikin kun tästä vähän jäähtyy muiden mukana niin pääsee taas sitten tekemään tervehtyneitä osakepoimintoja.:roll_eyes:

20 tykkäystä

Joo, kyllä melko varmasti Helsinki korjaa 10-15% alas siinä tilanteessa, että jenkeissä korjataan alaspäin. Ehkäpä tuollaisessa tilanteessa voisin harkita nostavani Suomi-osakkeiden painoa hetkellisesti yli 10%:iin.

3 tykkäystä