Kurssien ja niiden muutosten kyselyt, kauhistelut ja hehkuttelut (Osa 3)

“We want more, we want more, we want more…”

13 tykkäystä

Puuilokin alkanut hesuloida ilman uutisia :thinking:

this-place-gives-me-the-creeps-roland-blum

24 tykkäystä

Halted

8 tykkäystä

Tämä on enemmän ehdotus kuin suositus tai vaade: Mutta kun erikseen postaat joka rivin numeroina tulee sellainen tarkoitushakuisen implisiittinen fiilis kuten ihmisten postaillessa Facebookissa “Olipas erikoista kassapalvelua” tai “Uusi pitkään suunniteltu ostos hankittu omaan kotiin”. Olet toki avoimesti ja ahkerasti tainnut salkkuasi ja ajatuksiasi siitä muissa ketjuissa availla niin onhan ne yhtiöt löydettävissä kohdalleen halutessaan ja pointti kuten sanoit yleisvärissä. :slight_smile:

Mutta ujuta ihmeessä mukaan nousijat nimeltä (jos rajaus antaa periksi) niin on mukavempi myötäelää sekä Pika-Sissin salkun että yhtiöiden kurssien keväistä viherrystä!

E. Laiskuus on mulle riittävä syy @Pika-Sissi ! :smile: se luo ihmisen innovaatiot mitkä eivät synny ahneudesta ja pelosta.

9 tykkäystä

Tämä osake saa minut haluamaan lopettamaan osakepoiminnan. Seurasin tätä aktiivisesti, kun hinta oli alle 300$. Sen jälkeen olen katsellut sivusta ja mietin, että huh onpa kallista. No ei olut ja meno jatkuu. Mietin hetki sitten, että ostan seuraavaa kurssirakettia, joka nousee Sepeen, kun se nostaa kurssia. SMCI nousi indeksiin, mutta en ostanut koska “oli liian kallis”…

Samaa pettämätöntä logiikkaa olen soveltanut Nvidiaan. Aina liian kallis.

29 tykkäystä

Tämä Citycon-ketjun avausviesti lokakuulta 2018 on kyllä osoittautunut ikivihreäksi🙂

45 tykkäystä

Ainoa syy tuolle oli se ettei tarvinnut ryhtyä maskeeraamaan noita muita sarakkeita.
Olen laiska eläin.

Tuossa vielä rahastotkin samassa näkymässä. Niillä on ollut vaisumpi päivä. Tosin eivät taida olla tämän päivän reaaliprosentteja. Ehkä eilisen?

4 tykkäystä

Selvisikö tähän syytä tai uutista? Vai onko pelkkää hypeä?

Mobileye (NASDAQ:MBLY) saw shares surge 12% after the autonomous driving company presented at Morgan Stanley’s Technology, Media and Telecom conference on Wednesday morning.

It was a significant rise for the Israel-based company, which has seen its share value deteriorate by 36% since Dec. 29, 2023.

During Mobileye’s fourth quarter earnings call in late January, management said they expected first quarter EyeQ volumes to total about 3.4M units. They also expected to double that volume during the second quarter.

By that point, the vast majority of excess inventory would be cleared out, which includes a significant number of customer commitments they’ve received for the second quarter.

The EyeQ, which is capable of complex and intense vision tasks, has been used by more than 50 vehicle manufacturers, according to Mobileye.

4 tykkäystä

Kempin Jedi masteri eli Harvia tietenkin.

Tämän jengin nimi on sitten HUWSK ja kuulit sen ensimmäiseksi täällä!

33 tykkäystä

United Bankers paluu normaaliin

4 tykkäystä

Mitäs Intrumille nyt taas tapahtuu? -13 % sukellus heti aamuun.

7 tykkäystä

Oisko tässä syy

Arctic sänker Intrum till sälj (behåll), riktkurs 8 kronor (70) - BN

12 tykkäystä

Nyt on kyllä aika messevä tavoitehinnan lasku, huhuh. Löytyykö tuohon jotain analyysia, mistä ilmenisi u-käännöksen syy?

4 tykkäystä

21.2. löytyy UBS:n ilmoitus, varmaan samat huolenaiheet. Liekö saaneet jotain uutta tietoa noista lainoista:
" ** UBS cuts its target price for Intrum INTRUM to SEK 40 from SEK 70, and says co might need more actions to meet its 2025 debt maturities considering expensive bond markets

** Swedish debt collector’s stock is down 2.7% at SEK 35.98

** While UBS estimates organic cash generation of about SEK 6.1 bln ($588 mln) over the coming two years, it sees a potential shortfall of SEK 5.8 bln by end-2025

** Intrum could opt for further back-book sale, private placements in order to meet the maturities, but likely at the expense of lower earnings - UBS

** Brokerage notes that pricing for Intrum’s bonds has slumped after S&P cut its credit rating earlier in February, while the debt had already traded at elevated yields “for some time”
"

5 tykkäystä

Lisäksi Dagens Industrissa Analys: SBB, Embracer och Intrum – kassaflödet håller inte , eli ei uskota markkinaa rauhoittelemaan pyrkineisiin kassavirtaennusteisiin kriisiyhtiöiden osalta. No, suomipojat varmaan taas ostaa kun on “halpaa”

image

5 tykkäystä

Eilen harmitti parin tonnin tappiot. Tänään iloitsen etten ottanut kymmenen tonnin tappioita =) Jännää tämä psykologia.

41 tykkäystä

Veikkaan, että Arctic on avannut shortin. Ajoitus uutisoinnille on niin sopiva, kun eilen oli Powellin kuuleminen ja US indeksit teki laskua. DI taitaa olla lähinnä KL:n vastine, joten tuon Bråsen sanomisiin suhtaudun suurella varauksella noin yleisesti. :thinking:

6 tykkäystä

Nokiaan voi luottaa. :cowboy_hat_face:

Nokia GIF - Nokia Nok - Discover & Share GIFs

35 tykkäystä

Kertokaapa nyt kokeneet ja osaavat kaverit. Ajatellaan hypoteettisesti että joku omistaa Intrumia muutaman prosentin pätkän. Tämä joku on miettinyt pitkään, että pitäisi heittää lappu pois ja vastaan tulee tällainen -17% päivä laskeneiden arvioiden perusteella.

K***ä nousee otsaan ja sormi hivelee myyntinappia.
Onko nyt virhe ärsyyntyä ja tehdä päätöksiä sen kautta, vai onko oikea metodi sulkea puhelin, pysyä coolina ja lisäillä sitten (joskus) jos lisää.

Alkuperäinen sijoitushypoteesi oli hataralle pohjalle rakennettu ja on helppoa sanoa, että sillä pohjalla ei olisi pitänyt ostaa positiota laisinkaan. Tai viimeistään myydä siinä vaiheessa kun noteerasi hataran pohjan. Ehkä siis olis nyt vihdoin aika toimia sen mukaisesti (ja dumpata)

vai, alkaa nyt tutkailemaan keissiä uuden sijoitusteesin kautta (kuin ei omistaisi firmaa laisinkaan) ja miettiä siltä kannalta “ostaisinko firmaa nyt” – antaa sen ohjata tämän hetken päätöstä.
^Itseasiassa tämä on varmasti paras lähestyminen

17 tykkäystä