Kurssien ja niiden muutosten kyselyt, kauhistelut ja hehkuttelut (Osa 3)

Rustan omistajat myi ilmeisesti osakkeensa ostaakseen renkaita. Yllä paypalin 2 vuoden trendi alaspäin rikkoutumassa tai sitten ei.

Ja sitten omda n. 2000 nok vaihdolla jo toista päivää.

1 tykkäys

Toivotaan menestystä. Itse olen jäänyt Panostajasta vähän voitollekin ihan tuurilla kun lasketaan osingot mukaan. Oma näkymys on sillein neutraali että olisin valmis ostamaan Panostajaa uudestaan salkkuun sillä skenaariolla, että kaikki ajetaan konkurssiin ja emoyhtiön rahavarat jaetaan osinkona pihalle ja lopetetaan koko touhu. Kunhan vähän saisi vielä nykytasoa halvemmalla ostettua eli 0,25e :smiley: Koska en usko että näin järkevää peliliikettä omistajien kannalta tehtäisiin tuossa tilanteessa niin melkein pitäisi jotain käännettä nähdä nykyomistuksessa, myytyä osia pois tai saada joku uusi huippuveturi ostettua. Jokatapauksessa aika toivotaan toivotaan ja se ei välttämättä ole hyvä strategia. En kyllä näe oikein laskuvaraakaan ellei ostossa tyritä. Olisi kuitenkin ikävää ostaa nykytasolta ja istua kyydissä vuosia osingotta ja ilman että kurssi liikkuu oikein mihinkään. Kuitenkin jos tapahtuu hyviä asioita niin on multibaggerikin mahdollinen. Pienellä riskillä luultavasti ei mitään tuottoa ja jos oikein käy hyvin niin voi tulla paljonkin.

1 tykkäys

Oi juku! Toinen päivä putkeen :heart_eyes:. Fortumin vesivoimalat ovat selvästi arvokkaampia aamupäivisin.

9 tykkäystä

Laskeskelin tässä että kuluvalla viikolla tein 11 veivausta viputuotteilla ja näistä voittoa 7400€. Ei siinä paljoa hesulia tarvita apuun että tasapainottuu kuitenkin viikkonäkymä. Ja ytd toki miinuksella :smiling_face:

50 tykkäystä

Hyvin veivattu! Kannattaa jättää Hesuli pois ensi viikolla rumentamasta tulosta :stuck_out_tongue:

Mun veivailut $4300 viikolta, ja kaikki jäi viivan alle. YTD +16k.

20 tykkäystä

Porch on kohtuu hyvä veivilappu kun se usein nousee tuntuvasti alkuun ja laskettelee loppupäivän. Tänään vaan toisinpäin :smiley:

2 tykkäystä

Puoliso osti lahjaksi vuoden Blumman jäaenyyden (ei sentään terminaalia😅), ja kun sylissä roikkuu reilu kuukauden ikäinen nassikka niin viihdytän itseäni pläräten sieltä eri futuja läpi. Varmaan silmiin pistävin on cocoa jolla on komeat nousut osittain Länsi-Afrikan kuivien kelien takia. Mm Hersey’s on sanonut että painetta niin suklaan hinnannousulle kuin pakkauskokojen pienentämiselle. Sinällään tuo kuivuus lisääntyy jatkuvasti ympäri maailmaa, myös Panaman kanavan talven ongelmat johtui tästä, ja jatkossa voidaan nähdä jatkuvia piikkejä eri agri tuotteissa.


Muistan lukeneeni että aiempi ennätys oli ~5000$ vuodelta 1977 ja vielä helmikuun alussa Hersey peloitteli että hinta voi nousta jopa 6000taalaan. Tästä mentiinkin sitten kuukaudessa rytisten läpi ja ohi.

Oman salkkuni kannalta merkittäviä oli kuparin 4,1$ rikkominen ja tinan +28t. Ehkä nyt breikattiin kupari oikeasti kun aiemmat 4$ rikkomiset aiheuttanut myyntiä.

29 tykkäystä

Vastaavia vertailuja on toki paljon ennenkin nähty, mutta onhan tämä jokseenkin ajatuksia herättävää. :slight_smile:

https://twitter.com/DividendGrowth/status/1769364213493830114

12 tykkäystä

En ole mihinkää kadonnut jos niin luulit. Kiitos kysymästä salkkuni voi oikein hyvin :wink:. Mutta kysymyksesi liittyi vissiin vetyyn… voin sanoa että tulin alas niin kuin kissa seitsemännestä kerroksesta jalat edellä ja voittajana :grin: :wink:. Edelleenkin mukana ja voittajat salkussa :wink:

15 tykkäystä

Täältä saat turskat kun kurkkaat Pyn Eliten omistuksia :slightly_smiling_face:

5 tykkäystä

Nouuu… vielä PYN pitäisi noustaa yli 10 pinnaa, että pääsisin siinä plussalle. :smiling_face_with_tear:

image

4 tykkäystä

Pankkikriisi iskee? Ei se ole helppoa sielläkään :face_with_peeking_eye:

4 tykkäystä

Harvia aiheuttaa harvenevia ohimoita kun ei tiedä mitä tehdä🧐

Ei reagoi enää oikein mihinkään markkinakuoppiin, ei edes rapakon takaisiin. Ulkona olevat heittävät jo negarin pelkoa ja muuta ilmoille, mutta joku uskoo kyllä kovasti tähän…

23 tykkäystä

Oishan se noloa olla Harvia tatska pakarassa jos kurssi mörnisi ikuisesti.

22 tykkäystä

Matthew Karch vihjaili Embracer kohtaavan (jätterally i aktien) Dagens industryss.

(Matthew Karch: Därför köper jag tillbaka Saber av Embracer)

5 tykkäystä

Kirjauduin Inderesin etusivulle ja katsoin, että Efecten osakkeella hinta 14,05e. Olin jo tulossa kirjoittamaan tänne, että siinä olisi arbitraasia tarjolla jollekin nuorelle ja vikkelälle, mutta ajattelin sitten että hitot käyn tekemässä itse toimeksiannon. Kirjaudun NN, niin hinta olikin jo 14,90.

Kohta Mäkinen varmaan twiittaa, että treiderit ry kiittää tuesta.

6 tykkäystä

Henri Huovisen tviitti siitä, miten eri alat ovat kehittyneet USA:ssa alkuvuonna. :slight_smile:


https://twitter.com/HenriHuovinen2/status/1769661231932350734

5 tykkäystä

Niin Harvian sijoitetun pääoman tuotto on ollut myös taantumassa niin komeaa, että kyllähän tällaista kannattaa omistaa.
Ja näkymä kasvulle niin Euroopassa, Jenkkilässä ja Japanissa vain paranee. Ne pelaa ketkä ei pelkää ja ne piirtää kenellä liitua!

7 tykkäystä


Tajuskohan jengi, että TietoEvry maksoi nyt 0,735€ osinkoja ja loput 0,735€ irtoaa myöhemmin?

5 tykkäystä

Intrum halttiin tällä kertaa ylöspäin. Yritän malttaa olla jinxaamatta jatkossa.

4 tykkäystä