Kurssien ja niiden muutosten kyselyt, kauhistelut ja hehkuttelut (Osa 3)

Neste on vielä miinuksella tänään. Älkää nyt turhia intoilko :smiley:

3 tykkäystä

Vaikka Petri sanoi, ettei puhelussa tullut mitään ihmeellistä, mutta ärsyttää siitä huolimatta että valikoidulle joukolle kerrotaan asioita.

Nämä pre-silent puhelut tulisi joko A) kieltää tai B) tehdä kaikille mahdolliseksi.

Jälleen tällainen 8,3 %:n intraliike sen takia että jotain sanotaan tai spekuloidaan on väärin, mikäli kaikille sitä spekulointia ei tehdä mahdolliseksi.

Hyi NESTE!

@Petri_Gostowski Löytyykö se puhelu siis reaaliaikaisena myös Inderesin palstalaisille. Pahoittelut mikäli vaahtoan turhaan asiasta. :roll_eyes: Mutta olen ehkä turhan paljon tottunut ettei nuo puhelut ole olleet auki kaikille. Ja nyt myös tässä tapauksessa moni fiksu sijoittaja kyseli hämmentyneenä asian perän… jonka takia myös itse heräilin asiaan. Ja en siis alun alkaen Inderesiä syyttelyt, vaan kyseisiä yhtiöitä mikäli noin toimivat.

En kyllä itse ole löytänyt mahdollisuutta liittyä tuonne puheluun, tai nyt jälkikäteen tallenteena tuota puhelua. Ja tämä oli kritiikkini pointti. Ei puheluja - ihan sama mikä sisältö - vain rajatulle joukolle. Mutta ehkä en vaan osaa löytää sitä puhelua? Joku voi kiitos selventää asiassa. :laughing:

Edit: Käsi ylös virheen merkiksi. Ja pahoittelut Nesteelle - ilmeisesti puheluun ovat päässeet myös piensijoittajat. Ja hyi LEXUS! Hyvä NESTE! Vaikka ilmeisesti sumenkielisiltä sivustoilta ei sinne ollut päässyt, eli eipä tuo nyt kovin helppoa ollut…

23 tykkäystä

Lue se viestini loppuun saakka :wink:

merkkejä ja lisää merkkejä

23 tykkäystä

Käsi ylös virheen merkiksi täältäkin sitten, kun menin myös haukkumaan firman. Tosin omaksi puolustuksekseni löysin puhelun ja osasin jopa aukaista kalenterista sen linkin, mutta en silti päässyt linjoille, vaan vastaan tuli joku virhesivu.

1 tykkäys

Sähköautojen komponenttien valmistajat puskee laitetilauksiaan eteenpäin. Aehr laitetoimittajana ottaa kunnolla turpaan. Vaikka ei mitenkään ole Kempowerin verrokki niin jotain veljeyttä teissä on.

7 tykkäystä

Kohta tulee kansanrekan aika :cowboy_hat_face:

image
Drift Cars GIF - Drift Cars Truck - Discover & Share GIFs

16 tykkäystä

Kattelin kans tätä joku aika sitten kun kävin läpi vain puolijohdeteollisuuteen liittyviä firmoja :smiley: Onneksi jäi vain yhdelle seurantalistoista…

1 tykkäys

Ruotsalainen uhkapelipulju nousi ilman näkyviä uutisia.

2 tykkäystä

En ymmärrä miksi tuota Hesulia mollataan päivästä toiseen…? Otin pienen swingitreidin, 7.12.2023, mutten osaa nouseviin kursseihin lisätä. Panos jäi toistaiseen pieneksi 15 euroon kun piru karkasi asemalta…

:laughing:

23 tykkäystä

“Tähän en koskisi pitkällä tikulla” → Reddit +50%
Tässä toinen:

Mr. Market on minua viisaampi.

3 tykkäystä

Truth social on arvoton viritelmä… ellei kaupankäyntirajoitusten päättymisen jälkeen Trumpin osakkeille löydy sopivasti kiinnostuneita ostajia Saudi-Arabiasta ja Venäjältä hyvällä hinnalla. Ja tämän viritelmän päättymisen jälkeen ollaan taas arvottomia.

5 tykkäystä

@Heikki_Keskivali ja Nvidian kasvu:

https://twitter.com/hkeskiva/status/1772532942402638127

6 tykkäystä

Vaihdetuimmat. Taitaa olla hesulin kroisoksille iskenyt krooninen rahapula… Punertaa sen verran päivästä toiseen🙂

12 tykkäystä

Fortumissa laskua selittää osingon irtoaminen, varmaan shorttaajat myös ottavat ilon irti osinkodipistä (lähipäivinä - viikkoina). Muiden osalta varmaan vaikuttaa myös, että ollaan lähestymässä Q3 loppua ja monien Helsingin pörssin yhtiöiden taas aliperformoitua esim. Jenkkilän teknojätit, kannattaa ne myydä ennen neljänneksen loppua, että ei tarvitse esitellä surkeita tuottoja raporteissa. Lisäksi onhan Suomen taloudessa paljon epävarmuutta ja vielä lakkoilu ja geopolitiikka päälle, niin ei ainakaan auta asiaa. EKP ei ilmeisesti ole kuitenkaan laskemassa korkoja ihan niin vauhdikkaasti tonttiin, kuin alkuvuodesta arveltiin (kuten ei ole FED myöskään) niin tämäkin painaa arvostuksia. Suurimmilta suomifirmoilta puuttuu kasvu, niin näiden arvostuksia korko-odotukset ajavat isosti.

Toisaalta enpä sanoisi, että USA on myöskään paras mahdollinen vaihtoehto tällä hetkellä arvostusten vuoksi. Omankin USA salkun keskiarvo PE on noussut noin 30 tuntumaan, niin enpä ole sinne pääomaa lisäillyt tänä vuonna ihan kaiken varalta.

6 tykkäystä

Ihana lappunen, ja kohta syödään hattua!

43 tykkäystä

Tänään taas useimmat nousijat saaneet vauhtinsa Inderesin aamukatsauksesta.
Toivottavasti on firman verkkolevyissä kunnon suojaukset…
image

Osaako joku selittää minulle Rustan lukuja.
Osinkotuotto 244%? Tässä lienee joku selitys?Tekoäly teki ihan hyvän lindex-sammakon.

45 tykkäystä

Katsot varmaan nordnetin sovelluksesta, joka näyttää viime vuoden osingot ja tässä välissä tullut splitti 1/300 ennen listautumista. Että voisi äkkiseltään selittää ja oikea osinkotuotto ehkä 1% vuodelta 2023(?). Kunhan arvailen ja 2024 vuoden osingoista en tietoa löytänytkään.

1 tykkäys

Osingot maksettu mutta näytölle ilmestyi varainhoitosektorin värisuora:


Poislukien Taaleri joka maksaa huhtikuussa :slight_smile:

1 tykkäys