Kurssien ja niiden muutosten kyselyt, kauhistelut ja hehkuttelut (Osa 3)

Redditissä hehkutetaan kovaa shorttijahtia. Taitaa olla short interest tällä hetkellä yli 95% eli saattaapi tuo Redditin hehkutus nostaa sitä vielä rajustikin

image

Taikasanat tuossa taitaa olla suuren S%n lisäksi tuo 17 miljoonan lapun float, eli kun hinta on edelleen alle 1 taalan, niin tuotahan saa pelkät wsb-apinat jo pyöriteltyä hyvin.

2 tykkäystä

KH on aika maltillisessa laskussa tänään, eli aika hyvä päivä. :slight_smile:

image

14 tykkäystä

Ensimmäistä kertaa sitten kesän 2022 olen edellä maailmaindeksiä 6 kk ajanjaksolla mitattuna! Todistaen pommeja palstalla, joita tuntuu tulevan oikealta ja vasemmalta, ihan maltillisen siedettävä suoritus. Ei ollut yhtään valikoivasti valittu ajanjakso tuotoissa, pois se musta.

10 tykkäystä

Vincit
image

Olisko nämä ilmoitukset saaneet ostajat liikkeelle:
Vincit Oyj: Arvopaperimarkkinalain 9 luvun 10 pykälän mukainen ilmoitus omistusosuudesta (Mikko Kuitunen) | Kauppalehti

Vincit Oyj: Arvopaperimarkkinalain 9 luvun 10 pykälän mukainen ilmoitus omistusosuudesta (Bcore Oy) | Kauppalehti

Eli perustajaosakkaat (Vincit ja Bilot) ostoksilla. Bcore osti jo huhtikuussa, mutta Kuitunen on jatkanut toukokuussa ostojaan, koska omistus on jo 10,31%. Kaipa he tietävät muita paremmin osakkeen käyvän arvon.

11 tykkäystä

Huh tämä Revenion raju tikkaus ylöspäin (24% viimeisestä lisäyksestä) kyllä yllätti, mutta otetaan vastaan. Korkeampiin hintoihin ei luonnollisesti voi lisätä.

3 tykkäystä

Titaniumin negaridippi kurottu umpeen :muscle:

10 tykkäystä

Swecon osari tuntuu kelpaavan markkinoille. Osake on muuten mörninyt viime aikoina mm. Pohjoismaiden heikosta rakentamissuhdanteesta johtuen joten piristävää!

Huhuh mikä meno tämän kanssa. +3000% viikossa ja päivävaihto 500 miljoonaa lappua 17 miljoonan floatilla ja daily RSI lähemmäs 100 :smiley:

image

Olisiko meno hiukan tarttunut tähän toiseenkin jätepaperiin, eli Fiskeriin. En kyllä pistä pahakseni, kun tuota on edelleen rivi salkussa mukavalla -80% hintalapulla :laughing:

11 tykkäystä


Let’s fucking gooo! Entinen senttiosake, ei koskaan enää!

5 tykkäystä

Tätä menoa KH:n osakkeita saa kohta ilmaiseksi. :sweat_smile:
En tiedä mikä mua vaivaa, mutta harkitsen taas lisäämistä, vaikka onhan tässä kieltämättä ollut kaikenlaista säätöä. No ehkä mietin vielä. :eyes:

3 tykkäystä

Siinä kohtaa, minä myyn kun aletaan tulkitsemaan toimarin mikroilmeitä. :smiley: Tai, jos KH Koneille uskotaan tulevan joku FDA-lupa.

Tai jos käytetään ilmaisuja:

  • jos oikein positiivisesti ajattelee…
  • ei ole oikein downsideä
  • jos varovasti ajattelee, ni vain 0,3 markkinaosuudella tenbäggeröi
  • konefirma Teslankin markkina-arvo on…

Tämä on oikein veljellisellä tuulella:

image

Bro Bro Bro GIFs - Find & Share on GIPHY

4 tykkäystä

Eipä. :eyes:…,…,…

Redditin sensuuri iskenyt Faraday futureen liittyvään keskusteluun wallstreetbetsin osalta :sweat_smile:

3 tykkäystä

Hurja on kyllä meno.

9 tykkäystä

Eihän tuolla ole markkina arvo kuin luokkaa 50musd joten eikö tuolla olisi vara vielä nousta reippaasti? :smiley:

Pienemmätkin krypto meemeilyt saattaa olla miljardiluokassa. Gamestop n.10 mrd.

(Ennen kuin joku innostuu Faradaysta niin siihen on syynsäkin, miksi se oli ja on menossa konkkaan. Kassan pohja näkyy ja tappiota tehdään yli 100 miljoonaa dollaria / kvartaali. Varovasti.)

image

(Keep out, danger, yms. varoitukset)

16 tykkäystä

Välillä “mukava” oikein pysähtyä ja hetken aikaa tuijotella alkuvuosien ostoerien vuosituottoprosentteja ja miettiä, missä asennossa salkku mahtaisikaan olla, jos kaikki ne tuhannet eurot olisi vain kiltisti laittanut indeksiin osakesäätöjen sijaan.

16 tykkäystä

Juuri näin. Konkkaan menossa oleva ja delist uhan alainen despac, joka tehnyt jo 3 reverse splittiä.

Jos joku taho on tarpeeksi hullu osallistumaan, niin voihan tuosta annilla firma vielä saada tekohengitystä. Esim. AMC teki jo tämän liikkeen tällä viikolla squeezin aikana, mutta siinä firmassa kuitenkin liiketoiminta hiukan terveempää :blush:

Tuolla tämän hetken menolla ei juuri enää shorttien polton kanssa ole paljoa tekemistä, kun tänäänkin melkein miljardi lappua vaihtanut omistajaa ja koko float on vajaa 50 miljoona lappua, eli eiköhän siinä ole jo alhaalta shortanneet tahot sulkeneet possansa.

Veikkaisin tuolileikin viimeisten hetkien olevan käsillä viimeistään huomenna, kun on opex-päivä.

Onnea rohkeille uhkapelaajille tämän kanssa :saluting_face:

2 tykkäystä

PPPP Pieni Pulju Pohjois-Pohjanmaalta, eli Fodelia, nousi tänään nätisti reilut 4 prossaa. Suurin päivänousu muistaakseni, mun muutaman kuukauden omistajuuteni aikana.

Tänään oli pääomamarkkinapäivä, ja siellä on ilmeisesti kerrottu hyviä uutisia. Vaihtokin oli huomattavasti normaalia suurempi. Pitää katella video jälkikäteen ajan kanssa.

Tästä firmasta on mulla hyvä kutina. Kasvumahdollisuudet ovat huikeat. Enhän mä muuten omistaja olisikaan :wink:

7 tykkäystä