Kurssien ja niiden muutosten kyselyt, kauhistelut ja hehkuttelut - ketju (Osa 1)

Hippasen ravistellaan näin alkuun :smiley:

Kyseessä siis COINin ensimmäinen päivä 5 min kynttilöillä. Q1 privaattimarkkinan keskihinta oli ~343. Esim. Meet Kevin rynni ostoksille heti 400 yläpuolelta ja tankkasi viimeisen siivun 378 matkalla alas.

Ei ne isommatkaan kalat aina näe tulevaa…

8 tykkäystä

…mutta mikään ei takaa etteikö tämä voisi pompata takaisinpäin. Tässähän vain emuloidaan bitcoinin volatiliteettia osakepuolella! :upside_down_face:

3 tykkäystä

:sweden: :gem: ottivat kolmoisjohdon tuotoissa salkussani. EVO, Arocell ja Smart eye. Arocell +20% nyt, nyt vielä FDA päätös läpi niin istutaan kyydissä.

4 tykkäystä

Maistuuko istua Arocellin kyydissä?

8 tykkäystä

AroCellin ekoista satseista (1,67 kr) tuli meikän eka “oikea” multibäggeri :slight_smile: Kohta alkaa olla 4x, eikä vielä olla edes valmiit. CapMan ja Fisker käyneet karvan yli +100 %, mutta ei se vielä oikein bägäykseltä tuntunut :smiley:

16 tykkäystä

Kiitoksia firmaan tutustuttamisesta. Joskus kesällä taisin ensimmäiset salkkuun napata🤝.

Fun fact että Arocelli oli salkussani jossain vaiheessa aika nätillä miinuksella. Oisko tossa 3kruunun kohdalla avaukset, lisäystä 4 kohdalla ja sitten sai ostella putoavaa puukkoa lähelle 2kruunua ja rujot miinukset koko syksyn vetylappujen raketoidessa. Voin sanoa että muutaman kerran oli myyntinappi lähellä. Taisin jopa Faronit who korona kisasta tiputtua myytyä sanoa että tähän salkkuun ei enää tule mitään alkuvaiheen lääkelafkoja mutta isot miinukset ja dropeista kasvanut potti sai sitten vaan peittämään sormella salkun aakkosissa ensimmäisen Arocellin😅.

Tässä hektisessä ajassa 9kk holdi on mielestäni jo diamond hands.

11 tykkäystä

Harvialle taisi iskeä ATH :partying_face:

15 tykkäystä

Remedy taisi ymmärtää osinkodipin väärin. Melkein alkoikin jo kyllästyttää tuo Remedyn “mörniminen” :wink: melkein 2kk jo mennyt edellisestä ATH-tasosta, mutta nyt pistettiin luvut “vihdoin” uusiksi :wink:

2 tykkäystä

Tällä kertaa taitaa Remedyn inverse-osinkodippi olla ruottalaisten syytä (spekulaatiota että RedEyen Top Picks kauhonut lappua salkkuun ja nippu ruottalaisia sitten perässä)

6 tykkäystä

Ja tuossa on vielä mukana noin 8 % liudentuminen suunnatun annin takia :joy:

3 tykkäystä

Onpa kyllä melkonen nousu tosiaan Remedyllä, saa vaan nähdä tuleeko yhtä nopea korjausliikekkin takas alas vai miten käy.

Remedy ATH :partying_face:- 49,90 on uusin High Score.

8 tykkäystä

Tänään omat osakkeet rikkoi +40% rajan, Harvia lämmittää saunoja ja sydämiä :heart_eyes:

3 tykkäystä

onko joku perillä miks QuantumScape on - 9% taulussa? En omista mutta huomasin ja aloin ihmettelee

@DayTraderXL jo linkkasikin shorttirapsan

Ruotsi ostaa, Suomi myy tuntuu olevan Remedyn päivän teema. Menisköhän vaikka loppuhuutarissa vielä 50e rikki :sunglasses: Omien ensimmäisten Remedy-erien nousu nyt yli +600 %

2 tykkäystä

Älkääs ny myykö tätä ruottalaisille prkl! :grimacing:

3 tykkäystä

Jokos se @pahvimuki on siirtynyt terassille :beer::beer::beer: kun kaksikko OCO.V ja AROC.ST näyttää irtoavan telineistään :+1:

6 tykkäystä

Itkuhan tässä pääsisi…

Ilman ruotsalaisia…

14 tykkäystä

Skillz ollut pitkään jo ylimyytynä ja lasku tuntuu vaan jatkuvan enemmän ja enemmän vaikka Morgan Stanley ostanut viime aikoina reilunkin satsin. Missäköhän kohtaa tulee pohja vastaan…

Palaiskohan tuo fuelcellkin tuonne pääle 2 dollarin taas, mielenkiintosta seurattavaa nää hypet. Sepe vetelee kunnon nousuja ja nää kaikki vaan romahtaa