Kyselyt ja vastaukset firman X tilanteesta TA:n näkökulmasta


Ylitti oheisen volume profilen value arean, joten vaatii lisää volumea, jotta nousu jatkuisi tilanteessa, jossa Nasdaq konsolidoituu. Aika iso nousu myös R2K:lta tässä kohtaa. Tämä pikaisesti.

5 tykkäystä

Miltä näyttää SLG, SL Green Realty:n TA, entry mielessä? Pohja takana tälläkin, ehkä, niinkuin kaikilla muillakin. Joko olisi aika nousta kyytiin. Ns.pohja oli jokunen taala alempana kuin nyt päivän taso, kyseessä siis REIT, jakaa kk-osinkoa.

No nyt otetaan korkeammat voimat käyttöön.
HMC eli Honda on vetänyt nyt omaan fiilikseen niin parabolista nousua jo hetken, että alkaa fundaomistajaa hirvittämään. Löytyisikö teknisen analyysin puolelta näkemystä?

Uusin kyllä juuri arvolaskelmani ja yhä ollaan juuri ja juuri ostohinnoissa :man_shrugging:
(vaikka pienistä prosenteistahan tässä puhutaan, jos verrataan oikeasti paljon liikkuviin techifirmoihin)

Tervehdys teille teknisen analyysin taitajille! :slight_smile:

Liitin tuohon alle Telian ja Elisan osakekurssikäyrät sekä pitkältä aikaväliltä että viimeiseltä vuodelta. Kurssikäyrät on haettu Inderesin kyseisten yhtiöiden yhtiösivuilta.

Tunnistatteko Telian tai Elisan kurssikäyrissä jotakin teknisen analyysin patternia, jonka havaitsemisesta saattaisi olla hyötyä tulevan kurssikehityksen arvioimisessa?

Taustatietona sellainen, että shortnordic.com:n mukaan Teliaa shorttaavat sekä Ako Capital (0,93%) että Marshall Wace (0,88%). Toisaalta Finanssivalvonnan mukaan Elisaa shorttaa Canada Pension plan investment board (0,79%).

Telia


Elisa


4 tykkäystä

Miltä Kempower vaikuttaa teknisen analyysin kannalta? Hetki on taas valuttu alaspäin.

1 tykkäys

Miten Day Trader XL näkee nyt Investorin tilanteen, kun valunut tuonne viestissä mainittuun ikkunaan? Onko tuo 208,15 tukitasosi?

Itsellä tuntuma, että NYSE ei vielä oikein aloittanut laskua niin konsolidoinnista ei voida puhua.

6 tykkäystä


Seurannassa, 1H timeframella.

Eli kun ilmoittelen näistä ostoalueista, se ei tarkoita automaattista ostoa, kun sinne mennään.
Tässä tilanteessa, mikäli lasku jatkuu ja yleinen sentimentti on bearish, jään seuraamaan tilannetta.
Ostopaikka voi tulla, jos 1H:lla tehdään trend change (vahvistaa daily higher low:n).

POC on nyt noin 203, jossa myös daily oversold. Mitään selkeää hintaan perustuvaa tukitasoa ei ole ja sen jälkeen 200 psyko on seuraava. POC:n ympärillä on tehty paljon kauppaa, joten 200-203 lienee jo hyvä pohja yleisesti ottaen.

12 tykkäystä

Kiitos kommenteista. Itsellä teki mieli heittää pilkki 207,90 SEK tai vastaava ja sitten paikaiseen ulos. Yleisesti samanlaiset tunnelmat ettei nyt oikein kannata kiirehtiä. Latua alas on aika hyvin.

5 tykkäystä

Embracer Group kiinnostaa yhtiönä. Olisko kellään TA tietäjällä seurannassa tämä? Kiinnostaisi kuulla näkemyksiä yhtiöstä teknisen analyysin kantilta.

5 tykkäystä

Embracer yhä yli kaksi vuotta kestäneessä laskutrendissä ja kun on saatu huonoja osareita, huonoja uutisia ja välillä myös huonoja osareita, joiden yhteydessä kerrottu huonoja uutisia, niin lasku tuntuu jatkuvan loputtomiin.

Yhtiön tekninen analyysi hyvin haastavaa sillä [huonot] uutiset liikuttavat kurssia merkittävästi. Yhtiön PE on nyt noin 5 ja osien summa on vähintään kaksinkertainen nykyiseen markkina-arvoon, joten ehkäpä suurin lasku jo takana.

Kuukausigraafilla näyttää yhä heikolta, tosin RSI alkaa olla niin alamaissa, että ehkä lasku pysähtynyt hetkeksi.

Suurimmat paniikkimyynnit toivottavasti ohi, vola rauhoittunut ja nyt jäädään todennäköisesti mörnimään tuohon 29-20SEK kanavaan ja odotellaan seuraavaa osaria ja pääomamarkkinapäivää.

Viikko-/päivä-/tuntigraafilla ollaan liikkumassa hitaasti ylöspäin pohjista (20 SEK), mutta yhtiöllä on ollut paha tapa yllättää markkina negatiivisesti juuri silloin kuin luullaan, että kurssi kääntymässä.

Tunnelma on melko odottava, luotto johtoa kohtaan ei kovinkaan korkealla tasolla, joten tarvitaan joku uusi katalyytti nousulle, eikä yhtiö kestä enää uusia pettymyksiä.

Ehkä se on jokin näistä: Potentiaalinen hittipeli Remnant II julkaistaan 25. heinäkuuta . THQ Nordic järjestää oman showcasen 11.8. ja Embracerin seuraava osari 17.8.

20 tykkäystä

Miten näette Sammon ta:n näkökulmasta. Onko mahdollinen hs viikkotasolla? 23.6% fibo seuraava tukitaso :thinking:

En vastaa kyllä yhtään kysymykseen, mutta minun silmään Sampo tekee pohjaa. Päivätasolla minutin timella noustiin 200 päivää yläpuolelle ja 15 min ja 1h RSI reilusti ylimyyty ja lähtenyt nousuun. Päivätasolla rakentaa pitkähäntä kyntiilää. Kaikki laskupäivät viime aikoina on pienellä vaihdolla.

1 tykkäys

Päivätasolla rakentaa hyvännäköistä kynttilää niin kuin toteat, mutta volyymi näyttää edelleen pieneltä, eli onkohan tässä nyt odottelun makua vaan ennen osaria ja sitten lähetään jompaan kumpaan suuntaan :thinking:

1 tykkäys

Minusta tässä oli sellainen norsu posliinikaupassa efekti Top tulokseen. Robot laittaa myyden eikä oikein ostajaa ole vastata. Sampo ostaa omia mitä vaihtoon pystyy. Heti, kun saadaan ostajaa vähän Sammon omien oston kaveriksi niin pomppaa. Olet kyllä oikeassa, vaihto hiipuu ja johonkin varmaan sitten lähdetään aika rivakkaan.

3 tykkäystä

Onkos Fortum kenelläkään seurannassa? Syyskuun gap käytiin sulkemassa, mutta varsin alavireiseltä on näyttänyt sen jälkeenkin. Tänäänkin ollaan hieman pakkasella, vaikka indeksit vihertää.

9 tykkäystä

Perinteinen kysymys - Miltä näyttää Plug? Vahvaa nousua ollut jokunen viikko, mutta mitä vaatii trendinmuutokseen?

Onko jollakin antaa näkemystä miltä näyttää tällä hetkellä Aallon Group?

Minkälaisia signaaleja olette havainneet teknisellä analyysillä Nokian osakekurssiin liittyen? Nokia ja Ericsson julkaisevat piakkoin Q2 osavuosikatsauksensa, joten varsin inspiroiva ajankohta tutkia teknisellä analyysillä Nokian osakekurssia. :slight_smile:


Tässäpä tämä sama näkemys vähän eteenpäin mentynä. Wedge lähestyy ylälinjaa ja myin tänään omani pois. Target tuli täyteen ja olen valmis ottamaan taas takaisin alempaa. Voi hyvin nousta, myyntini on puhtaasti tekninen voitonkotiutus.
En laske, että olisi tehty vielä weekly TC:tä, koska tuo HL on olemattoman pieni. Eli odottelen jo LH:n muodostumista. Volume on jo suht alhaista (nippanappa daily 20 avg), ennakoi pientä konsolidoitumista.

23 tykkäystä

Ammattilaisen näkemystä kysyelisin tällaisesta: AAOI eli applied optoelectronic.inc.