Kyselyt ja vastaukset firman X tilanteesta TA:n näkökulmasta

Miltäs Stocka näyttää TA:n näkökulmasta? Pyörinyt siinä 2.47-2.52 euron hujakoilla, mutta nyt tänään mennyt läpi noista tasoista.

3 tykkäystä

Aker Carbon Capture ASA

Onko tässä mahdollinen Head and shoulders toteutumassa?

1 tykkäys

Eikö tuo Russeli näytä TA mielessä ihan hyvältä? Bullish. Jonkun verran takamatkaa kirittävänä, Seppo spurttaa edellä.

9 tykkäystä

Vastaan itse itselleni, kun tämä ei keskustelua herättänyt. Kai tämä Stocka jonkun vastustason rikkoi siinä 2.52 tuntumassa, kun tänään nousu taas jatkui.

Siitä arvailemaan mihin seuraavaksi

Eli tuosta laskevan valkoisen viivan yli pitäis päästä, ja tulla kenties kokeilemaan se vielä kerran ja sitten ylös. Näin täydellisessä maailmassa

7 tykkäystä

@DayTraderXL Kiitos, kun jaoit teknistä analyysiä Hexatronic:iin liittyen. Kuinka todennäköiseksi näet, että TC olisi parhaillaan tapahtumassa? Ruotsin finanssivalvonnan mukaan Hexatronicin lyhyeksimyyntien osuus osakekannasta on yli 9%, joten mikäli TC tapahtuisi, niin sehän olisi varsin mukava uutinen. :slight_smile:

7 tykkäystä

Kyllä daily TC on jo tapahtunut, breakout on niin selvä. Nyt kannattaa seurata esim. 1H chartilla, että kuinka pitkälle 1H uptrend jaksaa. Kun se tekee trend change down, niin ainakin hetkellinen huippu/LH on daily-tasolla löytynyt. Mutta koska tämä on vahvasti shortattu, ostoryöpyt voi jatkua pitkäänkin.

10 tykkäystä

Millasia näkymiä plugin suhteen teknisen analyysin näkökulmasta?
Marraskuun lopun pohjilta ollut hyvää nousua joka nyt tylsynyt ja viimesin uutisointi amerikan vihreän vedyn tuotantokuvioista taisi olla naula nousun arkkuun.

Oma 2020 avattu positio tuntuvasti turskalla ja nyt otin marraskuun lopulla 3,60 kohdilta toiseen salkkuun lyhyemmän tähtäimen satsin jonka kohtalo mietinnässä.

1 tykkäys


PLUG teki daily trend changen, mutta … ollaan valuttu taas bear flagiksi. Positiivista on, että eilinen HL on vielä hengissä, mutta tämän päivän kynttilä enteilee heikkoa lopetusta.
Stoppari olisi hyvä olla paikallaan, jottei tule mitään yllätystä. Kohde odottaa positiivisia uutisia liiketoiminnasta, ei tämä muuten lähde lentoon IMO.

15 tykkäystä

Jotain tällaista arvelinkin, kurssia raiskattu huolella koko vuosi ja ihan syystäkin joten pieneen pomppuun vuodenvaihteessa laitoin betsin. Tuo uutinen tuli pahimmoilleen just ku nousu sai hyvän alun.
Täytyy miettiä vaihtaako arpalappua, pitkä positio jää joka tapauksessa. Kiitokset! :handshake:

Huomenta foorumille

7/2023 JPGL:ssä monthly tightening EQ ja vastustaso 30.945, tuolloin bull volumea takana 2 kuukautta. Tuo näyttäisi nyt tulleen rikotuksi ylöspäin (näkyy punaisella viivalla). Mielestäni kokonaisuus näyttää hyvältä pitkällä aikavälillä esim. DCA-tyylisiin ostoihin. Omia ajatuksia:

  • IMACD (impulssi-MACD) positiivinen daily ja weekly

  • Weekly bull volume ylöspäin, monthly ei vielä

  • Daily RSI >70 (yliostettu), weekly ei vielä merkittävän yliostettu, pientä käännöstä voisi tulla daily

  • Noin 30.575 tasolle matkaa tehdä HL daily (piirretty vihreä nuoli kuviin)

  • Noin 20.070 tasolla matkaa tehdä HL weekly

  • Alin kuva daily Cipher B, joka näyttää daily sinnepäin huippuja ja pohjia, vihreillä vertikaaliviivoilla merkitty ostopaikkoja. Indikaattoriin en ole sen enempää perehtynyt, mutta mielenkiintoinen visualistille. Tuon oskilloinnin perusteella myös hapenottopaikka tulossa?

Kiitos etukäteen näkemyksistänne

vilpukkaulpukka

3 tykkäystä

Eipä tuohon hirveästi kommentoitavaa. Tunnet itse paremmin monet noista indikaattoreista, koska en ole koskaan esim. Cipheriä käyttänyt.
Mutta tämän tyyppistä kohdetta lähden aina katsomaan monthly chartista ja sehän teki juuri TC up, joten vahva nousu on alkamassa. Seuraava vastus 32, joten ihan hyvin voi nousta sinne suoraankin. En ole tutkinut, mitä kaikkea etf sisältää, joten siitähän se nousukin on pitkälti kiinni. Volumen olisi hyvä nousta 20d avg:n yläpuolelle myös tässä kuussa, kuten marraskuussa.

2 tykkäystä

Saako TA näkemystä @DayTraderXL $GPC & $HSY ? :innocent:

1 tykkäys


GPC on monthly/weekly down trendissä. Daily teki ison dropin osarissa, josta on nyt sitten lähdetty yrittämään nousua. Kohde yrittää muodostaa weekly HL:ää. Daily trend change yritys on jäänyt puolitiehen ja uhkana on supportin 131.78 breakdown, joka hyvin todennäköisesti lähtisi testaamaan HL:ää 126.35. Sanoisin, että pitkän down trendin myötä viimeisimmän tuloksen analysointivaihe on nyt siinä vaiheessa, että markkinat yrittää arvottaa, että onko tulevaisuus valoisampi.


HSY tehnyt monthly stairstep down laskun toukokuusta, mutta ei ole varsinaisesti tehnyt suoran laskun vuoksi trend changea. Weekly ja daily on down trendissä ja daily double bottom vaikuttaa siltä, ettei se toiminut pompun lähteenä, vaan tuo tulee uudestaan testiin. Tällä on aika usein huono ennuste ja oma arvio on, että tehdään uusi low (higher low, seuraava weekly support 180).
Heikolta näyttää tällä hetkellä TA:n näkökulmasta, enkä ostaisi ennen tilanteen selkeytymistä, vaikka karkkikaupan joulu onkin myynnillisesti varmasti vuoden kohokohta.

9 tykkäystä

Miltäs Hellofresh näyttää, jatkuuko nousu?


Sitä en pysty ennustamaan, mutta käytännön double top ennen daily gappiä on huono ennuste.
Ollaan vielä nippa nappa daily bull flag, mutta enempää ei saisi laskea, koska tilanne muuttuu bear flagiksi ja pompun voimavarat uhkaa kääntyä vähintään konsolidoitumiseksi. Tämän viikon kehitys ratkaisee paljon.

7 tykkäystä

Onko kukaan katsellut Intrum perään teknisessä mielessä? Kiinnostaisi kuulla minkälaisia näkemyksiä muilla on.

1 tykkäys


Weekly bear flag muodostumassa, ema12 näyttää olevan selkeä vastus. RSI lämpeni, joten ei ole enää OB, että sikäli bearien helpompi jatkaa painostusta.

Daily pudonnut ema12 alle, nousu törmäsi KC:n ylälankaan. Heikkous jatkuu noin nopeasti vilkaistuna.

7 tykkäystä

Näyttääkö Nordean tekninen tilanne muidenkin silmään tosi hyvältä?
Onko järkevää odottaa, että tammikuun 2022 huippu (noin 11,24) tulee toimimaan vastustasona?
Kiitos, jos joku jaksaa vastailla :slight_smile:

2 tykkäystä

Lähtiskö manta tosta vihdoin? Mut kumpi suunta? Sanoisin et ylös ja shorttien sulkiessa vauhdilla kiitos…

7 tykkäystä