Kyselyt ja vastaukset firman X tilanteesta TA:n näkökulmasta

Onhan tuo kauneusvirhe mutta lähipäivät näyttää miten kurssi tottelee noita viivoja.

2 tykkäystä

Descending triangle vaatisi vaakasuoran pohjan. Luokittelen tämän kuvion symmetrical triangleksi. Näillä on tapana purkautua kuvion muodostumista edeltävään suuntaan. Mutta alkoiko kuvio muodostua helmikuussa (lasku) vai kesäkuussa (nousu). Tarkkailuun. Mahdollinen ostopaikka on vasta, jos kynttilä tai kaksi sulkee yläreunan yläpuolella ja volyymit nousevat.

2 tykkäystä

Dynavaxin tuki- ja vastustasot kuvassa purppuralla. Lisäksi 1D MA200 (oranssi) voi antaa tukea.

2 tykkäystä

ACB:llä hyvä bull flag? Kuvaa en nyt mobiilista saa laitettua. Muuten ei kiinnostaisi tähän koskea mutta näyttää omaan silmään hyvältä treidipaikalta. Voisi ostaa jos ja kun breikkaa ylös. Robinhoodissa osake 11. suosituin eli hypeä voisi löytyä nopeaan nousuun. Osari näyttää tulevan vasta 9.9 joten ei suurta pelkoa huonoista uutisista sitä ennen. Mielipiteitä?

Metacon: Maalaisjärki sanoo käyrän näyttävän siltä, että nämä kelpaavat lähinnä saunan sytykkeeksi, mutta onko TA samaa mieltä? Milloin viimeisenkin rotan on aika jättää laiva?

Onko Fortumissa tapahtunut teknisen analyysin kannalta mitään mainittavaa? Näyttäis pyörineen tuossa 17,7 ja 18,1e välillä viime päivinä, mutta olisko tässä saumaa nousutrendille jos osari on edes odotusten mukainen? Ainakin suomalaisten tavoitehinnoista ollaan pahasti jäljessä.

Metacon tappelee juuri EMA 50:n kanssa (D) joten katso pysyykö päällä vai lähteekö alas, nopeasti katsottuna alaspäin on aika vapaa pudotus ennnen EMA200:sta jne.

Täyttyykö teidän mielestä FCEL triple top tunnusmerkit nyt?

3.50 vrt 3.36 = 4% - ei tuota voi mitenkään double/triple topiksi lukea. Selkeä breakout, mutta toistaiseksi jatko puuttuu, joten sikäli bearish, jos päivä päättyy näin.

6 tykkäystä

Terve! En osaa tähän linkata AMATin (Applied Materials) käppyrää, mutta osaako joku katsoa siitä miltä näyttää tekniseltä puolelta.

Hyvä osari, poikkeuksellisen yksimieliset Osta-suositukset mutta kurssi kohti pre-osari hintaa, kaikki myy?

Nopeasti katsottuna varsin siisti nousu putki jossa on vedetty kanavan sisällä tasaisesti ylöspäin pidempään, RSI:t semi-korkealla muttei OB sekä D ja W tasolla.

En näe teknisesti mitään isompaa tuossa.

1 tykkäys

Miltä NEL näyttää nyt TA:n näkökulmasta? Viikon päästä julkaistaan osari

1 tykkäys

Yleisluonteisena kommenttina. En yleensä itse tee osto/myyntipäätöksiä TAn perusteella osarin yli. Osari tuo kuitenkin aina uutta tietoa markkinoille, joten ko. päivän reaktio voi olla lähes mitä tahansa TA:sta riippumatta. Joskus tietysti saattaa olla, että kurssi ottaa esim. tosi ison nousun juuri ennen osaria ja menee yliostetuksi mikä tietysti lisää riskiä pettymyksen tuomalle laskulle. Itse kuitenkin pyrin käyttämään TAta enemmän silloin kuin markkinoille ei ole tulossa uutta tietoa yrityksestä, jolloin TA-aspektit vaikuttavat sen kurssiin enemmän.

12 tykkäystä

Plugia vaihteeksi kysellään…
Kelkkaan tekisi mieli mukaan ja nyt lähennellään jo 14 USD.

Miltä tämä näyttää viikko- ja kuukausitasolla? Vieläkö kannattaa odotella vai hypätä mukaan ASAP?

1 tykkäys

Olisiko tosta muodostumassa head and shoulders kuvio? Ehkä vielä liian aikaista sanoa.

Olen täällä taas ilonpilaajana. TA:n näkökulmasta on hyvin vaikea sanoa mitään tällaisesta osakkeesta, joka tekee ATHita lähes parabolisella suunnalla.

Voi todeta, että viikko- ja kuukausitasolla osake on todella yliostettu >80, mutta kun hype on päällä niin tämä voi aivan yhtä hyvin tuplata kuin puolittuakin seuraavan viikon aikana. Päivätasolla Ema50 on toiminut ihan hyvin viime kuukaudet ja nyt siitä on irrottu aika reilusti (viimeisin kosketus parin viikon takaa), joten saattaa olla, että sitä tullaan taas koskettamaan ja silloin voisi olla ostopaikka.

6 tykkäystä

Miltä näyttää käppyrät cell impactissa? Ilmeisesti huonon osarin jäljiltä on nyt lasketeltu melkoisesti?

minua kiinnostais myös miltä Cell impact ja Impact Coatings näyttää, on tultu melkoisesti alas.

Tuolla ~25-tasolla on ollut tukea/vastusta aiemminkin. Lisäksi viimeiset kaksi kertaa kun RSI on käynyt näin alhaalla niin on nähty nousua. Näiden perusteella on mahdollista, että voisi ottaa nousua. Toisaalta jos tosta 25-tasosta mennään läpi niin sitten löytyy tukea vasta tuolta 20-21 tasolta, mistä myös MA200 tulee vastaan.

2 tykkäystä

Täältä voi saada vastauksen.

1 tykkäys