Kyselyt ja vastaukset firman X tilanteesta TA:n näkökulmasta

Joo, tattis. Tosiaan viikkograafilla. Oli tuo Nordnet niin siinä taitaa mennä automaattisesti pidemmässä kuvassa viikkograafille.

Pystyiskö joku kurkkaan miltä näyttää Bloom Energy tällä hetkellä? Kovaa on tultu alas viikon ajan… Missä seuraavat tukitasot?

2 tykkäystä

Daily 26.75 (hilkulla mennä jo rikki premarketissa, mutta pitää mennä myös regular hoursin aikana, jotta lasketaan) ja 24.99. Weekly support on muuten niinkin kaukana kuin 12.37

4 tykkäystä

Kiitos paljon nopeasta vastauksesta! =)

1 tykkäys

Mitäs tietäjät on mieltä kuvanmukaisesta megafoniasetelmasta nassen futuurissa?

Näyttökuva 2021-02-24 kello 10.19.27

3 tykkäystä

Otetaan tällä puolella vielä noista futuureista. Tosiaan DAX näytti ennen aamun avausta olevan punaisella, mutta heti avauksessa kääntyi vahvasti vihreäksi?
Muistaakseni eilinen aamu meni juuri päinvastoin, eli futuurit oli vihreällä, mutta pian avauksen jälkeen lähdetiin luiskaan.

Nyt Nasdag ja Sepe hakee nollan tuntumassa,
mutta tuntuu että viime päivinä nuo futuurit on toiminut aika heikoisti ennusteina?

Jälleen sama toistuu ja futuurit kääntyy päälaelleen ennen avausta.
Vai lasketellaanko nyt hetki ja rakettina avauksesta toiseen suuntaan.
Vahvasti oltiin kuitenkin 0,5% plussalla ja nyt melkein 1% miinuksella (nasdaq).
Varmaa on kuitenkin se että tämän päivän salkun tuotoista 3/4 suli 5 minuutissa.

Markkinan avauksessa on usein iso heilahdus jonnekkin joka sitten kuitenkin kuoleutuu nopeasti. Hyvänä nyrkkisääntönä avauksesta 15-30min on vauhdikasta ja sen jälkeen vasta alkaa päivän suunta selviämään. Pätee niin Euroopan avaukseen kuin Jenkkiavaukseen.

4 tykkäystä

Tänään Fedin Powell 20min päästä. Odotellaankohan siihen asti punaisena ja jos jotain hyviäkin uutisia kantautuu niin kääntyisköhän kelkka :thinking: Onkohan vaikutusta.

1 tykkäys

image
Mikäs puhe tänään on ja missä?
image
Jaa, se oli joku avauspuhe - kyllä eilen taisi tulla varsinaiset jutut Powellilta

Tämä nyt ei varsinaisesti ole kysymys firman tilanteesta, mutta laitan nyt kuitenkin tänne:

Tietäisikö joku voiko Cup & handlen muodostumiseen mennä 10 vuotta?
Toiseksi: onko handlen muodostumiselle jotain rajaa koska sen tulisi olla ns. ‘Valmis’?

Kyseessä siis kulta ja 1w tf, mielestäni näkyy myös jos katsoo 1m tf.

2 tykkäystä

Tuossa kuva kuvioista. Miksei sitä voisi suhteuttaa myös viikkograafiin?

5 tykkäystä

Muiden päivitettyä Tesla näkemystä kaivattaisiin tämän ruudun tällä puolen.

1 tykkäys

TA tietäjät, miltä näyttää lohilo teknisesti, aika kovin laskenut viikon ajan

2 tykkäystä

Morjesta!

Liikeneekö keltään joutoaikaa tsekata löytyykö Vaisalasta lähimailta millaisia mahdollisia tukitasoja?

Iso kiitos jo näin etukäteen.

Ilmeisesti Q4 tulos on ollut aika heikko kun lasku on vain kiihtynyt sen jälkeen. Kaikki liukuvat keskiarvot on päivätasolla jo rikottu, joten niistä ei enää tukea tule. RSI näyttää olevan jo todella reilusti ylimyyty, kohta jo koronamontun tasoilla, joten luulisi että ainakin pientä hengähdystä laskuun tulisi. Tuolla n. 31,2 tasoilla tulee viime kesän pohjat vastaan ja siellä 31-33€ tasoilla ylipäätään kurssi heilunut niin varmaan siellä alkaa tukea löytymään. Myös viikkotason MA100 alkaa tuolla 30-31€-tasoilla tarjoamaan sitten tukea.

6 tykkäystä

Ensimmäinen ta postaukseni. Admicom on valunut jo 50- ja 200-liukuvien alle. Nyt tulee alhaalta vastaan koronapohjista vedetyn trendilinjan pohja. Inderes tavoitehinta 110 tammikuulta. Siirtyisikö tämä trendikäs SaaS-tekno muka laskutrendiin? Minä veikkaan, että ei. Tosin mr markkinankin tukea tässä kaivattaisiin pomppuun ylöspäin. Ostin.

4 tykkäystä

Kun 100 meni rikki, Admicom putosi viikkotasolla laskutrendiin, joten bear-markkinat koitti tälle hypetykselle. H&S pattern nähtävissä myös.

13 tykkäystä

Saako kysellä palstan viisailta näkemystä Sepen expanding trianglesta ja sen teknisestä tilanteesta noin yleensä? Nyt on jäänyt hinkkaamaan tohon 3900 tasoille, ja nyt pitäis sitten keksiä suunta eteenpäin. Jos kuvio toimii, niin tästä lähdetään entistä suurempaan alamäkeen, eikö totta?

Broadening formations occur when a market is experiencing heightened disagreement among investors over the appropriate price of a security over a short period of time. Buyers become increasingly willing to buy at higher prices, while sellers find ever more motivation to take profits. This creates a series of higher interim peaks in price and lower interim lows. When connecting these highs and lows, the trend lines form a widening pattern that looks like a megaphone or reverse symmetrical triangle.

Investopediasta. Aika hyvin sopii päivän markkinaan.

Huomenna äänestetään tukipaketista. Tuleekohan sell the news vai lähtisköhän raketti kohti uutta ATH:ta? Jännää.

2 tykkäystä


Tarkoitat varmaan tämän tyyppistä tilannetta, itse kutsun tätä megaphoneksi. Hyvin tuossa yllä kuvattu eli price range laajenee, volatiliteetti kasvaa. Tuosta voi hahmottaa ylälaidan perusteella sitä, missä seuraava ATH voisi olla. Tänään ei ollut mitenkään ison volyymin päivä, mutta nousuun ei aina sitä tarvitakaan. Jos SPY:n 390.92 rikotaan huomenna, uuden ATH:n todennäköisyys kasvaa merkittävästi.

  • mulla sattui olemaan ruudulla SPY, jotka tutkin, niin tein tilannekatsauksen sen avulla. Ihan vastaavantyyppinen löytyy myös Sepestä
17 tykkäystä