Kyselyt ja vastaukset firman X tilanteesta TA:n näkökulmasta

VOLV_B on kaikilla timeframeilla down trendissä, monthly->15min. Koronahuippu 02/2020 oli 175.10, jota nyt lähestytään. Voisi ennemminkin kysyä @EskiMaisa, että mitä on tapahtunut fundapuolella. Pelkkä sirupula ei ole voinut tätä saada aikaan.

4 tykkäystä

Osaisiko joku TA-velho avata enthusiastic gaming yhtiön tilannetta. Kurssi on valunut huhtikuun huipuista about puolet suhteellisen tasaisesti. Löytyiskö kohta jo isompaa tukea jostain? Ostopaikkaa kärkkynyt 5dollarin tienoilta asti mutta kurssin kehitys ei ole vakuuttanut vielä.

Kyllä. Jokasella timeframeilla on laskussa.

Jonkun yksikön Volvo myi, mutta en muista että minkä.
Tästä saadut rahat kuitenkin jaettiin kesällä lisäosinkoina osakkeen omistajille.

Volvo myi UD trucksin Isuzulle viime keväänä.

1 tykkäys

Mitä ajatuksia mestareilla on Plug Poweriin liittyen? Lisäyspaikka hakusessa ennen lokakuista Symposiumia. Kuvassa Plugin päiväkynttilähahmotelma, alkaako tila kohta käymään ahtaaksi? Ainakin äkkiseltään näyttäisi, että ylempi trendiviiva on osoittautunut hankalaksi vastukseksi.

10 tykkäystä

Olenko kuinka pahasti metsässä Avalanchen AVAX/USDT analyysissä. Päiväkynttilöistä kyse. Mitä negatiivista te löydätte tästä?

MA50/200 golden cross.
C&H break out toteutumassa?
BlueSky break out lähellä?
MACD risteämässä hyvään suuntaan?
Bollinger bands avautumassa.
HeikinAshi vahvat 1D kynttilät.
Daily RSI vastus rikottu.
Stoch RSI näyttää vahvalta.
Elliot Correction Wave?
TP $85, (kupin ~pohjasta arvioituna)
Resistanssi $71 (Fibo)
Fear and greed index 31.
BTC uusi korjaus tulossa? Ja sen vaikutus.

Osaisikos foorumin TA-tietäjät avata hieman Innofactorin tilannetta? Pienessä luisussa mennään, mutta alkaisikohan rattikelkasta löytyä jarruja jossain vaiheessa?

1 tykkäys

Teknisesti Innofactor on aika heikko. Daily RSI on ehkä ainoa, joka voisi indikoida pientä pomppua ylöspäin, sillä se on taas valunut 30 nurkille ja sieltä on pari edellistä kertaa saatu vähän nostetta. Tukitasot on vähissä 1,565-tasolta löytyisi maaliskuulta pohja ja weekly ema50. Olen osaketta itse vähän tankkaillut tässä 1,6€-tuntumassa hivenen heikosta TA-näkymästä huolimatta, koska alkaa olemaan niin ylimyyty ja fundamielessä edullinen.

Elo-syyskuun lasku johtuu myös pitkälti vain siitä, että SEB ulostaa osakkeita kovaan tahtiin, single-seller-setup. Tässä tilastoa syyskuulta:

13 tykkäystä

Osaako joku pätevämpi arvioida Stillfrontin tilannetta? Noussut SMA 50 ja 100 välille, joten voisiko breikkaus laskutrendistä olla mahdollinen lähiaikoina? Nousu tosin hiipunut aamusta.

Kellään fiksummalla näkemystä Embracerin kurssitilanteesta? Tuntuu että pohjaa ei näy tällä hetkellä ja mörniny pitkään jo vaikka tulosta tehdään ja sisäpiiri ostaa.

Ei sotketa varsinaista TA-ketjua yrityskohtaisilla kyselyillä, vaan sellaiset tähän ketjuun.

3 tykkäystä

Ei sotketa varsinaista TA-ketjua yrityskohtaisilla kyselyillä, vaan sellaiset tähän ketjuun.

3 tykkäystä

Miltäs EVO näyttää? Tuleeko taas reboundi? @SijoitusSeppo ainakin aiemmin tätä analysoi ansiokkaasti.

4 tykkäystä

Pientä reboundia näyttäisi olevan taas tulossa tuosta tukitasolta. Saa nähdä kuinka monta kolkuttelua tuo taso oikein kestää, aika monta kertaa sitä on koitettu ja nousuyritykset on myyty aika nopeasti eli aika tiukassa rangessa on viimeiset kuukaudet menty. Jos vielä n. kuukausi jaksettaisiin niin tuo nouseva MA200 voisi tulla tarjoamaan nostetta. Viimeksi EVO on muuten ollut MA200sen alapuolella helmikuussa 2019.

16 tykkäystä

Onko @SijoitusSeppo analyysiä Teknopuusta? Mihinhän asti tämä mahdollisesti laskettelee, jotta voisi lisätä entisen ison kasan päälle.

4 tykkäystä

Jos H&S kuvio toteutuu, niin näkisin Tecnopuun kaatuvan 1,08€ tasoille. Kuvaa ei ole nyt laittaa… :unamused:

1 tykkäys

Tecnotreellä oli tänään kyllä tosi huono päivä kun daily ema50 rikottiin oikein ryminällä. 1.125 on seuraava tukitaso ja sieltä nurkilta löytyy myös daily ma100 ja weekly ma20.

Teknisesti Tecnotree on kyllä tällä hetkellä todella heikko ja myyntivolyymit on ollut viimeiset kolme päivää kasvavia. Melkein kaipaisi jotain fundauutista tämän syöksyn katkaiseminen.

30 tykkäystä

Ja uutisia sieltä pukkas! :partying_face:
Nyt saisi vaan pitää n. 1,35€ tason, jotta ei ajaudu takaisin laskutrendiin.

7 tykkäystä

Onkos jollain fiksummalla mietteitä Nokian kurssitilanteesta? :slight_smile:

2 tykkäystä

Helmi-maaliskuun pohja ja weekly EMA50 tarjoavat tukea näillä tasoilla. Tästä jos mentäisiin vielä läpi niin sitten on TA-mielessä piiiitkä matka seuraaville tukitasoille.

6 tykkäystä