Kyselyt ja vastaukset firman X tilanteesta TA:n näkökulmasta

TA:n näkökulmasta SHLL on kyllä RSI:n osalta todella korkealla pitkillä TF:illä, joten ei mitenkään pysty tästä nousemaan enää merkittävästi ilman korjausliikettä IMO. Onhan toi Sunpower:kin noussut rajusti, mutta ei pärjää SHLL:lle.

4 tykkäystä

Shell R6C3, löytyykö tuohon tuki missä vaiheessa, viikko/kk-tasolla. On lasketellut alaviistoon jo jonkin aikaa.

2 tykkäystä

FMCI lähti eilen keulimaan aivan järjettömästi ja vastoin aiempaa suunnitelmaa pitää mergeri yli muuttui ja pistinkin laput laitaan, kun on yliostettu kk, viikko ja päivätasolla ja tuollainen melkein +30 pinnan pomppu oli liian suuri houkutus rahastaa. Volat nousussa, mutta ei vielä vastaavaa menoa, kuin oli kesäkuussa. Osaako joko TA guruista vinkata hyvää kohtaa lähteä takaisin kyytiin?

2 tykkäystä

Puhtaasti oma näkemys: SPACien analysointi TA:n kautta vaikeata koska niitä heiluttelee uutiset niin paljon. Eli koska jo lähtökohtaisesti riskiä on niin paljon (toteutuuko/ei-toteudu) ja investoreissa todennäköisesti hyvin suuri määrä “robinhoodilaisia” jotka TA:sta tuskin mitään tietävät.

Voin olla täysin väärässäkin.

Ehkä RSI on tähän paras työkalu ja viikkotasolla OB on aika hyvä signaali myydä lappu kuin lappu.

1 tykkäys

Eipä näissä ole mitään varsinaisia tukitasoja. Lähin daily on 16.55
Mutta jos yhtenä päivänä pompataan 25% eikä mitään liiketoimintaa edes ole, niin pitää olla hyvä intraday-treidaaja, jos näiden kanssa haluaa pelailla. Jos on hyvä voitot onnistunut saamaan, katselisin muita kohteita ja olisin onnellinen. Jos taas on uskallusta päätöksestä pitää pari vuotta ja uskoa näkymiin, niin silloin ei kannattaisi muuta kuin hodlata ja olla katselematta kursseja.

4 tykkäystä

Tämä on tuollainen SHLL/Hylion ja CCH/UTZ tyyppinen case, eli merger jo sovittu (tapahtuu ensi kuussa) ja kohteena kyllä hyvin menestyvä firma. Tarkoitus oli olla longina tässä, mutta tuo eilinen pomppaus oli sellainen, että rahat ulos. No täytyy katsella tulisiko vielä sellainen kohta mistä olisi hyvä lähteä takaisin mukaan :slight_smile:

Edit: vastaan @DayTraderXL tähän viestiini, ettei tule spammia. Eli tuo merger tapahtuu Tattooed Chefin kanssa Tattooed Chef TTCF ja kuten tuossa CCH mergerissä UTZIn kanssa, niin kyseessä on firma, joka kyllä tekee hyvää tulosta jo omillaan, vaikka ei pörssissä vielä olekaan. Toki tässä nyt on riskinä vielä se, ettei tuo merger toteutukaan syystä tai toisesta, mutta omasta mielestäni siis hiukan eri tapaus, kuin esim. Nikola, jolla ei bisnestä vielä ole, vaan hyvä suunnitelma tulevasta.

2 tykkäystä

Vähän off-the-topic, mutta miten määrittelet menestyvän firman, kun mitään ei ole olemassa vielä?

  • edit: @Vodel1 ai niin, tämä oli se Tattooed Chef, sry, en muistanut tuota tickeriä, kun näitä seuraan hyvin satunnaisesti
1 tykkäys


Itse seuraan std pivotin hintatasoja, 11.378 ja 10.876 lähimmät. S2-tasolla ollaan jo daily OS, jos ei matelemalla lasketa.

  • edit: korjattu OB->OS
8 tykkäystä

Tarkoitat varmaan OS?

1 tykkäys

En tiedä miten hävyttömästi täällä ilkeää kysyä, jos oma TA ymmärrys on varsin vaatimaton, mutta kokeillaan. Kellään näkemystä AMDn Xetra versiosta? Miltä tasolta löytyy tukevaa maata jalkojen alle? Lisäys houkuttaa.

62-64€ nurkilla olisi ema50&ma50 antamassa tukea, ma20sestä tultiin läpi eilen ja nyt ollaan sen alapuolella. Varmasti riippuu paljon siitä mihin suuntaan jenkit tänään liikkuu (voi olla, että korjataan jo takaisin ylöspäin), mutta jos mennään vielä alaspäin niin tuolta voisi koittaa onkia.

EDIT: Tosin kai tämä TA-mielessä enemmän nojaa siihen jenkkipörssissä noteerattuun versioon, mutta tilanne siellä teknisestä näkökulmasta suunnilleen sama.

2 tykkäystä

Päivää TA-gurut. Voisitteko ystävällisesti vilkaista Vow, joko kannattaa laittaa lihoiksi, 34 NOK.

2 tykkäystä

Siihen en ota kantaa, mutta seuraava vastus on 36 ja “blue sky breakout”

  • @Kaira VOW avasi +7%, 37 meni rikki
2 tykkäystä

Miltäs GE näyttää treidaajan silmin?

6$ on toiminut hyvänä tukitasona, mutta kurssi on jämähtänyt laskevaan trendiin MA50sen alle. Lähipäivinä/viikkoina varmaan nähdään, että kumpaan suuntaan breikkaa.

2 tykkäystä

Saako tuosta piirrettyä head and shoulderin?

Missä pää? Triple top sen sijaan kenties? Hakannut päätä seinään tuossa jossain 3.20 nurkilla toistamiseen.

Onkos Nordealla nyt näköpiirissä muuta kuin pomppimista 6,5 euron rajalla? Näyttäisi olevan siinä tippumisraja päiväkynttilöillä katsottuna. En osaa liittää kuvaa nyt äkkiseltään mukaan… Huonot uutiset voivat toki heikentää hetkellisesti mutta jos ta:n näkökulmaa ajatellaan ainoastaan.

Bloom energy ja pää täynnä kysymysmerkkejä. Sain haalittua kasaan jenejä yhteen ostokseen, ja väännön “lisäsiivu Nel/Plug/McPhy rintamalta vai uusi avaus” voitti ajatus Bloom Energyyn sijoittamisesta. Miltä lafkan tilanne näyttäisi tällä hetkellä entryn näkökulmasta?

P.S. Jos jollekin tulee mieleen fundaan liittyviä plussia tai miinuksia em. ajatukselle, niin jatkan mieluusti vaikka privaviestipuolella.

1 tykkäys

Kiitän vastauksesta.

Näkeekö kokeneempi konkari Bear Flagia pidemmällä aikajänteellä, vai tarkoitatko tuota joka on muodostunut pe iltana (about 2,5 viimeisen tunnin aikana, jos kuvion oikein ymmärrän), muutama tunti sen jälkeen kun esitin kysymyksen?