Osakesijoittaminen

Maven Wireless listatuminen

Mitä ajatuksia yhtiöstä Maven Wireless, joka listautuu?
Miksi merkintää ei näyttäisi voivan tehdä osakesäänstötilille?

4 tykkäystä

Paha sanoa, en ole koskaan kuullutkaan koko puljusta. Usein näissä aloituksissa on edes jotain tietoa yrityksestä, niin pääsee vähän kartalle :wink:

Tässä yrityksestä lyhyesti Nordnetin sivuilta:

Tiivistelmä listalleottoesitteestä:

Esite (vain ruotsiksi, tähän kohtaan loppui oma kiinnostus):

5 tykkäystä

Tässä parit pörssitiedotteet suomeksi käännettynä:

Analyytikkoryhmä: Osakeanalyysi IPO-nykyiselle Maven Wirelessille - markkinajohtaja nopeasti kasvavilla markkinoilla
Pörssitiedote 19.05.2021 10:27

Sisäisesti kehitetyn ja patentoidun ohjelmiston avulla Maven Wireless (“Maven” tai “Yritys”) on nykyään ainoa markkinoilla, joka tarjoaa kattavan DAS-järjestelmän, joka kattaa sisä- ja tunnelipeitteen kaikille operaattoreille samanaikaisesti. Asiakasluettelossa on mm. Telenor ja Itävallan vastaava Ruotsin liikennevirasto, ÖBB (yhteistyökumppaneiden kautta). Noin 240 miljoonan kruunun tarjouskannan ja mahdollisten noin 450 miljoonan kruunun hankintojen ansiosta Maven on nyt valmis laajentamaan liiketoimintaa. Analyytikkoryhmä arvioi 290 miljoonan kruunun myynnin vuonna 2023, jolloin sovellettu tavoitekerroin on 4x EV / myynti ja 10%: n diskonttokorko antaa nykyarvoksi 17,4 kruunua osaketta kohden perusskenaariossa.

Lue koko osakeanalyysi täältä (Maven Wireless - Analyst Group)

Maven Wirelessille myönnetty viisi uutta Yhdysvaltain patenttia
Pörssitiedote 19.05.2021 10:57

Maven Wirelessille, joka on langattoman kattavuuden uraauurtavien ratkaisujen markkinajohtaja, on myönnetty viisi patenttia Yhdysvaltain patentti- ja tavaramerkkivirastolta. Tärkeä virstanpylväs Maven Wirelessin laajentumisessa Yhdysvaltain markkinoille.

Maven Wireless tarjoaa uraauurtavia ratkaisuja langattomassa kattavuudessa kaikkialla maailmassa. Yritys tarjoaa ainutlaatuisen ja kattavan DAS-järjestelmän, joka kattaa sisä- ja tunnelipeiton. Ratkaisut ovat ainutlaatuisia ja tulevaisuuden kestäviä, ja ne tukevat kaikkia asiaankuuluvia tekniikoita 2G: stä 5G: hen. Yrityksellä on aktiivinen strategia immateriaalioikeuksien, mukaan lukien patentit, suojaamiseksi omia tuotteita.

Maven Wireless toimii useilla valituilla markkinoilla Euroopassa, Lähi-idässä ja Aasiassa, ja sillä on jo yli 30 patenttia maailmanlaajuisesti. Seuraava askel yhtiön globaalin laajentumisen strategiassa on päästä Yhdysvaltain markkinoille, koska Pohjois- ja Etelä-Amerikka edustavat 44 prosenttia yrityksen osoitettavista markkinoista. Uudet Yhdysvaltain patentit kattavat digitaalisen DAS-järjestelmän keskeiset elementit, mutta myös kuinka monen operaattorin verkkoja rakennetaan DAS: n avulla O-RAN: n avulla. Ne ovat tärkeä virstanpylväs Maven Wirelessin Yhdysvalloissa tapahtuvassa kaupallistamisessa.

-Olemme iloisia siitä, että Yhdysvaltain patentti- ja tavaramerkkivirasto on tunnustanut tekniikkamme ainutlaatuisuuden ja myöntänyt meille uudet patentit. Tämä vahvistaa entisestään globaalia asemaansa langattoman kattavuuden uraauurtavien ratkaisujen markkinajohtajana ja antaa meille kilpailuedun saapuessamme Yhdysvaltoihin, sanoo Maven Wirelessin toimitusjohtaja Fredrik Ekström.

5 tykkäystä

Oho! Jäipäs pieneksi pöhinä osakkeen ympärillä. Dataa, tai keskustelua ei löydä melkeimpä mistään… Merkkasin 2000 kpl, saa nähdä miten käy…

3 tykkäystä

Samaa ihmettelin, mistään ei löydy mitään.
Löysitkö jostain keskustelua tai markkinan ajatuksia?

2 tykkäystä

Lyhyesti ja ytimekkäästi; en löytänyt :sweat_smile:

2 tykkäystä

Tälläinen keskustelu tuli vastaan, kääntäjällä;

“The Maven share is being sold at a high valuation and this means that the growth boost will come as the management envisions. Otherwise the underside is bloody. At the same time, it is impressive that the company started from scratch in 2016, developing completely new products that are today used by quality-conscious customers such as Telenor. It gives the ambitious plans credibility. The valuation, that some existing owners sell and that the telecom industry in general is very competitive are disadvantages. The business world remains in a neutral council before the listing. The share may be worth keeping an eye on. ”

5 tykkäystä

Tämä viesti on liputettu ja on siksi piilotettu väliaikaisesti.