Microvast - Technology Innovator of Li-ion Batteries

Artikkeleita kun lukee viime päivinä, niin tuntuu että puolijohde pula olisi tarttunut myös akkuihin, eli akuista olisi pula. Kysynnän ja tarjonnan lain mukaan hinntojen pitäisi nousta, nyt on hyvä aika omistaa akkuosakkeita. Monet suunnittelevat akkutehtaita, mutta menee aikaa ennenkuin tuotantoa tulee lisää. Microvastilla valmistui juuri tehdas eurooppaan. Yritys vain pitää niin matalaa profiilia, että yrityksestä saa ehkä väärän kuvan.

6 tykkäystä

En usko tähän hetkeen enkä välttämättä tulevassakaan. VAG perustaa oman akkuhankinnansa tälläkin hetkellä Northvoltiin, jonka rinnastaa esim Microvastiin.

5 tykkäystä

Tuli face kautta tallainen youtube linkki vastaan 8v takaa.

4 tykkäystä

Voi olla että Romeon ansiosta ja myös tämä saattaa piristää ev kauppaa

The US federal government is currently looking to include a ramp-up of investments in electrification as part of a massive infrastructure bill.

It’s unclear how the money will be spent, but we are now hearing that the electric car tax credit could increase to $10,000.

2 tykkäystä

Artikkeli vuodelta 2012.

Laitetaan tännekin kun oli tuolla Hyzon ketjussa.

Wedbushin vetämä sähköajoneuvokonferenssi.

6 tykkäystä

Ja tässä tallenne tuosta showsta:

5 tykkäystä

Äänestys jatkoajasta käynnissä. Omistus niin hajautettu, että pelkästään sisäpiiriläisten äänet ei välttämättä riitä. Kuinka tämä jatkoajan kuittaus onnistuu Suomesta käsin (Nordnet)? Maksaako edes teoriassa vaivaa?

1 tykkäys

fusion fuelin äänestys tehtiin syksyllä proxy lomakkeella, sitä en tiedä että onnistuiko se.
Lähetettiin se nordnetin asiakaspalveluun ja ksmith@advantageproxy.com. Mitään vastausta siitä ei tullut.

1 tykkäys

Shane Smith, Microvast tänään 14.4 taas äänessä. Tuskin mitään uutta viime viikkoiseen , mutta olishan se kiva saada tietoa onko Voltswagenille menossa akku osia saati sitten Daimlerille.
Ei maksa rekisteröinti , 11:30 CT onko tuo nyt sitten 19:30 Meidän aikaa.

https://tennsmart.org/events/

Edit : Niin 14.4 tämä on . Päivät olleet sekaisin jo hetken.

5 tykkäystä

Edelleen en kyllä itse usko, että VW tekisi yhteistyötä Microvastin kanssa. VW tekee yhteistyötä tällä hetkellä Northvoltin kanssa ja sen lisäksi heillä “Center of Excellence” Salzgitterissä, jossa kehittävät omaa akkuteknologiaa.

Kolmas tuotantolaitos on tarkoitus tulla Salzgitterin ja Skelleftea (Ruotsi) lisäksi joko Espnajaan, Portugaliin tai Ranskaan. Lisäksi Itä-Eurooppaan kaavaillaan tehdasta.

3 tykkäystä

No ei varmaan . Rohkeasti viime viikolla Sasha nosteli noita pöydälle . Onko tuo solid state akku sitten miten suuri uutinen ? Tuonkin mainitsi viime viikolla. Kovasti kuitenkin on instikat lähteneet viime aikoina. Kunhan nyt saisi mvst tickerin niin lisäilen positiota .

1 tykkäys

Mitenkäs näette tuon Extension äänestyksen. Itse en ole saanut mitään äänestykseen liittyvää. Taitaa olla monella Eurooppalaisella sama. 65% on kuitenkin aika paljon kun noita instikoitakin tiputtautunut pois. Jos ei jostain syystä saakaan tuota 65% tuleeko uusinta äänestys ? Vai oliko se siinä sitten ?
Toi kun menisi purkkiin niin ei olisi pitkä matka mergeriin.

Suht härkä näkemys Microvastista. Mainittuna myös pahimmat kilpailijat QuantumScape ja StoreDot, joilta puuttuu ainoastaan… tuotanto :man_shrugging:

11 tykkäystä

Microvastin äänestyksestä viellä se että kaikki jotka ei äänestä osakkeillaan, merkitään ei ääniksi.
Monet osakkeenomistajat maailmalla, minä mukaanlukien ei pysty äänestämään, joten todennäköisesti ei äänet voittavat. Golden-nugetin merger äänestyksessä jäätiin alle riittävän äänimäärän, tämän jälkeen sääntöjä muutettiin ja toisella äänestyskierroksella laskettiin vain äänestäneet osakkeet ja sen perusteella merger voitti.

7 tykkäystä

Tämä on juurikin näissä se tyypillinen kupletin juoni. Kun eka äänestys ei mene läpi, nähdään myös toisinaan voimakas kurssilasku, mitä toki ei luultavasti tapahdu tämän kohdalla, kun kurssi jo lasketellut niin voimakkaasti. Mutta tosiaan tuosta äänestyksestä ei kannata stressata. Ei ole lopulta kenenkään osakkeenomistajan etu, että merger peruuntuisi.

6 tykkäystä

Me ollaan niin marginaaliporukkaa kokonaisuudesta, että tuskin se suomalaisten äänistä on kiinni. Olisi taas yhdelle sovellukselle tilausta, jolla kaikkien yhtiöiden äänestykset ulkomailta voitaisiin hoitaa luotettavasti.

14 tykkäystä

Kysäisin tuota äänestysasiaa Nordnetista, kun osuu omallekin kohdalle.
Syy, miksei äänestys onnistu, on siinä, että US osakkeiden omistuksemme on hallintarekisterissä.
Eli siellä päässä ei nähtävästi näy yksittäiset osakkeenomistajat. Näin emme saa edes tuota Control Number koodia, jonka avulla voisimme äänestää sähköisesti:

https://www.cstproxy.com/tuscanholdingscorp/2021/

Esitin puolitosissani, että Nordnet voisi äänestää tällaisissa tapauksissa jatkon puolesta, se kun on lähes aina asiakkaan edun mukaista… eihän se sellainen käy päinsä, Nordnet ei voi kuulemma äänestää asiakkaan puolesta.

Toivotaan, että menee läpi ilman meitä.

Suomalaisten äänillä mergeriä tuskin saadaan käännettyä suuntaan tai toiseen. Sama ongelma on kuitenkin muissakin Pohjoismaissa ja ainakin osittain Euroopassa, välittäjästä riippuen.

Hieman SPACista riippuen, jos instikoita ei ole tarpeeksi omistamassa, niin retailin ääniä pitää saada tarpeeksi. Sopivan, eurooppalaisia syystä X kiinnostavan, kohteen osuessa kohdalle tämä kombinaatio on jopa todennäköinen. Esimerkkinä Fusion Fuel, joka mergerin yhteydessä keräili sähköpostitse ääniä varmuuden varalle.

Olen hyvinkin samaa mieltä, että yhtiökokousten äänestyksiin tulisi päästä vaikuttamaan hallintarekisteristä huolimatta. Eihän tässä ole kyse vain SPACeista, vaan myös muista omistuksista ja ainakin periaatteesta. Yhtenäinen alusta äänestysten hoitamiseen olisi kaikkien etu.

2 tykkäystä

Voisiko joku avata lyhyesti että mistä tässä äänestykessä on kyse?