Nexstim - Aivostimulaatiolla maailmanvalloitukseen

Kassa on ihan lopussa niin jotain on tehtävä. Loppuvuodesta sitten kunnon anti? Harmi kun tuli riita rojalteista. Laina jäi siis 100k vielä vajaaksi?

2 tykkäystä

Niemistö, Haapaniemi, Kakkonen ja Weckroth merkitsivät lainan. Se siitä, elämä jatkuu, suunta ylöspäin!

11 tykkäystä

Miten muut näkevät tämän hybridilainan nostamisen yhtiön näkökulmasta? Itse ajattelen, että miksi suurimmat omistajat rahottaisivat tähän hintaan yhtiötä, mikäli eivät olisi luottavaisia yhtiön tulevaisuutta silmällä pitäen? Tällä suhteellisen pienellä lainalla voidaan välttyä osakeannilta ja päästään tästä yllättävästä takaiskusta, liittyen Magnus Medicalin caseen, eteenpäin. Itse nään tämän järkevänä, väliaikaisen yllättävän tilanteen, paikkaamisena, jonka jälkeen latu on taas auki.

8 tykkäystä

Suht pienellä summalla selvittiin ei käytännössä merkitystä. Tarvitaan kuitenkin puolivuotiskatsaus, josta saadaan taas tietoa seuraavista stepeistä. Kauppaa on ainakin tullut ja mielenkiinto kasvanut globaalisti nexstimiä kohtaan hurjasti monessakin mielessä.

1 tykkäys

Ko.rahoitus on suhteutettuna omistukseen Nexstimissä tai puhumattakaan kokonaisvarallisuudesta (Niemistö, Kakkonen) mitättömän pieni. Vähän kuin normi piensijoittaja heittäisi huntin lisää.

Itselleni tää kertoo kassakriisistä - omistajille on kerrottu, että nyt on pakko saada rahaa hyvällä tai pahalla.

Tottakai tämä on parempi kuin huomattavasti suurempi osakeanti - herättää vaan kysymyksen, että onko kyse vain ensiavusta ja kohta pitää saada lisää. Toinen kysymys - miksi jäi satatonnia vajaaksi?

Tehdyistä kaupoista ei jää riittävästi katetta eli kulut on edelleen tuloja suuremmat.

Sinaptica aiesopimus on nyt kaiken A ja O. Jos se ei etene kassavirta-asteelle - se on anti ja saadaanko enää muuten pääomaa kuin liudentamalla rankasti vanhojen omistusta.

Jos taas aiesopimus muuttuu riihikuivaksi - MM:n tuoma hätätilanne on toistaiseksi ohi.Etenkin jos ei lähdetä kalliisiin riitoihin MM:n kanssa. Tähän perustunee myös se miksi suuremmat osakkat laittoivat vielä hunttinsa likoon.

Ilmiselvästi Nexstim tarvitsee näitä suuria sopimuksia, yksittäiset kaupat ei riitä pitämään venettä pystyssä.

Toinen juttu - olisiko jollakin isommat muskelit omaavalla yrityksellä mielenkiintoa antaa tästä sopivassa tilanteessa tarjous ja joilla olisi uskoa toimialan tulevaisuuteen uusissa osaavammissa ja suuremmissa käsissä.

Vertaisin vähän kotimaisista pörssiyhtiöistä SSH - kun ei toimi, ei toimi, mutta jollain muulla voisi toimiakin.

1 tykkäys

Hienoa toimintaa ankkureilta mielestäni. Anti olisi ollut kalliimpi ratkaisu ja romahduttanut tämänhetkistä pörssikurssia. Rennommalla mielellä istutaan kyydissä.

6 tykkäystä

Eikö tiedotteessa aika vahvasti indikoitu että rahoituskierros on tulossa…

2 tykkäystä

Huomiona tiedotteesta, että velkakirjallahan kerättiin omarahoitusosuus Finnveran lainaa varten. Enemmän tämä vaikuttaa harkitulta panostukselta kehitystyöhön mitä akuutilta kassakriisiltä. Tämä vain oma mielipide asiasta.

8 tykkäystä

Vaihdettaessa Vaihtovelkakirjalaina Yhtiön osakkeiksi Vaihtoaikana Yhtiön yhden (1) osakkeen merkintähinta on 2,78 euroa osakkeelta. Jos merkintä kuitenkin tehdään Yhtiön rahoituskierroksen yhteydessä, joka on toteutettu ensimmäisen kerran näiden ehtojen päivämäärän jälkeen laina-aikana, merkintähinta mukautetaan vastaamaan merkintähintaa, jota tarjotaan osakkeita merkitseville sijoittajille tällaisella rahoituskierroksella.

Vahva indikaattori annista myöhemmin?

2 tykkäystä

Näin näkisin itsekin ja H1 rapsasta tosiaan tulee lisätietoa sitten aikanaan.

Onkohan yhtiö suunnitellut siirtymistä kvartaaliraportointiin, jotta sijoittaja pysyisi paremmin kartalla missä mennään?

1 tykkäys

Niin ja tämä:

Laina-aika alkaa, kun Vaihtovelkakirjalaina maksetaan Yhtiölle, ja päättyy aikaisempana seuraavista ajankohdista
(i) Yhtiön rahoituskierroksen päättymispäivä, joka toteutuu ensimmäisen kerran näiden ehtojen päivämäärän jälkeen; ja
(ii) 24. kesäkuuta 2025

Toki olen aika kokematon tällaisia tulkitsemaan, mutta äkkiseltään minulle tuo tarkoittaa ~50% mahdollisuutta rahoituskierrokselle seuraavan vuoden aikana.

4 tykkäystä

Tuo lause on vakiokirjaus noissa VVK-lainoissa eli ei sinällään ole indikaatio suuntaan eikä toiseen.

4 tykkäystä

Tässä on Antin kattavat kommentit vaihtovelkakirjalainaan liittyen. :slight_smile:

5 tykkäystä

Nexstimin kumppani julkaissut uutisen masennuksen hoidon pilotista Kanadassa. Uutista klikkaamalla avautuu lisätietoa pilotista. Mielenkiintoinen kumppanuus provinssitason terveydenhuoltoon.

5 tykkäystä

Ilmeisesti ihan hyvin rahoitettu 2.2 miljoonanna vuosittain. Tuossa on maininta laitehankinnastakin 170 000 dollarilla olisiko Nexstimin laitteistoa ostossa tuonne?

4 tykkäystä

Tuosta virallisesta tiedotteesta näkee, että kyseinen laitehankinta on tapahtunut 2022. Mutta hyvä, että laitteille on käyttöä ja toivotaan pilotin tuovan myös lisätilauksia.

3 tykkäystä

Suosittelen kuuntelemaan Sinaptica Therapeuticsin CEO:n Ken Mariashin haastattelun täältä: Alzheimer’s Breakthrough by Sinaptica | EisnerAmper

Ainakin omat odotukset tältä yhteistyöltä ja sen pitkän aikavälin potentiaalilta ovat peitonneet Magnus Medicaliin liittyvät pettymykset.

16 tykkäystä
12 tykkäystä

Tämä on oikein hyvä juttu. Nexstim taas tekemässä oikeita steppejä tuotekehityksen puolesta.

Pitäisi saada vielä partneri jonka kanssa voitaisiin kehittää AI:ta hyödyntävä työkalu. Työkalu joka kertoisi heti optimaalisen hoitoannoksen ja aivojen kohdan kullekin potilaalle parin helpon testin jälkeen.

5 tykkäystä

Kiitos kuunteluvinkistä! Oli mielenkiintoinen haastattelu ja vahvistaa mielikuvaa siitä että Sinaptican kanssa päästään varmaan aika tuottoisaan yhteistyöhön vielä tulevaisuudessa.

Sinaptica oli myös tehnyt Linkediniin postauksen yhteistyöstä Nexstimin kanssa, niin eiköhän sielläkin päässä olla aidosti viemässä aiesopimusta varsinaiseksi sopimukseksi. Sinaptica Therapeutics on LinkedIn: #tbt #neuromodulation #alzheimers #endalz #brainhealth #healthtech…

10 tykkäystä