Nexstim - Aivostimulaatiolla maailmanvalloitukseen

Hienoa toimintaa ankkureilta mielestäni. Anti olisi ollut kalliimpi ratkaisu ja romahduttanut tämänhetkistä pörssikurssia. Rennommalla mielellä istutaan kyydissä.

6 tykkäystä

Eikö tiedotteessa aika vahvasti indikoitu että rahoituskierros on tulossa…

2 tykkäystä

Huomiona tiedotteesta, että velkakirjallahan kerättiin omarahoitusosuus Finnveran lainaa varten. Enemmän tämä vaikuttaa harkitulta panostukselta kehitystyöhön mitä akuutilta kassakriisiltä. Tämä vain oma mielipide asiasta.

8 tykkäystä

Vaihdettaessa Vaihtovelkakirjalaina Yhtiön osakkeiksi Vaihtoaikana Yhtiön yhden (1) osakkeen merkintähinta on 2,78 euroa osakkeelta. Jos merkintä kuitenkin tehdään Yhtiön rahoituskierroksen yhteydessä, joka on toteutettu ensimmäisen kerran näiden ehtojen päivämäärän jälkeen laina-aikana, merkintähinta mukautetaan vastaamaan merkintähintaa, jota tarjotaan osakkeita merkitseville sijoittajille tällaisella rahoituskierroksella.

Vahva indikaattori annista myöhemmin?

2 tykkäystä

Näin näkisin itsekin ja H1 rapsasta tosiaan tulee lisätietoa sitten aikanaan.

Onkohan yhtiö suunnitellut siirtymistä kvartaaliraportointiin, jotta sijoittaja pysyisi paremmin kartalla missä mennään?

1 tykkäys

Niin ja tämä:

Laina-aika alkaa, kun Vaihtovelkakirjalaina maksetaan Yhtiölle, ja päättyy aikaisempana seuraavista ajankohdista
(i) Yhtiön rahoituskierroksen päättymispäivä, joka toteutuu ensimmäisen kerran näiden ehtojen päivämäärän jälkeen; ja
(ii) 24. kesäkuuta 2025

Toki olen aika kokematon tällaisia tulkitsemaan, mutta äkkiseltään minulle tuo tarkoittaa ~50% mahdollisuutta rahoituskierrokselle seuraavan vuoden aikana.

4 tykkäystä

Tuo lause on vakiokirjaus noissa VVK-lainoissa eli ei sinällään ole indikaatio suuntaan eikä toiseen.

4 tykkäystä

Tässä on Antin kattavat kommentit vaihtovelkakirjalainaan liittyen. :slight_smile:

5 tykkäystä

Nexstimin kumppani julkaissut uutisen masennuksen hoidon pilotista Kanadassa. Uutista klikkaamalla avautuu lisätietoa pilotista. Mielenkiintoinen kumppanuus provinssitason terveydenhuoltoon.

5 tykkäystä

Ilmeisesti ihan hyvin rahoitettu 2.2 miljoonanna vuosittain. Tuossa on maininta laitehankinnastakin 170 000 dollarilla olisiko Nexstimin laitteistoa ostossa tuonne?

4 tykkäystä

Tuosta virallisesta tiedotteesta näkee, että kyseinen laitehankinta on tapahtunut 2022. Mutta hyvä, että laitteille on käyttöä ja toivotaan pilotin tuovan myös lisätilauksia.

3 tykkäystä

Suosittelen kuuntelemaan Sinaptica Therapeuticsin CEO:n Ken Mariashin haastattelun täältä: Alzheimer’s Breakthrough by Sinaptica | EisnerAmper

Ainakin omat odotukset tältä yhteistyöltä ja sen pitkän aikavälin potentiaalilta ovat peitonneet Magnus Medicaliin liittyvät pettymykset.

16 tykkäystä
12 tykkäystä

Tämä on oikein hyvä juttu. Nexstim taas tekemässä oikeita steppejä tuotekehityksen puolesta.

Pitäisi saada vielä partneri jonka kanssa voitaisiin kehittää AI:ta hyödyntävä työkalu. Työkalu joka kertoisi heti optimaalisen hoitoannoksen ja aivojen kohdan kullekin potilaalle parin helpon testin jälkeen.

5 tykkäystä

Kiitos kuunteluvinkistä! Oli mielenkiintoinen haastattelu ja vahvistaa mielikuvaa siitä että Sinaptican kanssa päästään varmaan aika tuottoisaan yhteistyöhön vielä tulevaisuudessa.

Sinaptica oli myös tehnyt Linkediniin postauksen yhteistyöstä Nexstimin kanssa, niin eiköhän sielläkin päässä olla aidosti viemässä aiesopimusta varsinaiseksi sopimukseksi. Sinaptica Therapeutics on LinkedIn: #tbt #neuromodulation #alzheimers #endalz #brainhealth #healthtech…

12 tykkäystä

Kaksi uutta NBS 6 laitteistoa meni kaupaksi Jenkkeihin vanhalle asiakkaalle. Eli tyytyväisyyttä on siis ollut Nexstimiin.

https://ml-eu.globenewswire.com/Resource/Download/7124fce2-2f36-458d-b8c9-3a4c6b6ba5e7

28 tykkäystä

https://www.nexstim.com/fi/sijoittajat/omistus-/osakkeenomistajarekisteri/helsinki

Listalla pääasiassa lisäilyä tai ±0, eli harva vähensi. 100suurimman omistajan joukossa ei tuota viime kuun nousua ollenkaan koettu riittäväksi, odotukset ovat jossain korkeammalla tasolla💪

8 tykkäystä

MUTU-spekulaatiovaroitus lukijoille🙂

Jos hieman jatkan spekulointia tämän MM-casen pohjalta:

  1. FDA-hyväksyntä on oltava Magventuren laitteelle, mutta yhteistyö julkistettiin vasta toukokuussa 2024. Tämä asettaa MM ja Nexstimin kesken tehdyn diilin kummalliseen valoon? Miksi tehdä kallis soppari ja salassa kehittää tuote ihan toisen firman kanssa, tai itseasiassa kahden muun firman kanssa?

  2. Jos Magventure ja Localite ovat olleet jo pitkään yhteistyössä MM kanssa, miksi se on haluttu pitää salassa, toisin kuin Nexstimin sopimus?

  3. MM ja Nexstimin sopparin ulkopuolelle jäivät ohjelmistosovellukset ja stimuloivan sähkökentän mallinnus. Maallikkona voisi kuvitella, että juurikin nämä olisivat olleet merkityksellisiä, jos käytetään toisen firman laitetta. Alunperinkään näitä ei sisällytetty soppariin? Hyvä niin.

  4. Jos MM ei käytä Nexstimin laitteistoa/lisenssin piirissä olevaa teknologiaa, niin miksi sopimusta ei pureta? Aiotaanko ko. Teknologiaa käyttää tulevaisuudessa vai onko kyse vaan Nexstimin blokkaamisesta SAINT-hoidoista pois?

Näitä julkisia tietoja pohtiessa helpoin selitys koko hommalle on Nexstimin blokkaaminen pois SAINT-markkinoilta. Markkinan koon huomioiden 3,5milj.e, voi olla jopa ihan järkevää maksaa, jos kyseessä on esim. ainoa kilpailija, joka kykenee vaikkapa hoitamaan samalla tarkkuudella.

6 tykkäystä

Toivottavasti tilanne ei ole näin lohduton. Toki herää ajatus, että Suomi-poika on lähtenyt maailmalle ja nyt ikävä kapitalisti veti höplästä. Jälkiviisastelua, mutta tätä käytännössä on “toimia jenkkien markkinoilla”. Siksi moni ei sinne uskalla lähteä.

1 tykkäys

Nojoo, tottakai toivon, että tuo spekulaatiohöpinä on ihan puutaheinää ja tälle on joku järkevä selitys ja kiistaan saadaan hyvä ja rahakas päätös, ilman suuria kuluja.

Tuo spekulointi perustui nyt käytettävissä olevaan tietoon tapahtuneesta ja sitä tietoa on perin rajallisesti.

Toivottavasti H1 rapsassa saadaan hyviä uutisia monenkin asian tiimoilta, sillä eihän tämä huonolta kuitenkaan kokonaisuutena näytä. Pettymys MM suhteen oli kyllä kova, kun odotukset oli jotain aivan muuta.

2 tykkäystä