Nightingale Health - Uutta verta pörssiin

Onko kenelläkään tietoa mitä nämä “uudet klinikat” tarkoittavat käytännössä? Yksi palvelu muiden joukossa? Tietoa asiakasmääristä, bisnesmallista, markkinointinäkyvyydestä tms?

Jotenkin tuollainen yhden numeron seuraaminen ei itselleni kerro vielä mitään, saati lisää uskottavuutta firman tulevaisuuteen.

3 tykkäystä

Tuolta voi alkaa penkoa noita klinikoita ja lisätietoa niistä :point_down:

Chrome-selaimella vaan käännä kielelle Suomi ja siitä se lähtee :grin:

4 tykkäystä

Tyonantajille työntekijöiden terveystilastoa

11 tykkäystä

No hyvä, odotettava moovi. Tuo on ehkä helpoiten monetisoitava kanava/palvelu. Maailmalta (amerikasta) löytyy onnistuneesti tuota työnantaja-asiakkuutta käyttäviä terveyspalveluita.
Hyvä että eivät ihan peukkuja ole pyöritelleet :slight_smile:

5 tykkäystä

On tullut myös muita uusia sivuja mitä en ole ennen huomannut kuten tuo for health industry, for wellness professionals ja Japanistakin oma välilehti

3 tykkäystä

Yhtiö avaa laboratorion Isoon-Britanniaan tänä vuonna. Juttu ei ole maksumuurin takana.

Nightingale Healthistä kerrotaan, että se on työskennellyt useita vuosia paikallisten yliopistojen kanssa ja sen teknologiaa on käytössä eri terveyshankkeissa, kuten UK Biopankissa, laajojen näytekokoelmien analysointiin.

12 tykkäystä

Alla on Salkunrakentajan juttu Nightingalesta. Jutussa on käsitelty tuota Britannian labraa ja yleisestikin yhtiötä. Tarkemmin yhtiötä seuranneille ei pitäisi hirveästi olla uutta, mutta mielestäni ihan jees tiivis juttu. :slight_smile:

Päättyneellä tilikaudella 2021–2022 Nightingale Health saavutti osan liiketoimintatavoitteistaan. Yhtiö lanseerasi kaupallisen kotitestiin perustuvan palvelun sekä mobiilisovelluksen uuden version ja allekirjoitti kansainvälisen kaupallisen kumppanuussopimuksen.

Sen sijaan yhtiö ei saavuttanut tavoitettaan saada FDA:n (Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkevirasto) hyväksyntä – hakemusprosessi on edelleen vireillä. Eikä yhtiö yltänyt viiden miljoonan euron tilauskantaan tilikauden loppuun mennessä; Nightingale saavutti noin 3,8 miljoonan euron tilauskannan, joka on noin 1,5 kertaa suurempi kuin edellisen tilikauden päättyessä.

6 tykkäystä

Mun mielestä taas aika nollainformaation juttu. Listaa mekaanisesti menneitä, copypastaa tuoreinta tiedotetta. Veikkaan että joku GPT3 generoitu :slight_smile:

5 tykkäystä

Geenitietojen analyysia saadaan viimein Nightingalen Livit-sovellukseen. Mukava nähdä, että tämän osalta on tapahtunut edistymistä, vaikka nyt edellyttääkin, että on tehnyt itse aiemmin jonkin toisen palvelun kautta testin. Itse pääsen tätä testaamaan omalla MyHeritagesta saatavalla raakadatalla.

Hyvä Livit-käyttäjä,

Kiitos että käytät Livitiä! Olemme iloisia, että voimme olla apunasi matkalla kohti parempaa terveyttä myös vuonna 2023.

Haluamme käynnistää alkaneen vuoden kertomalla, mitä uutta Livitissä on odotettavissa aivan näinä päivinä.

Muistathan, että mikäli sinulle tulee mitä tahansa kysyttävää, asiakaspalvelumme auttaa mielellään osoitteessa support@nightingalehealth.com.

Geenitieto mukaan sovellukseen

Hyviä uutisia! Olemme tuomassa Livit by Nightingale Health -palveluun merkittävän päivityksen. Päivityksen myötä pystymme käyttämään valittujen terveysmittareidemme taustalla myös geenitietoa. Analyysimme perustuu aluksi käyttäjän itse lisäämään geneettiseen raakatietoon. Voit käyttää toimintoa, mikäli olet aiemmin hankkinut 23andMen, MyHeritagen tai Ancestryn geenitestin, jonka yhteydessä olet saanut myös geneettiset raakatietosi. Näet tämän jälkeen geeneihisi perustuvia tuloksia Sydämen ja Aineenvaihdunnan terveysalueilla. Päivityksen jälkeen Livitiin ilmestyy ohjeet siihen, miten omat geneettiset raakatiedot lisätään sovellukseen.

Tarkennuksia tuloksiin

Päivityksen yhteydessä siirrymme lisäksi käyttämään tulosten tulkinnassa seuraavan sukupolven tilastollisia ennustemalleja. Uudet mallit osaavat ottaa geenitiedon huomioon. Lisäksi emme enää käytä laskelmissamme suoraan tietoa siitä, tupakoitko, vaan sen osalta annamme verinäytteesi puhua puolestaan.

Jotta tuloksesi säilyisivät vertailukelpoisina uudistuksen yli, päivitämme myös aiemmat tuloksesi. Tästä johtuen saatat huomata pieniä muutoksia tuloksissasi päivityksen jälkeen.

Käyttökatkoja maanantaina

Päivityksen laajuudesta johtuen Livit-sovelluksessa tulee olemaan käyttökatkoja maanantain 30.1.2023 aikana välillä 8–16. Päivityksen jälkeen saatat myös joutua kirjautumaan sovellukseen uudelleen. Pahoittelemme tästä aiheutunutta vaivaa, mutta toivomme, että päivityksestä on sinulle hyötyä ja iloa.

Hyvää alkanutta vuotta ja valaisevia hetkiä Livitin parissa!

Livit-tiimi

21 tykkäystä

Tuo on paljon parempi että kolmannen osapuolen testitulokset integroituu livitiin. Nuo kun eivät ihmisellä muutu, riittää kerran elämässä jollain palvelulla tehdä.
Mielestäni nerokasta!
Alkaa olla sitten ainutlaatuinen combo maailmassa tämä Livit.

2 tykkäystä

Varmasti sijoittajia kiinnostaa, että miten Livitin uusi geenitietoon perustuva analyysi toimii. Itsellä oli sopivasti MyHeritagesta saatavilla omien geenitietojen raakadata Livitiin syötettäväksi. Tietojen syöttöön saa tokenisoidun, aikarajallisesti toimivan linkin sähköpostiin ja MyHeritagesta saatava tiedosto heitetään sisään.

Livitin ohjeistusten mukaan datan prosessointiin voi mennä tunteroinen. Ilokseni sainkin omien tietojeni osalta sähköpostiin ilmoituksen alle 10 minuutissa. Tässä tulos:

Tämä nostattaa kulmia melko paljon, koska Livitin markkina-alueena taitaa toimia pelkästään Suomi ja MyHeritagen etnisen arvion mukaan oma perimä on 99,2% suomalaista. Onko niin, että Nightingalella ei ole suomalaista geenidataa käytössään vai onko oma kokemus vain tilastollinen virhe? Kieltämättä omalla kohdalla sattui nyt pettymys, koska geenidatan hyödyntäminen terveyden ennustamiseen oli yksi syy omaan Nightingale-testin ottamiseen. Onko Inderesin sijoittajajoukossa muita ominaisuutta testanneita, jotka pystyvät lohduttamaan kertomalla, että kyllä tämä käyttäjillä toimii?

34 tykkäystä
15 tykkäystä

Eli 3,5 miljoonaa euroa pelkästä oikeudesta valmistaa muovirasiaa jossa pari lasiputkea sisällä?

5 tykkäystä

Mielestäni loistava veto varmistaa oikeudet näytteenottoteknologiaan.

Nightingalella on harvinainen paketti tehdä labra-analytiikkaa kotinäytteenotolla, joka puuttuu lähes kaikilta etäpalveluita tarjoavilta terveyspalveluyhtiöiltä

4 tykkäystä

Eiköhän tämä tarkoita käytännössä sitä, että alkuperäinen 3.5miljoonan sijoitus on mennyt lähes nollaan ja vastineeksi otettiin nyt yksinoikeus että edes jotain saadaan.

5 tykkäystä

Joo, näin ajattelin itsekin. Olisi ollut bumtsibum-pöhinäyhtiölle masentavaa tiedottaa 3,5M alaskirjauksesta, joten se spinnattiin nyt ainutlaatuisen lisenssin hankinnaksi. Ja hyvin meni läpi sijoittajille, kurssi nousi laskupäivänä yli 4% ! :sweat_smile:

Kyse muuten ei ole yksinoikeudesta. “Nightingale Health saa pysyvän, ei-yksinomaisen oikeuden ja lisenssin valmistaa tai valmistuttaa Velvet™ laitetta”.

10 tykkäystä

Mielestäni tuollainen spekulointi on hyvin kyseenalaista kun et esitä mitään faktoja väitteesi tueksi.

1 tykkäys

Fakta on se, että Nightingale antoi anteeksi 3,5M velat. Tässä on vaikea nähdä mitään muuta bisneslogiikkaa kuin se, että on tajuttu, ettei rahoja koskaan saada takaisin. Nightingalella oli jo valmiina tarvittavat sopimukset ja oikeudet käyttää Weavrin verenkeräintä, joten mihin he muka lisenssiä tarvitsevat?

Uskon Sunan juttuja vasta sitten, kun raha alkaa liikkua firmaa kohti liikevaihdon muodossa.

12 tykkäystä

Lainaus Antilta ” Weavr on ymmärryksemme mukaan pienehkö ja varhaisen kehitysvaiheen yhtiö. Mikäli Weavr olisi ajautunut vaikeaan taloudelliseen asemaan, olisi tämän toimituskyky ja siten myös Nightingalen kotitestipalvelun toimituskyky voinut katketa.”

10 tykkäystä

Salkunrakentajakin kirjoitti tästä tuoreesta uutisesta, jutun lukee muutamassa minuutissa.

Oikeus itsenäisesti järjestää strategisen komponentin valmistus ja sisäisesti edelleen kehittää sitä vahvistaa Nightingale Healthin maailmanlaajuista tarjoamaa ja tukee siten yhtiön liiketoiminnan kasvua. Transaktion myötä Nightingale Healthin kontrolli kasvaa, ja lisääntyvä kontrolli yhdistettynä taloudellisiin etuihin, jotka saadaan, kun laitteen ostokustannukset poistuvat, vahvistavat Nightingale Healthin kaupallisia kilpailuetuja.

1 tykkäys