Nikola Corporation

Jos on tylsää niin voi tutkia vaikka Nikolan patentteja (16kpl)

http://patft.uspto.gov/netacgi/nph-Parser?Sect1=PTO2&Sect2=HITOFF&p=1&u=%2Fnetahtml%2FPTO%2Fsearch-adv.htm&r=0&f=S&l=50&d=PTXT&Query="nikola+motor+company"+OR+"nikola+corporation"

3 tykkäystä

Miten tulkitsette nämä?

En ehkä ihan ymmärtänyt mitä haet tällä takaa, mutta 1 VTIQ muuttuu 1 NKLA:n osakkeeksi. Mikäli VTIQ osake nousee niin silloin myös Nikolan valuaatio nousee.

Edit: laitetaan vielä tämä kuva toiseen kertaan.

Edit: ja eiköhän tulevaisuudessa nähdä anteja/muita rahoitusratkaisuja myös Nikolan osalta. Eri asia on ehdot&järjestelyt ja se miten ne aikanaan tullaan toteuttamaan.

5 tykkäystä

http://noxwealth.com/?p=39

facebookryhmästä poimittu kirjoitus

4 tykkäystä

Vielä lisää vanhemmassa jutussa Nikola-Bosch- naimakaupoista

2 tykkäystä

Powersports osaston tarkoitus löytyi vanhemmasta artikkelista:

Nikola Founder Trevor Milton Wants to Build iPhone of Trucks

Why is Nikola developing electric utility terrain vehicles and personal watercraft?

That division is a lot of fun. It’s mainly there to develop technology for our trucks. Advanced safety, stability controls and over-the-air updating are easier to test on a small vehicle than it is to take trucks to a track. We use the small power-sport industry almost like motor sports in the car industry. They develop Formula One engines and bring them into cars. It’s the same philosophy for us. We just took a different approach. Almost all of it translates over to trucks.

Hyvä että on pääbisnestä tukeva ajatus takana. Bonusta jos sitten näitä saa kaupallistettuakin.


E: tämäkin vanha juttu. 39 kuvaa Nikolan konttorilta. (Koitan välttää vanhojen juttujen linkkaamista, paitsi jos on jotain nice to know tai jopa tärkeää jota ei tässä ketjussa aiemmin ollut)
See inside Nikola’s new $75M Phoenix headquarters


E2: Päätin jatkossa laitella kuvat TA ketjuun kun sitä varten se olemassa on. Nyt kysynkin onko tarvetta linkata aina tänne erikseen vai löydättekö tuolta toisaalta?

5 tykkäystä

Laita myös tänne. Ei ole TA aktiivisessa seurannassa, mutta yhtiökohtaisia aina tulee vilkuiltua,joten olisi hyvä että löytää täältäkin!

8 tykkäystä

Jepulis, laitan jatkossa linkin tännekin jos jotain piirtelen :+1:

3 tykkäystä

Pientä nousua premaketissa. Saas nähdä onko shorttauskiellon loppumisella tähän mitään vaikutuksia.

Reckless on lehtiartikkelin mukaan ollut ainakin 2018 maaliskuussa armeijan testattavana, ja nyt twitterkirjoituksiin perustuen väitteitä että näitä olisi jopa pari sataa testattavana. Kehutaan hyviksi mutta kuulemma aika kalliita.

Joku aika sitten oli tästä keskustelua täällä palstalla. En muista miten keskustelu meni mutta saatoin torpata ajatuksen että näitä olisi vetykäyttöisenä. Jos kävi näin, niin nyt on pakko pyörtää puheet, koska löysin vuoden takaa artikkelista maininnan että vetykäyttöä suunniteltaisiin. Samalla ratkesi miettimäni ongelma akkujen latauksesta kenttäolosuhteissa:

Nikola plans to work with the Department of Defense to add a hydrogen fuel cell to extend the range beyond the 150 miles the Reckless gets from an electric charge. Nikola is working with Envision Solar on portable battery banks that could store energy for transfer to the Reckless in the field.

Armeijan tilaukset ei tapahdu yhtäkkiä, vaan saattaa viedä vuosia testauksesta kauppoihin. Mutta jos näitä on ollut jo 2018 ainakin ensitestissä, niin viimeistään vuoden-parin sisällä pitäisi kuulua jotain jos kauppoja tulee

Samasta artikkelista pari uutta kumppania joita ei täällä kai aiemmin mainittu:

Planck Aerosystems makes a system that works with the Reckless that allows drones to take off and land autonomously on moving vehicles without GPS guidance, a radio link to the ground or an operator.

The Reckless also incorporates a remotely operated AimLock Inc. R-M1 weapon station that continuously tracks its target.

Defense contractor Profense installed an electrically driven M134 Gatling machine gun capable of firing more than 3,000 rounds a minute.

2 tykkäystä

Stockwitsissä oli tuosta keskustelua myös. En tiedä onko sieltä liikkunut huhut myös twitterin puolelle ? Ko käyttäjästä ei mitään käsitystä, joten näissä aina pitää olla tarkkana. Kuka vaan voi kirjoitella mitä vaan.

2 tykkäystä

Oho, joo oli toi “twitter” keskustelu kumminkin Stocktwitsistä kanssa. Sama lähde. FB puolella parikin eri nimimerkkiä kertoo vastaavaa. Mutta täysin totta et kuka tahansa voi kirjoittaa mitä tahansa… Silti en usko että täysin tuulesta temmattu

1 tykkäys

Uusi artikkeli

5 tykkäystä

Ei ole ainakaan minulle. Siellä ne edelleen investorilla möllöttää.

Kannattaisiko asiasta esimerkiksi kysyä Nordealta? Chatti kyllä vastaa nopeasti…

Kovasti kimpoaa 20 arvosta. Ei meinaa ykkösellä alkavaan arvoon päästä millään.

Joo, ei pääse näköjään tänäänkään ostamaan lisää lappuja.
Onko kohta nöyrryttävä, ja maksettava melkein tuplahinta entisiin nähden, jos haluaisi lisätä possaa?
Noh, ootellaan vähän aikaa vielä, jospa se laskisi jossain vaiheessa vielä lähemmäs 15-17 taalaa. :+1:

Harvoja firmoja jotka on tänään punaisella. Ja vielä noin paljon.

Oli myös harvoja firmoja joka oli plussalla ku tuli pikku kyykkäys

Joo, hyvä nousu, näyttää nytkin elpyvän.