NoHo Partners - Pääoman allokoija ravintola-alalla

Tämä OP:n kommentti löytyy tästä sivusta:

6 tykkäystä

Ja vielä Nordean uutta analyysia, jotta pysymme ajan tasalla, nostivat pikkuriikkisen fair value-haarukkaansa: NoHo Partners: Solid results in still-shaky markets - Nordea - Inderes

10 tykkäystä

Onko näissä NoHon Q2-ennuistessa kuinka huomioitu mm-kisojen vaikutus parina edellisenä keväänä? NoHolla kai kuitenkin aika iso Tampere-paino kotimaan ravintoloissaan, niin jonkinlainen marginaalinen vaikutus pitäisi ainakin näkyä? Areenan ravintolat toki merkittävipänä tekijänä, mutta yleisesti myös kaupungissa paljon väkeä ravintoloissa kaksien edellisvuosien kisojen aikana. Pääsiäinen toki myös sijoittui nyt maaliskuulle.

9 tykkäystä

Nostona tällainen uutinen toimialalta. Verottaja hakee NPG:tä konkurssiin.

10 tykkäystä

Tämähän oli itse asiassa mielestäni validi nosto, sillä NoHo on pyörittänyt ainakin aiemmin esimerkiksi Helsingin Wallista yhdessä NPG:n kanssa. Onko tilanne edelleen sama? Osaako esim. @Arttu_Heikura sanoa? Ainakin Wallis löytyy mainittuna edelleen NoHon sivuilta.

Alla siis uutinen vuodelta 2019, jolloin NoHo ja NPG aloittivat yhteistyön:

9 tykkäystä

Luulisi, että ovat vielä kimpassa ainakin sivustojen mukaan. Eiköhän jotain järjestelyitä ole NPG:llä menossa että selviäisi veroveloista, tai sitten ajaa alas. Wallis on ainakin melko suosittu baari, oman kokemuksen mukaan.

2 tykkäystä

Yökerho markkinan hiljentymisestä… tuli vastaan uutinen että Seinäjoella yökerho ilona sulkee ovensa toistaiseksi tämän viikonlopun jälkeen. Näyttivät myyvän varaston juomia -50%

4 tykkäystä

Laitetaas vielä ylläolevaan konkurssiuutiseen korjaus, eli NPG:n tarina näyttäis jatkuvan:

Night People Groupin konkurssihakemus onkin peruttu Night People Groupin konkurssihakemus onkin peruttu | Kauppalehti

10 tykkäystä

YLEn pääuutislähetyksessä lauantaina kerrottiin terassikauden alkaneen todella vauhdikkaasti. Samassa uutisessa NoHo kertoi, että myynti on ollut yli 70% vilkkaampaa kuin vastaavaan aikaan viime vuonna. Voinemmeko jo odottaa positiivista tulosvasoitusta kuluttajien ostomielialojen ollessa näin selvästi paremmalla tasolla.

10 tykkäystä

Tuossa vielä uutinen samaan rahaan.

No nyt ei toistaiseksi kiekkomenestys kyllä ole juottanut kuin ehkä väkeviä yksin pimeässä.

9 tykkäystä

Hieman tarkkuutta…

Suomalaiset ovat kirmanneet ravintoloiden terasseille, kun sää on hellinyt. Ravintolat ovat tehneet jopa 70 prosenttia parempaa tulosta kuin pari viikkoa sitten kylminä päivinä. Muun muassa ravintolayhtiö Noho Partnersin toimitusjohtaja Aku Vikström kertoo, että heidän myyntisä on kasvanut jopa 70 prosenttia aiemmista viikonlopuista.Tämä on ollut oikein toivottavaa. Valtava piristysruiske kylmän huhtikuun jälkeen. Moni paikka on tehnyt myyntiennätyksiään.

Myynnin pitääkin kasvaa kylmän huhtikuun jälkeen, jos meinaa saada mitään käteen Q2.

23 tykkäystä

Helsingissä jaetaan tulevana viikonloppuna tämän vuoden Pohjoismaiden Michelin-tähdet.

Vaikka nuo Noho:n high-end ravintolat on suosittuja, niin mahdollisesta lisänäkyvyydestä tuskin haittaakaan on. Tapahtuma vetää paikalle alan Pohjoismaiden parhaimmistoa sekä paljon alaan liittyvää mediaa.

Helsinki To Host The Nordic Countries MICHELIN Guide Ceremony 2024

Pohjoismaisten ravintoloiden uudet Michelin-tähdet julkistetaan toukokuussa Helsingissä | Helsingin kaupunki

15 tykkäystä

NoHo Partners päivittää strategiansa ja pitkän aikavälin taloudelliset tavoitteensa strategiakaudelle 2025-2027

https://view.news.eu.nasdaq.com/view?id=b39a25c75d87dd7190bdfd975fbadfd37&lang=fi&src=listed

25 tykkäystä

Johto jätti itselleen na kädet
Auki?

Nauroin vähän tolle että kasvava osinko piti lisätä toiste vielä loppuun

3 tykkäystä

@Kasper_Mellas siirtynyt ravintolatoimintaan Oma Säästöpankin sotkuista, tässä aamarikommentit NoHo:n päivitetyistä taloudellisista tavoitteista: NoHo päivitti taloudelliset tavoitteensa - Inderes

11 tykkäystä

“Julkaisemme tallenteen pian”

CMD:n tallennetta odotellessa. Ilmeisesti sieltä kovaa vauhtia pätkitään pois BBS:n hpj:n lennolta myöhästymiskommentteja. Ei ollut kaveri valmistautunut kysymyksiin ja sai itsensä vaikuttamaan epäammattimaiselta. Olisi ottanut myöhäisemmän lennon!

9 tykkäystä

Nyt näyttää löytyvän jälkitallennekin. Itse pidin CMD:n antia mielenkiintoisena ja toimistusjohtajan vaihdoksen ollessa edessä, oli mukava päästä näkemään myös muuta johtoa ja NoHon edustusta. Myös tämä muu johto onnistui antamaan ainakin itselleni kuvan, että yhtiö on hyvissä käsissä myös jatkossa ja kuten Aku osarissa sanoikin, niin on siellä taustalla kokoajan ollut muitakin henkilöitä.

Erityisesti hallituksen puheenjohtaja Laine ja talousjohtaja Vilponen herätti luottamusta johtoon ja yhtiön tulevaisuuteen. Talousjohtajan mainitsemat rahoitusjärjestelyt tai -suunnitelmat kuulostivat erittäin järkiviltä ja myös osakkeenomistajalle lisäarvoa tuovilta.

16 tykkäystä

Pöyristyin hieman kun katsoin tätä CMD tallennetta. Pari kk takaperin lensin Islannista takaisin Suomeen ja edessäni istui äärimmäisen ylimielisen oloinen tyyppi. Tietskaria piti näpyttää ja puhelimessa olla vaikka nousu oli jo menossa. Lentoemännätkin muutaman kerran asiasta huomautti, mutta henkilöä ei juurikaan kiinnostanut. No kukas henkilöksi paljastuikaan: BBS hallituksen pj :smile:

32 tykkäystä

Itse jo aiemmin nostin täällä Turkua esille, niin hienoa oli tuon CMD:n tiimoilta kuulla että myös NoHo näkee siellä mahdollisuuksia! Jäädään odottelemaan mielenkiinnolla mahdollisia peliliikkeitä siis siellä suunnalla.

3 tykkäystä

Mietin tuota pohjoista, minne nyt esim. Finnair ilmoitti lisäävänsä runsaasti lentoyhteyksiä, samoin kuin Lufthansa ja olikohan Norwegian. Selkeästi kysyntää (ja turisteja?) on, ja varmasti ravintolapalveluillekin on tarvetta. Siellä olisi mukava nähdä uusia avauksia.

5 tykkäystä